4

АНОНИМЕН

преди 5 години

С пълна СИЛА важи написаното: ..и да не би, като подигаш очи към небето, и видиш слънцето и луната, звездите и цялото небесно множество, да се МАМИШ, та да им се кланяш и да служиш на тях, които Господ твоят Бог разпредели на всичките народи под цялото небе... пише го къде? но християните не четат.. четат си хороскопа! :( !

3

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Има задържан за убийството на русенската журналистка ... в Германия ... местен млад мъж...Арестуваният се казва Селяйдин, разказаха от pомската махала"Нашите съболезнования, не одобряваме постъпката, искам да кажа, че той от турски произход, не е циrанин и никога циrанин не би тръгнал да извършва такова престъление", заяви един от мъжете.А в това време неолибералните толерантисти от днеса плескат за зодии на автомат.

2

Марко Балабанов

преди 5 години

Не знам такъв момент! В алтуристичната си натура, любвеовилна и нежна като жена рак да ти е давала любов.., давала любов и обич и ти да си е мислил за поредната шашма в чувствата и отношенията. Имах такава връзка с жена рак 8 години. И ми е известно. Обичали те те обича безусловно много силно. Прави чудеса за теб. Качвате на земното небе и ти резервира първа класа в най-пухавия облак. Обичала ме е с душа и сърце.

1

месара

преди 5 години

я кви неща говорили звездите!