30

До 15

преди 5 години

"Как народното събрание да е народно, като никой не пускат да влезе вътре без специален пропуск?" Ха-ха-ха! Ти как си влизаш свободно в Руската дума, щом тя е народна и там няма пропуски? Дали не влизаш с шише водка? Кажи, как е там?

29

Анонимен

преди 5 години

Депутатския стол работи само на обед и се намира до ротондата зад президентството в мазето. Тук се готви. Вход свободен.

28

До 10

преди 5 години

"Само герберастките крадци имат право да ядат безплатни кюфтета. Народът да си ги плаща."Естествено! Аз именно затова съм в Парламента от групата на БКП/БСП - за да ям безплатни кюфтета. Спокойно, сега ще обиколим цяла България и за всички наши симпатизанти ще има безплатни кюфтета с килограми. Чакайте ни, само че по програма, преди това ще трябва да ходим на СПА център. Там ще се видим и с всички наши възрастни симпатизанти, защото сме им осигурили безплатни процедури.

27

Питам

преди 5 години

Само да питам , кой каза че кюфтетата в НС са по 20ст.?Да не искате Бойко да опровергава тази цена?Я Корделка да каже. Само на нея имам вяра. Тя никога не лъже.

26

Я па ти...

преди 5 години

До ВЪПРОС 24 Не , не знаем че кюфтетата се внасят от чужбина. Как можа да измислиш такава глупост? И у нас се правят хубави кюфтета , ама не ни изнася цената.

25

Я гледай....

преди 5 години

Стига с тия кюфте. На Бузлуджа що кюфтета се изядоха , па кво?

24

ВЪПРОС

преди 5 години

Знаете ли че *Депутатското Кюфте* струва всъщност 5 лева ?Това е условието на Договора - 20 стотинки за Депутат , а Частната Фирма взима 5 лева по Договор за ДОСТАВКА .Така Кюфтето става 5,2 лева . Доброто е че се доставя от Чужбина и е от чисто месо , без отрови .

23

Реалист

преди 5 години

Когато направят такава простотия в Белия дом или Кремъл , тогава и у нас.

22

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 7 Не , отнася се и за хората от Каспичан.

21

ВЪПРОС

преди 5 години

Идеята е Добра . Време е .Ще организира ли някой Хаштаг в Социалните Мрежи ?

20

Я па я...!

преди 5 години

Глупости на търкалета. Егати популизма. НС да не музей, та всеки да влиза когато си иска. Че даже и в музеите се плаща.

19

До 15

преди 5 години

"Тия се майтапят вече. Как народното събрание да е народно, като никой не пускат да влезе вътре без специален пропуск? А Кюфтета по 20 ст. всеки иска да яде, ама само депутатите го правят." Предлагам за да се реши проблемът ти, да напишеш жалби до: Президента, Главния прокурор, Конституционния съд, Омбудсмана и Европейския съд по правата на човека. Със сигурност тази несправедливост ще бъде разрешена и ще ядеш кюфтета по 20 ст. Успех и недей да ми благодариш за съвета!!!

18

Що, бе...

преди 5 години

Червените дупетати нали са по районите си?Не ви ли носят кюфтета и кебапчета... Или чакат да дойдат Изборите?

17

Що, бе...

преди 5 години

Нема ли кюфтета от. Техноимпекса?А, от Кремиковци...?

16

До 10

преди 5 години

"Само герберастките крадци имат право да ядат безплатни кюфтета.Народът да си ги плаща." Гениален си!!! Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, кюфтетата бяха безплатни за целия народ, Народното събрание беше отворено за хората с увреждания. Всеки ден по обяд и вечер виждах опашките за кюфтета и всички викаха Ура! Ама, комунистите сте ужасно тъ.пи, че чак не се търпи вече. Пълни кукувци!

15

Анонимен

преди 5 години

Тия се майтапят вече. Как народното събрание да е народно, като никой не пускат да влезе вътре без специален пропуск? А Кюфтета по 20 ст. всеки иска да яде, ама само депутатите го правят.

14

Аз

преди 5 години

Е бате много ясно че ще се организира протест за някаква тъпотия, няма да се организира протест за поскъпването на гражданската отговорност което касае всички данъкоплатци и покрай тях останалите кръвопийци.

13

Анонимен

преди 5 години

Lilana vablova atanadova zazeva mogat da rasdavst skapite si 4anti obuvki drehi pred nc

12

Анонимен

преди 5 години

Vsjaka ve4er da se tasdavat kufteta i to ot diderov bikov karaka4anov pred nc s hleb4eta beli a deserta mle4na baniza mleko s oris kanela zezo i zveta fa gi rasdavat sled 23 4asa moje i uiski led i voda koito pijat sa drvaleran mentacglok kolktel sa san

11

Анонимен

преди 5 години

Toва НЯМА как да се случи!