77

V

преди 5 години

Бонуса е за ченгеджийските семейства които никога няма да бъдат глобени за превишаване на скоростта ,а мауса за народа ;)Да не говорим че те дори братовчедите си един на друг не глобяват ;)

76

Анонимен

преди 5 години

Не бойте се , ще ни оправят и данъците ,вноските, заплатите , и бонусите , и малусите , и въобще от всякъде ще ни оправят докато си седим на топло по къщите . Всъщност те вече 29 години , ни ОПРАВЯТ и все НЕОПРАВЕНИ ходим . До кога бре хора , докога ?

75

Българан

преди 5 години

То бива алчност, наглост и елементаризъм на тази престъпна организация КФН ... Тя ще вземе главата на Бойко. Харчат народни пари да им пишат смехотворни наредби в услуга на застрахователната мафия. Аз такъв фалос няма да плащам. ВИЕ ?!?

74

Анонимен

преди 5 години

Усетихте ли го колко блажно ви улезна. Преди да вкарат бонус малус ви вдигнаха ГО на 300 лева за малките кубици до 100 коня. Преди да я вдигнат беше 185 лева сега е 300. Като ви сложат някой ден бонуса ще платите 280 лева а когато след 7 години достигнете малуса щее 250 лева. Те са тарикатчета но и ние не падаме по долу. Та нали същите тези произлизат от същият този народ. А след като те се пишат на тарикатчета и ние знаем някои тарикатски номерца. Няма да ги отварям сега по късно ще ги отворя.

73

Анонимен

преди 5 години

190% завишение за лек удар на бронята за 5 години си е яко навеждане пред застрахователните риби. Бат бойко направо ни сервира топлички на тепсия на мутритте. Който може да смята. 250*5 или пък застрахователя хич няма да плати. Което за тях е супер. Хем взимат рента по 250 лева на човек хем не плащат. Браво на милиционерите. Номер 1 сте в обслужването!!Айде будаличкиии, да ви е честито новата джобоизпразваща схема.

72

Анонимен

преди 5 години

Хайде на протести , иначе ще плащаме по 1200- 1500 гражданска!

71

шматка

преди 5 години

Истината е БОНУС-Ф.АЛОС за управляващите.Имам чувството че Боко иска да излезе от власта.Толкова пр.остотии за 1-2месеца и д.ебил не би направил.

70

Мильо

преди 5 години

Бял ден няма да видят тия хайдуци!ГЕРБ тотално изтърваха нещата и "цветущото им положение" , замириса на *** , а не на цвете!То и Бойко Борисов изглежда на смел мъжага , ама не е , ш.у.ш.у.м.и.г.а си е !

69

Пенсионер

преди 5 години

До Анонимен 58 През демокрацията съм сменил 4 коли и 4 мотора.Дали не карам....

68

Анонимен

преди 5 години

Фашисти!Една шепа престъпници се гаврят с цял народ!Трябва да ги изметем или предидента да въведе военно положение,да ги арестува всичките за антидържавна политика и по затворите!

67

HeinrichHimmler

преди 5 години

Бонус-малус , по-известен като Фокус-мокус - поредната далавера на Бойко мутрата от Банкя и кликата му, да бъркат дълбоко в опразнения джоб на българина. Ако сте чели последните статии, трябва да сте наясно, че увеличението е заради финансовата дупка, която се е отворила в застрахователния сектор, заради непрекъснатите кражби и злоупотреби на властта и картелът наречен застрахователи !!!

66

nqmam kirilica

преди 5 години

ve4e 30 godini kara bez nito edno naru6enie ivanov - general major ot KAT.

65

шматка

преди 5 години

При лек удар отзад ще нарастне с 190%.Смятайте какво дърво ни готвят.7 г без нарушение-просто не трябва да караш.Смятайте и каква корупция ще се развихри сред полицайте.-И ко прайм сега.Нали знаеш че застраховката ти хвръква нагоре а.Защо и колата го отнася.В такъв случай гражданите трябва да имат свободен достъп до базите на ПП за да проверяват колата преди покупка

64

реалист

преди 5 години

Ако е сте виждали рекет и картел едновременно, вече го виждате с любезното участие на 240 - те лобисти изпратени от нас уж да защитават нашия интерес. Оставка и съд на Мутрите от властта !!!

63

Анонимен

преди 5 години

"тез нямат спиране, тормоза на народа продължава" - Е как да имат спиране , като мнозинството ги псува в къщи на маса и в форумите . Опозицията с лявата ръка уж ги сваля , докато с дясната ги крепи на власт. Който не е шофьор си вика, това мен не ме засяга , ама не си дава сметка , че утре и него ще го засегне .

62

Анонимен

преди 5 години

Endlich!! Разгеле!!

61

Анонимен

преди 5 години

С 500 лева заплата ще им платя 1000 лева гражданска...ама на 32и у шестък!Да правят вятър на супата!!!

60

asd

преди 5 години

До :):)Брей! Аз си карам и нямам повече от 7 години нарушение.

59

:):)

преди 5 години

нали се сещате че 7 години без нарушение е нещо непостижимо освен ако не караш.....

58

Анонимен

преди 5 години

Типичен тролски номер е да се плюе по правопис! :)