6

Анонимен

преди 5 години

Блокчейна в момента е една голяма глупост и това го знае всеки софтуерен инженер който е поне на средно ниво.Този експеримент се провали. Нито биткойна е приложим като разплащателно средство, нито сама технология е ефективан за други неща.Най ефективно е да се криптира стабилно цялата информация и да се поддържат достатъчно надеждни backup сервъри във различни локации. Блокчейна само хаби ресурси. Вие знаете ли колко електричество отива на вятъра за да "копаят" крипто валути?

5

Анонимен

преди 5 години

И този разбирач колкото дигиталната кумица която направиха комисарка в ЕС. Блокчейн работо само защото компютрите са бавни, на това се базира цялата стратегия. Ако утре се появявт по-бързи компютри, много по бързи, не само 10-20 пъти по бъзи, много по бързи, и цялата технология на блокчейн и криптовалутите ще рухнат, за нищо няма да стават вече. А и 10-20 пъти по бързи да станат компютрите и това е заплаха криптовалутата, всеки ще започне да продава.

4

Анонимен

преди 5 години

Кварталния магазинер в Пазарджик е завършил ВУЗФ магистър по финанси .. Работи в на Бай Стефан Магазина

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Търговския регистър е подарък от Америка за България софтуера е използван някакъв щат на САЩ и е локализиран и пригоден за БГ.. Само сиренето в капана за мишки е без пари.

2

Анонимен

преди 5 години

Ти виж търговския ни регистър какво се случи с него и тогава говори за блокчейни и бъдеща. Иначе като цяло - дъра бъра. Глътнали една дума и започнаха папагалски безмислено да ни я навират по повод и без повод.

1

Анонимен

преди 5 години

Не се лъжете да записвате подобни програми нищо няма да научите .. Това е програма за началници икономисти и се предлага от ВУЗ.. Подобни програми за началници има и във Военната Академия и УНИБИТ.. Има само една програма в България за сигурност и блокчейнч - "Дискретни алгебрични структури" на СУ - направлението е информатика въпреки странното математическо име .. В България има негоден материал и си дават парите и времето за нищо после са безработни..