27

Анонимен

преди 5 години

Днеска имам рожден ден, така че никакви минути мълчание.

26

Анонимен

преди 5 години

А къдее оня макак от рода на *** да ни отвори как самолети без прозорци и без отличителни знаци командвани дистанционно се забиха в кулите. Това не е моя измислица а е удостоверено с филм на американски следователи. И как така от самолетите не остана нищо но пък намериха непокътнат паспорта на измисленият терорист. Много са въпросите но никои не сме е да отговори-щото макака трябва да го обесят надолу с главата.

25

Осамич

преди 5 години

Малко им беше на говедарите. Още трябва.

24

Анонимен

преди 5 години

Скоро един сенатор-Мак Кейн пукна, но стана ясно че е бил дръжка с главатаря на ИДИЛ..........освен това, бил е един от архитектите на ИДИЛ!!!Сами си отговорете кой финансира терористите и Ислямска държава!!!

23

Ели

преди 5 години

Остави "Дъ Дийп Стейт" - Израелците ги предупредиха 2 месеца по-рано.Затова нямаше израелци в кулите.ФБР също ги предупреди.Просто и ФБР, и Израел навлязоха в зоната на "черните операции".Десет процента от бюджета на Пентагона е недеклариран, всеки сенатор или президент опитал се да има достъп до тези сметки, завършва трагично.

22

Кеф

преди 5 години

И на кравата и пуснаха кръвчица :)D

21

Анонимен

преди 5 години

Помня когато стана тая трагедия за обикновените хора в САЩ................не можах да повярвам.............един талибанин излиза от пещерите и взривява двете кули на най-силната държава!!Тая държава няма ли отбрана и радиолокация??САЩ.............които дават милиарди за въоръжаване!!Последвалите събития доказаха,че съм бил прав...............всичко е било замислено и изпълнено от службите!!!

20

House M.D.

преди 5 години

Палачите почитат своите жертви!

19

Кво

преди 5 години

Кво кво?

18

Анонимен

преди 5 години

Америка се управлява от сатанисти, масони, военни лобита и банкерската мафия!!

17

Българин

преди 5 години

Поклон!U N I T E D !

16

Анонимен

преди 5 години

Сега политиците в САЩ се правят на много загрижени и тъжни , след като пожертваха тези невинни хора и предизвикаха войните в Близкия Изток!!По-голямо лицемерие не бях виждал..............................манипулацията на съзнанието взе невиждани размери...............както в САЩ, така и в Европа!!!

15

Анонимен

преди 5 години

До VictimizedВсъщност всички са се вторачили в двете кули. А дяволът се крие в подробностите както се казва. А те са тотално нелогични.

14

Анонимен

преди 5 години

Обикновените американци станаха жертва на мафията в САЩ.....................с две думи.Но обикновените американци бяха манипулирани и истината беше скрита от тях!!Не за първи път!!!

13

Victimized

преди 5 години

Другото "покъртително нещо" в този ден е, че точно тогава е имало така наречените WAR GAMES, където пожарникари и цялата налична авиация за източния бряг са правили учения, и когато се е наложило да прихванат самолетите, понеже сигнали са били подадени, не е имало налични изтребители. Така е, случайности се случват.

12

Анонимен

преди 5 години

Излезнаха секретни документи за атентатите на 11.09.....................много масони, сенатори в САЩ и хора от службите са знаели предварително какво ще се случи...............но за тия "хора" човешкият живот не струва и един долар!!

11

Анонимен

преди 5 години

Друга една покъртителна история беше дупката в Пентагона и до нея паднала част от двигател на самолет. И друго нищо. И приказките как самолета бил летял над улицата и как набутал фенерите без нищо да му има преди да стигне Пентагона и после вече нищо нямало от него понеже имал много гориво.

10

Анонимен

преди 5 години

"Дълбоката държава" и службите на САЩ и Израел направиха тоя атентат за да оправдаят войната срещу тероризма и терористите, които самите те обучиха!!Няма по-голямо престъпление и лицемерие от това!!САЩ играха тая *** игра заедно с терористите от Саудитска Арабия.............това го казаха и няколко американски разследващи журналисти.............достойни хора има в Америка!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Едно от най-покъртителните неща беше катастрофата на 4-тия самолет при която пътниците героично са се борили с терористите - малка дупка в земята и малко пръснат *** без да има части от самолет или някоя жертва. Друго покъртително нещо беше неочакваното падане на сграда 7 която ни нещо я разби ни горя нито нищо-просто ей така се срина от нищо на живо.

8

Анонимен

преди 5 години

Един велик епизод в човешката история ,когато робите нападнаха Рим ,но Рим ги унищожи изцяло ,а легионите на Буш велики смазаха въстанието !