9

Анонимен

преди 5 години

Пудискомфор усещам зимния дискомфорт, но смятам, че темата за таксата е измислена не за да реши някакъв проблем, а за да може държавата да събере още едни пари.

8

До непушач

преди 5 години

Явно си младо момче, но допреди да ги изхвърлят навън пушачите, за около 2-3 години (малко след 2010 г.) имаше наредба, по която се отделяха зони, кътове, отделени с витрини и т.н. на пушачи и непушачи. Смятай че навсякъде си смърдеше, и всичко беше при пушачите, щото в една компания един да е пушач и всичко е там, постепенно всичко стана за пушачи и т.н. После обособиха тия градини с найлони и лъчисто отопление - много смешно, пак си смърди навсякъде. Да ги ликвидират хуманно пушачите и това е.

7

Туск

преди 5 години

Собственик съм на няколко заведения. В нито едно жт тях не се пуши. Тотална забрана. Който пуши навънка.

6

Анонимен

преди 5 години

Демокрация, much?

5

Анонимен

преди 5 години

Никакво пушене. Който пуши, навън

4

До бай Петко

преди 5 години

Идеята е да има 2 помещения. Никой няма насила да вкарва пушачи при непушачите или обратно. Другото е лов на вещици.

3

ДС

преди 5 години

Направете глобата за 1во нарушение 1000 лв. за 2ро 5000 за 3то 10 000 и затваряне за 30 дни. Тогава да видим дали ще продължи да се пуши.

2

Непушач

преди 5 години

Забраната си е чиста рестрикция срещу пушачите. Нищо не пречи да се обособи помещение, където да си димят и да се вмирисват.

1

бай ПЕТКО

преди 5 години

Пушач съм, но винаги като се върнех от кафене вонях на цигари и жена ми беше много ядосана. Сега съм спокоен като пушим навън. ПРОТИВ съм в закрити заведения да се пуши, макар и да е платено "удоволствието"!