226

Утайка

преди 5 години

Добре - гейове, на разходка, отпрашили са като са усетили, че става нещо, в грешното време на грешното място. Ама защо са били с фалшиви паспорти?! Нали това беше първоначалната информация на англичаните?

225

Анонимен

преди 5 години

Което ги прави разбира се заподозрени. Защо някой ще бяга ако е невинен? Но това е съвсем естествена реакция. Дори някой да се държи странно, не го прави убиец. Защо били пили кафе? Защо не минали еди откъде си? Къде са останалите снимки които да докажат обвинението че на 3ти март били да разузнават? Така всеки турист и гей по света ще може да бъде обвиняван несправедливо.Гей общноста да се задейства.

224

Анонимен

преди 5 години

Тия двамата не се държат като агенти и най-вероятно наистина са гейове туристи. Може да са били поканени на гей парти в лондон. Ако бяха си признаши щяха да получат много голямо съчувствие в Англия и да ги признаят за невинни.Единственото съмнително е защо са си тръгнали толкова рано. Но и това има много просто обяснение - разбрали са от новините за Скрипал, естествено е че после са се изнесли моментално за Модква. Те са руснаци и са били в Салсбъри по време на отравянето.

223

Анонимен

преди 5 години

Килърите на Кремъл са:- "освободители"- "отпускари"- "туристи"- ".....!

222

Анонимен

преди 5 години

Тия двамата са били в Англия като туристи на разходка................англичаните нямат никакви доказателства!!!Аман от подлата английска политика и дипломация. смешни станаха вече с тая афера британците.Покрай тоя Брекзит хептен изперкаха от английския елит, и сега отклоняват вниманието на хората!!Стари английски номера................няма кой да им се хване!

221

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

Когато четеш коментарите ,разбираш защо България е на бунището на историята.

220

Анонимен

преди 5 години

Англичаните и Тереза Мей станаха за смях с аферата "Скрипал" .Тая Тереза Мей..................хем грозна, хем глупава................хаха!!!

219

Анонимен

преди 5 години

Семейство Скрипал са убити от английските служби..............ясно като бял ден.Типичните английски мръсни номера.............убиват един двоен агент, после руснаците са им виновни.

218

Пиздин отрови

преди 5 години

Литвиенко защото го изобличи като педофилА Скрипал е показал снимки на Тръмп пикаещ върху *** докато е бил в мАсква Затова са прАтени убииците на синката горе

217

Браво на англичаните

преди 5 години

Разкриха отровителите пратени от плешивата кремълска борджия

216

Щом никой не казва

преди 5 години

Калво работят тез и къде живеятСамо разтягат лакърдииИли Всички знаем защо

215

Разкрити

преди 5 години

Тея щом са толкова *** и са ги разкрили, до година-две ще пият чай с полоний. При кагебе/ гереу нема лабаво.

214

Анонимен

преди 5 години

До СатаНАТОТероризмът се финансира от западните държави, особено активни бяха Килъри Клинтън и другите масони от сатанистката ложа "Череп и кости".

213

Анонимен

преди 5 години

Жиб.при маймуните в зоопарка, на един акъл са, дори маймуните са по-умни от него!!!

212

СатаНАТО

преди 5 години

Путин просто се подиграва на Запада. Навремето Обама правилно определи стила му - нехранимайкото от последния чин. Т***п, безперспективен, но нагъл и рушащ живота на околните. Всичкият тероризъм в Европа се координира и плаща от Москва. Всички руснаци просто трябва да се изметат от Еуропката, както пренебрежително я наричат и след тях да се дезинфекцира.

211

Жиб.

преди 5 години

Maлoумнитe русофили в зоопарка,умните- в мавзолея при Ленин!

210

Жиб.

преди 5 години

*** русофили- в зоопарка,умните- в мавзолея при Ленин!

209

Анонимен

преди 5 години

До 217Успокой се бе, изпадащ в делириум !Разбрахме че Кримнаш, "Новичок" и Петров и Боширов (за него не съм сигурен) са руски !

208

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 214Ка ша е нефелен "новичок"-а бе ? Нал скоро ингилизите пищяха, че некъф или неква беше умрела от него. Скрипалти биле имунизирани и зарад туй не биле пукнали. Пък оня или оная само помирисали шишинци и се гътнАле.

207

Жиб.

преди 5 години

Доказани чужди слуги и предатели на България засега са само русофилите,а на останалите не ни дреме колко велика е Русия с Путин или с ***.