45

Анонимен

преди 5 години

Помня преди 15-на години когато Уейн Рууни тъкмо изгряваше на хоризонта като играч на Евертън как и за Божинов се говореше в същата светлина, ако не и даже по-добре. Къде стигна единият и къде стигна вторият... Абсолютно сериозно смятам че по чист талант тъпанарът на снимката въобще не отстъпва на Кристиано Роналдо, само че онзи цял живот тренира като ненормален, спазва зверска диета и се раздава на 101%, а горнооряховският остана известен с това че е бил с кври като алисия, николета лозанова...

44

dddd

преди 5 години

Божинов имаше талант, който пропиля по николетки. Всеки клуб е ниво надолу от предишния, от Сити насам. Изключвам периода му в Партизан, който беше горе-долу добър. Футболистите трябва да знаят кога е добре да спрат, за да не се излагат и да си плюят на името. След Враца може би ще следва Царско село или Витоша Бистрица, все пак са в София. А защо не и Миньор Перник?

43

ХАЙ БУЙ

преди 5 години

Снимката на Божинов абсолютно задължително трябва да стои в съблекалята на всеки юношески отбор у нас с надпис - "Не прави като него!".

42

Стамат

преди 5 години

Божинката е най-големия ***, няма толкова тъпо същество, на 16 в италианските грандове, най-обещаващ младеж, а на 30 в кофите, пълен *** !

41

king_for_a_day

преди 5 години

"Божигол-и-бос преди време беше заявил, че в БГ (ако някой ден се върне) ще играе единствено за Левски......"Ще играе за Левски индиректно - по два пъти на сезон, като просто присъства в противниковия отбор.

40

ники

преди 5 години

Типичен пример за учебниците за талантлив, но необразован и ниско интелигентен българин. Нека напише книга и после да се изучава в училище!

39

vlady

преди 5 години

Божинов има качества за треньор особено в детско-юношеска школа - може да помогне на младите футболисти да развият стратегическото си мислене и позиционнот си чувство както и да усъвършенстват алкохолната си подготовка и финтовете по масите в чалготеките. Добре би било да се ориентира към кариера на треньор

38

vlady

преди 5 години

Божинов е велик позиционен играч със страхотно стратегическо мислене и позиционно чувство - умее да маневрира прецизно по терена, да заема позиция, да наблюдава играта отблизо и да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака. Твърде вероятно е в близко бъдеще да усъвършенства маневрирането по терена до търкаляне. Има отлична алкохолна подготовка и владее на висота всички важни финтове по масите в чалготеките. Дано Ботев Враца се възползва от качествата му за разлика от други отбори.

37

майорски

преди 5 години

Типичен представител на българските футболисти !

36

NoName

преди 5 години

Така еее, всеки който се занимава златотърсачки се проваля... Пропилян талант е Божинката, *** като пън но с талант... Яд ме е за това момче!

35

Анонимен

преди 5 години

Ше иде а са накръка у "Бурканя" ама ше налети на некой къде го не познава и .... 6 месеца на резервна скамейка.

34

туъиертъе

преди 5 години

Айдеееее.... изгоре'а и младите врачанкЕ :)Божинката не прощава!

33

Gio 21

преди 5 години

Божигол-и-бос преди време беше заявил, че в БГ (ако някой ден се върне) ще играе единствено за Левски......А какво се случи....., или по-точно какво ще се случи.

32

.

преди 5 години

готови ли сте малки котенца от Враца :)

31

Бай Благой

преди 5 години

Головият хищник , дали чете коментарите панякага? Аз съм сигурен че да , макар че няма да си признае

30

Анонимен

преди 5 години

Много е *** горкичкия! Дори е нарицателно за простотия

29

Аз

преди 5 години

Този ми е голяма карикатура...няма грам мозък, дори и да разбере колко много се излага...

28

До Анонимен 27

преди 5 години

Еми те ако не са Божинката и Малката Перука от къде мъни за тези *** за силиконки и почивки по света?Да не са луди тези уроспии да се хванат с някое даскалче за по 500 лева заплатка и някой друг заем за кола на 20 години?

27

АНОНИМЕН

преди 5 години

Не може цели нощи да си по заведенията и да си добър играч. Справка Буфон и Урсула играят над 40 години страхотен футбол макар и вратари , но основата е режима. Чудно защо не вземе в Ботев Враца баджанака Малката Перука ,защото и на него от заведения и нощен живот не му остава време за футбол, а и пак ще могат да си менкат гаджетата .

26

Анонимен

преди 5 години

Извода е че ако искш да успееш не трябва да се занимаваш с български к учки Алисия и Николета му разказаха играта