225

Анонимен

преди 5 години

До бай ИванНай-големите крадци са от ГЕРБ.................стига с тоя Техноимпекс вече, банални станахте.

224

Анонимен

преди 5 години

До бай ИванПисна ни от терор,страх,грабежи,убийства,катастрофи,интриги,наглост,кръв и разруха!Писна ни жда изполват службите и държавните институции за репресии и геноцид над народа!Писна ни!Махайте се и никога не се връщайте повече БЪЛГАРОУБИЙЦИ!Не мога да разбера и защо нашите турци гласуват за тея патологични лъжци,след като техните хора са военните,Ротшилд и БСП?Плащаме 15 милиарда на натовците и войската им в България е съставена от турци.

223

Анонимен

преди 5 години

Да бе...................работодателите да вдигат заплатите, да не се правят на луди тия алчни гадини!!!

222

бай Иван

преди 5 години

Докато икономическата власт е в червените олигарси,благополучие,заплати и пенсии не очаквайте.Единствено в България от бившите соц.страни ,комунистите още се гаврят с народа.Наглостта им няма граници,като пример Корнелия Импексова,говореща за морал и законност.

221

Анонимен

преди 5 години

ИСКАМЕ БСП,НЕ ИСКАМЕ ГЕРБЕРИТЕ!!!!!!!!!!!Стига терор!

220

Анонимен

преди 5 години

Да се въведе почасовия труд!

219

Анонимен

преди 5 години

До Един турчинАбе стига тея селяни,то аз съм гражданин,но прекалявате с тази си враждебност към селяните и разделение на такива и онакива.тО НАСЕЛЕНИЕ НЕ ОСТАНА,НА НЕГО СЕЛЯНИТЕ МУ ПРЕЧЕЛИ.нЕ В това проблема.Защо в Чехия има работа за всички,за чехите и славяните и за хора от цял свят?

218

вгз

преди 5 години

Нашите бг работодатели, които дават 750 лв. заплата. :)

217

Анонимен

преди 5 години

До Един турчинМоже,като се изиска минималната заплата официално да е 1400 лева.Но олигарсите и политиците са в симбиоза и затова трудно ще стане,ако изобщо стане.В западна Европа има тъй наречения екзистенц минимум,което означава,че под тази сума която е необходима да живееш,никой не може да ти иска пари,дори банките,на тази основа са и заплатите 1400 евро.И дори трябва да ти заплащат,ако нямаш екзистенц минимум,т.е. достатъчно пари да оцеляваш в един нормален живот.А труда се плаща почасово.

216

Един турчин

преди 5 години

Да отчетем и селяните,които дойдоха в големите градове подтикнати от безработица и подбиха заплатите.Вие ако сте работодатели ще дадете ли 1 500 лв. заплата,когато някой от село би се съгласил да работи за 350 лв?Въобще не виждам как би се оправила тази държава!Всички дружно потъваме.

215

Анонимен

преди 5 години

Вдигнете заплатите и пенсиите и работниците сами ще дойдат!

214

Да си го кажем право

преди 5 години

Докато по белите държави,изрази като ,Минимална Заплата'' и ,,Средна Заплата'' са просто статистика в техните икономики.То в България,същите тези определения се диктуват директно от Правителството.До ушите ми е достигал слухът ,/поне два пъти/,как от горе забраняват на чужди работодатели в България да плащат по-високи заплати.Факт е също че когато немска фирма открие предприятие в България,и докато началниците са чужденци,заплатите са 1-2 пити по високи.После като дойдат Бг-началниците,неам думи

213

Анонимен

преди 5 години

Ако всички мрънкачи и всезнайковци бъдат изгонени от България или захвърлени някъде в черно море, и българите от чужбина ще се върнат и икономиката ще цъфне и държавата ще стане рай. Не виждам по-добър начин България да се "оправи" от това бай ганьовския манталитет да умре, пък дори буквално да е...

212

Анонимен

преди 5 години

Ако съществуваше алергия към мрънкане и някой страдащ от такава хвърли едно око на коментарите под тази статия, то той незабавно щеше да умре по най-мъчителния, брутален и болезнен начин.

211

Анонимен

преди 5 години

Не знаех, че заплатите се плащат от господата управляващи. Мислех си погрешно, че заплатите се плащат от собсвениците на фирми, от бизнеса и работодателите. А то било толкова просто - заплате се плащали от господата управляващи, ама за не заех. Много съм благодарен на знаещите хора за ценната информация, че научих нещо ново.

210

Анонимен

преди 5 години

Хаха...е..баси демагогията и промиване на мозъци....ами то е просто бе господа управляващи. Ами почнете да плащата като в нормалните държави и изобщо няма да ви се налага да взимате хора отвън да работят. Дори и те не са глупави да дойдат за трохи в българия. Ами те тия бачкаторите които ви трябват са отдавна в чужбина, има няма около 2 милиона.Нещо не загрявате ли или ей така си чешете езиците? Смешници. Абсолютни СМЕШНИЦИ.!!!!

209

GHT

преди 5 години

До Новина от днес!Крадат и богатеят от хорския труд. Затова по улиците е пълно с луксозни коли и дори западняцит се шашкат като дойдат тук, защото при тях подобен масов автопарк няма. Редакцията на сайта цял ден се спотайват и не смеят да напишат думичка за джипигейт. Реално заплатите в България могат да бъдат на западноевропейско равнище, но са супер мизерни, защото разликата я прибират за луксозния си живот местните наглеци.

208

Анормален

преди 5 години

Споко Валери Симеонов ще ви внесе бежанци щото украинците не се навиха отиват в Полша и Чехия...

207

когато им разрешат

преди 5 години

До Анонимен,,КОГА ЩЕ НАПИШИТЕ СТАТИЯ ЗА НЕЗАКОННО ЗАДЪРЖАНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ОТ БИВОЛЪ,,А връзката м/у ниските,мизерни заплати ,оялите и самозабравили се ,,работодатели,, и арестуваните журналисти е очеВадна!!!Няма как сивата икономика,алчните и нагли ,,бизнес-нещо ,,си и най-мизерно платената работна сила в Европа да няма връзка с корупцията ,която разкрива Биволъ.Наистина не знам накъде води всичко това,към Южна Америка с картелите или към Румъния 1989г ?

206

Новина от днес!

преди 5 години

Отивам на интервю в София днес 14 Септември за продавач във фирма за авточасти.Стигаме до заплата, аз съм търговец с 10 годишен опит. Питам колко е заплатата, и отговора беше 600 лева по договр 6 мес изпитателен. Имало и още пари но на черно и ги давали на ръка. Питам пак колко и ми викат ами до 1000 после след 6 месец имало промяна към повече. Това е България и София лъжи и обещания, робски труд до безкрай... Изнасяйте се овреме..