187

Анонимен

преди 5 години

До Само 200Българин от България с мозък - русенско варено с лук и моркови!

186

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 203Знаем ги ний джаргоните още от по татовото! Ама ги не пишеаа у Разбойническото да си мислят небесугите че ги немаа. Все чуждите *** гледаме а нашите не видим!

185

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията ви изгони от страната ви и от домовте ви, да ходите да робувате на някои си. Това нормално ли е???? Не!

184

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 199"аман от мрънкалници чуждопоклонници"аман, аман ама с празен бустан! Смеем се на Брексит но сме пълен Клексит! аман аман иде паплачта керван. И ви газят и ви ритат и не ще ви жалят а преплитат. Файлетони сипят се кат фараони. *** червени се целуват и със връзки завоюват!

183

Ани

преди 5 години

Това което пише за минималната заплата в един магазин са пълни глупости !В България има така наречените прагове на които осигуряват работника а в хранителните стоки те не са на минималната заплата така че не може да бъде назначен на нея освен ако просто си измисля или лъже!

182

Анонимен

преди 5 години

,,,,А пък моят син Снежано от село Лозен на 10км от центъра на София сега си сменя работата за двойна заплата а е само на 19 години и му предстои да е студент и то тук в СОфия прЕдстави си.Ще получава чисто два пъти минималната заплата + бонуси ако се справя добре и след около година има право да иска повишение на заплатата.Не знам как синът ти на двайсет години работи за минимална заплата в магазин.Най добре ще направиш наистина и шерката ти да вземеш,аман от мрънкалници чуждопоклонници.

181

Анонимен

преди 5 години

197, и родния гласпапир е твърд, едър и здрав, ама за който иска - може! А и вечер ще се видиш с приятели па ще се посмеете. В Германия в най-добрия случай - през уикенда разходка в парка, и то ако си в по-голям град.

180

Анонимен

преди 5 години

До Иван 195То с ръчното "шлайфане" се понасяше но иде механизация плюс зимата! Родната шкурка нима е по мека! :))))))

179

Иван

преди 5 години

Когато си объркан без род и Родина и сновеш безцелно между немските и австийски дърти ***, това е резутата - хвалебствена статия в Дойч веле

178

Скоро ислямските

преди 5 години

Мигранти чраз заселване и особено чрез размножаване-запомнете го добре, ще са мнозинство в Германистан и това безродно емигрантско създание-болногледач, ще страда много

177

Анонимен

преди 5 години

От бежанците никой в DE не се е хванал на работа, и няма да се хване.

176

Поредната

преди 5 години

Манипулация и заблуда на дойчо-веле,скрита реклама на робския труд в Германистан. е сега си имат милиони ислямски мигранти и заселници от тях да си наемат болногледачи

175

Анонимен

преди 5 години

Дааам... През юли бях в Дрезден! Собствениците на апартамента през това време си бяха в тук в Бг. Това видях, това пиша. Па който иска да иде и да види лично :) С по-малко от 1000-1500 евро да не тръгва! И то ако има квартира.

174

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 182Викаш не е куче като куче или малкия Дзвяр от Странджа планина! Що ни редиш рибарски муабети!:)))))))

173

Когато си загърбил

преди 5 години

и предал Родината си, ония го усещат и се отнасят с теб като куче, слуга, безроден роб продал се за пари, така и и с тази слугиня в Германистан

172

44

преди 5 години

До 61 Нещо сте объркали няма такава заплата за доктор с една нула по става - и понеже съм в системата то и санитарите не вземат толкова...Не пишете неподготвени...

171

Анонимен

преди 5 години

Дрезден и Лайпциг са градове от бившата ГДР и там пак се диша. Но във Франфурт, за да идеш на кръчма трябва да теглиш заем, или супер гъзap с порше панамера да те е поканил!!! А на излизане от кръчмата може арабин да ти резне зелката! Абе екстра е!

170

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 176Ох пак файлетони прехвърчат от български майстор на късия разказ! Абре тези у Джунгахория ептем са Клекснали! :))))))))) Чудомир да беше щеше да се сопре!:)))))))

169

Анонимен

преди 5 години

В същия Дрезден за нормална уж вечеря, пак за 4-***, сметката беше над 400 евро!!!!! Тогава разни заплати по 5-6 хил евро започнаха да ми малеят, а това са редки заплати в Германия! Масовката от обслужването я вземе две хил, я не. А пенсионерите масово са на 900-1100 евро. За кръчма не си и помислят!

168

робовладелец

преди 5 години

Набирам миачи на *** ! Започване и тръгване веднага. По релация Дупница-Сливница !