186

Боби

преди 5 години

До Смешки:Денги?Умнико знаеш ли Бизнесмените в Русия колко пари въртят? Само за Световното по футбол Държавата е дала 15 милиарда $ а Частните инвестиции се смята че са поне още толкоз. Само едно нещо ще ти кажа руснаците които почиват на нашето черноморие практически изкупуват най-скъпата стока от магазините. За това и местните наши търговци ги обожават.

185

Яна

преди 5 години

точно по този сценарий беше натопен и нашият българин , той също се оказа на неподходящото място и го обвиниха в покушение срещу папата

184

Още:

преди 5 години

1.Издаващите док. за Англия на двамата руснаци са били наясно "кои са".2.Но те оплескаха "прикритието"; ако отиваш в Англия през март да разглеждаш КАТЕДРАЛА, знаеш, че е СТУДЕНО ПРЕДВАРИтЕЛНО, а особено в каменните катедралИ ( не са стъпвали никога!)3.Няма да кажеш "беше студено и веднага се върнахме- без да влезем в катедралата!"'Ех, разведчики, ех, Путин..Възможно е да са били престъпници, купени са им билети, поръчение.На Путин е все едно- дали ще се "загубят' или ще ги "представи" пред

183

Я па я...!

преди 5 години

Извод : Не вземайте от руски туристи падаръци във вид на парфюми.И по далече.

182

Мишо

преди 5 години

Имам странното чувство, че огромно количество коментари са написани от един и същи човек. Явно добре си плащат англичаните.От всички коментари просто си личи, че не сте гледали интервюто или ако сте го гледали то превода е бил неточен.Що се отнася до руските разбирачи, ние и в БГ си имаме много такива.Фарса с това отравяне е срам за Европа и вече всички го осъзнаха, но нали влязоха доброволно в играта та сега мълчаливо и пасивно дават полуподкрепа с готовност за отказ!!!!!!!!

181

Анонимен

преди 5 години

Задава се следния въпрос в руските коментари:Ако интервюто е от вчера в Москва, защо са със зимни якета и половери, при положение, че температурата е била 25 градуса.

180

ZORO

преди 5 години

не искат да се раздухва ,че са двойка ... на практика те наистина са показани да се разхождат

179

Анонимен

преди 5 години

Не ми изглеждат на обикновени туристи. Руските туристи нормално ходят в чужбина на почивка с танкове Т70 , а тези с повече пари се возят на Армата.

178

Анонимен

преди 5 години

"Били сме в Швейцария един или два пъти, не помня точно"Да не си сигурен дали са 10 или 11 е нормално, но да не помниш един или два пъти си бил в Швейцария...

177

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 186Ей заради тия лъганици и тяхното неглежиране от българска страна сме на тоя хал да ни управляват мутромилиционери, защото те са 100 процентов руски продукт. Докато не проумеете тази истина ще продължавате да се гърчите в лaйната изсpани от братушките ви в България.

176

2+2

преди 5 години

Ако са гейове е много лесно да ги подложат на натиск да пренесат нещо в Англуия -в случая отровата.

175

Смешки:

преди 5 години

1.Те се страхуват, защото знаят, че "ще паднат" отнякъде смъртоносно.2.ОТКОГА обикновени руснаци СВОБОДНО ходят по екскурзии на Запад? Преди това са били в Швейцария да проучват "пазара на добавки"????3.А деньги- ОТКУДА?4.ПОгледът и видът им не е интелектуален : по-скоро типични КГБ да не бият на очи-"обикновени простовати" руснаци.5.ПУТИН затъна и сега ги ИЗТИПОСА по тв, зада им създаде "легенда'.НО те( горките) гледат мнго тъпо за "катедрала през март в Солсбъри???" 6.Никакви хомо не са.Н

174

Анонимен

преди 5 години

Руската защита след това интервю се пропука по шевовете. Стана ясно че Русия признава че тези двамата са руснаци, че тези двамата са били на мястото на терористичният акт и че са носели някакви флакончета с парфюм. Допреди Путин да обяви че са открили двамата туристи, руснаците отричаха тотално че имат някаква връзка с отровянето на Скрипал.

173

Анонимен

преди 5 години

Аз пък не разбрах оттеглилия се мутроминистър висаджия ли е сикаджия ли е? Медиите пак информационна завеса а ни занимават с англоруските шпионско-дипломатически лъганици.

172

Анонимен

преди 5 години

До Анонименпредстои да видим нови материали от разследването... така ето че си признавате че дироктно от наглийското разузнаване получавате опорки.

171

Анонимен

преди 5 години

Въпреки това, което внушавате небезплатно да попитам - какви са доказателстата на английското разследване, че тия двамата са замесени? Преки доказателства нямат никакви. Косвени - че в Солсбъри имало руснаци. Ама стига моля ви се. И у нас има араби ала не всички а може и нито един от тях да са от Алкайда. Терорягата се оказа че е швейцарец, тръгнал на джихад в Идлиб.

170

Анонимен

преди 5 години

Предстои да видим нови материали от разследването които ще направят на пух и прах руския цирк с интервюто.

169

Анонимен

преди 5 години

Маргарита Симонян далеч повече се потеше от тях двамата. Всеки гледал интервюто ще го каже. Ако Наглия има доказателства да ги дава, това че някой е бил турист някъде не е доказателство. кАКВО ПРЕЧИ НАПРИМЕР НА рУСИЯ С МНОГО ПАРИ ДА ВЕРБОВА КОЙТО И ДА Е ЖИТЕЛ НА СОЛСБЕРИ И ДА ИЗВЪРШИ НАГЛИЧАНИН УБИЙСТВО. НИЩО. Вечи англите станаха за смях като казаха че двамата са с фалшиви имена а те се явиха с истинските си. Оттам и "доказателствената съвкупност" взе да издиша като балон.

168

Анонимен

преди 5 години

- Момчета, защо досега си мълчахте?- Нямахме заповед.

167

Анонимен

преди 5 години

Аз така и не разбрах тия двамата, туристи ли са, бизнесмени, гейове или артисти на повикване. Най съм склонен да вярвам че са бизнесмени търгуващи с парфюми, защото са носели със себе си и образци от стоката с рекламни цели.