24

Турчин

преди 5 години

ЕЕЕ ПО ДЯВОЛИТЕ,НЯМА ЛИ ОРГАНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА ОЗАПТЯТ ТЕЗИ ОТ ДНЕС.БГ,ЗАЩОТО ПРАВЯТ РЕКЛАМА НА ТЕРОРИСТИ ОТ ИДИЛ

23

Анонимен

преди 5 години

Начи, първо, Малайзия е предимно мюсюлманска страна, но там има и други. То и България в предимно християнска, но има и други.Второ, не става ясно, дали в джамия е ходил или в църква. А може би първо в църква, после в джамия. Или и в двете.Трето, оказва се, че не е ясно, че точно за ИДИЛ се е биел. То там в тая война се изредиха поне 50 организации, големите от които около 8-9. Заглавивето обаче е нещо написано, за да привлича внимание.

22

\m/

преди 5 години

Хубава новина, и поучителна!

21

Анонимен

преди 5 години

"После започва да ходи редовно на църква и да се моли"уахаха и от кога джамията е църква?

20

popa ot razgrad

преди 5 години

природата винаги намира най-перфектния баланс, а именно: всеки си получава заслуженото...

19

Анонимен

преди 5 години

*** = не до кла тена

18

Анонимен

преди 5 години

Ходил редовно на ЦЪРКВА? Ама госпойце Хрисъова, може ли такава неграмотност? А иначе новината никак не е лоша-един терорист по-малко!

17

,.,.,.

преди 5 години

Ако този беше посещавал църква сега щеше да е жив и при семейството си.Щом е умрял като "мъченик"вече е при сатаната да го мъчи -там му е нястото.Това че в отвъднато ги чакат някакви девици е уловка за подобни балямурници за да станат лесна плячка в ръцете на лукавия.Няма нищо духовно в това в отвъдното да ти обещават КЕКС.И никоя световна религия не го предлага,само сатанинската.

16

Пешо

преди 5 години

На нарочените за журналисти най-обидно е, когато им покажеш колко са зле. Не само че се засягат дълбоко от истината, но и се озлобяват и започват да трият постове и блокират постването. На едни такива с много коректен тон им посочих източника от който бяха преписали дословно и те упражниха цензура спрямо мен. Истината боли най-силно!

15

До 8791

преди 5 години

За такива, като нея храм и църква са едно и също нещо. Да, ама не.

14

Валентин

преди 5 години

Завърщващият цитат на статията обяснява всико - изперкал е, защото близките му са изперкали и са очаквали от него да умре като мъченик понеже е бил много перфектен "Не знаем със сигурност за кого се е биел. казва негов близък приятел. - Но без значение дали е било за ИДИЛ или друга организация срещу Асад, Амир беше боец от първа линия, назначен за командир. И умря като мъченик".

13

8791

преди 5 години

Авторката явно е с широка обща култура, щом прати мюсюлманин да се моли в християнски храм

12

Обективно

преди 5 години

Наистина що за джихадистки текст, "умря като мъченик"......Дано да е от глупост, както често става в нископлатените медии, пък и във висоплатените....редактирайте тази дивотия....

11

an

преди 5 години

*** Христова очевидно е уникално начетена и прави интерестн ПР? ДАНС веднага да се заемат!!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Мъка, мъка...откъде ги вземат толкова невежи пишещи и превеждащи без смисъл! Толкова простотия ходи по белия свят!

9

Анонимен

преди 5 години

Статията е очевидна провокация към един мой пост писан преди малко в темата за сомалийската депутатка в Конгреса ..А тази глупава журналистка е толкова жалка ,че чак всички я разбраха -писала Църква .Не се моли в черква (не църква) а в джамия . Толкова се издавате от злоба и завист и то щото съм споделил нещо .Супер *** сте . Ама това е проблема,именно тия дето съсипахте християнския морал помагате сега на ислямистите с такива реклами . От глупости женска злоба.

8

Анонимен

преди 5 години

Авторката, мюсюлманите със сигурност не ходят на църква.

7

хахахаха

преди 5 години

На каква ЦЪРКВА е ходил ве *** ХРИСТОВА !>!>!>!>

6

Жоро

преди 5 години

"После започва да ходи редовно на църква..."?!

5

NoName

преди 5 години

Живея за мига да видя, че тази религия на омразата е направила нещо добро и хубаво за хората... Познавам доста добри и нормални хора, изповядващи исляма и от тях знам едно: НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ ХОДИ В ДЖАМИЯ, АКО ИСКАШ ДА БЪДЕШ ИСТИНСКИ МЮСЮЛМАНИН И ДОБЪР ЧОВЕК!