37

idea

преди 5 години

Пушете марихуана. Хем е "лечебна" хем не е под забрана от закона за тютюнопушене... Учете се от Амстердам. :)

36

Кирил

преди 5 години

Тази вечер бях в един страхотен бар в центъра на София. Добро обслужване, пълни маси, страхотни бармани и уникални коктейли. На никой не му и минава през ума да пуши вътре! Не разбрахте ли, това е отживелица. Ако толкова искаш да пушиш вътре, вземи си iQOS или от сорта. Безумни сте!

35

Анонимен

преди 5 години

Системно пушат необразованите, бедните и селяните. Който иска да се сърди.

34

антипушач

преди 5 години

Майка ме роди на магистралата с цегара в ръка и .... в гъ.за. Баща си не го помня, зная че караше тир и ме опушваше докато бях захвърлен в крайпътната канавка а мама работеше. За това мразя дима. От там намразих и пушачите. Пораснах, вече ходя с пухен сутиен и розови прашки. Мразя и еднополовите. Бих ви заразил всички, много ви мразя. Роден съм с омраза, правен съм със злоба

33

Анонимен

преди 5 години

До 47Ми квот доде! Те цигарити поскъпнаа.

32

Анонимен

преди 5 години

Да си слабохарактерен вмирисан тютюнаджия с ниско самочувствие не е лесно... Единствения изход за частично справяне на тези елементи с този тежък психопроблем е интензивното и неспирно ръко.блудство...

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45Ами аз съм *** - пушач! Що *** гониш?

30

Edin

преди 5 години

В Испания глобата за пушене в заведенията е 6000? за заведението. Затова се спазва и не се пуши вътре.

29

Анонимен

преди 5 години

Тези ненормални ли са? Как е възможно този въпрос да се обсъжда дори? Те в 19 век ли искат да ни върнат? Да ни одимяват и овоняват както преди? Тези депутати-лобисти трябва да престанат.

28

Буба

преди 5 години

Божеее, божке...С едни цигари не могат да се справят, какво остава за всички останали въпроси. Щях да кажа, че е така в малките държави и на вски братовчед му бил еди какъв си. Ама, не! Не във всички малки държави е така.

27

Реалист

преди 5 години

В Италия са забранени и електроните цигари, не съм забелязал туристите да са намелели.Кой мисли за работещите в тези лисичарници, пушачите или собственика?

26

До 24

преди 5 години

В Северна Испания и на други места си е студено и снежно, колкото в Родопите и София, но това не е основателна причина да не спазват забраната за пушене

25

Анонимен

преди 5 години

Загрижеността за здравето е претекст да се пълни бюджета. Плащаш си и си пуши на воля. Целта е прибиране на пари. Истинската себестойност на 1 кутия цигари е 40 стотинки. Останалото са крокодилски сълзи за нашето здраве.

24

EEEEEEEE

преди 5 години

Това не е ли ДВУЛИЧНО,а ? Нали целта била да откажем пушенето, а то какво излиза, че единствената цел са приходите в бюджета.......Понеже явно пушачите са доста голям процент и мъдрят как да драпат пари и от там...вече е ясно,че хич не са се замислили за здравето на хората.

23

Анонимен

преди 5 години

Бях в Истанбул. Ресторанта на хотела беше на последния етаж с тераса гледаща към Босфора. Валеше та си седяхме вътре. На съседната маса две рускини хапнаха и едната запали Дотича сервитьор с табелката дето пише че глобата е незнам си колко турски лири, или в долари - 49,5. Рускинята почна да му се обяснява на турски (явно знаеше) - ефенди, аман заман, ефенди. Пича и каза да плаща и да гаси или да ходи да пуши навън.Кога ще ги стигнем???

22

Monteverdi

преди 5 години

Падне ли забраната, няма да остане заведение без цигарен дим. Взички ще си плащат, защото колко ще бъде тази такса? За малките обекти няколко стотака. И защо е цялата работа? Добрите заведения не остават без клиенти, а в лошите мрънкат, че забраната да се пуши им е виновна. Става по-лошо, вместо нещата да стават по-добре. Трябва да забранят изобщо пушенето на обществени места. Само вкъщи и в колата. И толкоз!

21

Анонимен

преди 5 години

Продължавайте да забранявате, а ние ще продължаваме да не спазваме!Как пък не разбраха селяците, които управляват, че трябва да се мисли?

20

Анонимен

преди 5 години

Испания не беше ли с малко по-различен климат от България?Не можа ли да ми дадеш сравнение с Австралия? Сигурно и там пушачите нямат проблем да излизат да пушат навън?

19

тлъст политик

преди 5 години

да ги таксуваме до смърт, иначе от къде ще имам парички за елитни труженички и за телешко пожрода "кобе" от 500 лева нагоре килото. да дерем офциъте, щото отдавна ги постригахме!!

18

Анонимен

преди 5 години

Правилата са за това, за да се спазват. Като активен пушач в Испания, където ограниченията се спазват и глобите са доста високи никой не е фалирал от ограниченията. Просто пушачите трябва да приемат забраната и да започнат да излизат навън да пушат