25

Анонимен

преди 5 години

ано или късно турция ще влезе тук като в ирак сирия и кипър под някакъв предтест с подкрепата на цяла западна европа! -Засега Турция има подкрепата само на ***.И на българските русофили.

24

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Купуват ги, за да си направят своиПрототипи на остарялото руско оръжие!Нищо ново, турските танкове сана 3-то място в света.

23

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно турция ще влезе тук като в ирак сирия и кипър под някакъв предтест с подкрепата на цяла западна европа! -Засега Турция има подкрепата само на ***.И на българските русофили.

22

Анонимен

преди 5 години

Путин притисна Ердоган с атентатите, които уж бяха дело на кюрдските сепаратисти. Ердоган отиде на поклонение в Кремъл и се върна вече васал на ***. Сега натискът ще се измести към БГ. Идва време, когато требва да се изтрепват русофили, ако не искаме да ни вкарат в голяма война.

21

Българина

преди 5 години

А защо тогава турция искаше ние да си нарежем сс23?!? Само ц400 ще ни гарантират южната граница. Рано или късно турция ще влезе тук като в ирак сирия и кипър под някакъв предтест с подкрепата на цяла западна европа! Хващам се на бас. Само че тогава и да обесим шайката Вишеград и Хасково няма да се върнат щото нямаме с какво!

20

Българин

преди 5 години

до 19, те нещата са свързани. Обикновено като основа за силна икономика, една държава трябва да има силна армия. Виж всички големи сили .. виж и нас.

19

Анонимен

преди 5 години

Тате ше ми колело, даже не друг път, а 6 месеца преди това.

18

да

преди 5 години

икономиката им рухва, а те купуват оръжия за милиарди срещу....неизвестно

17

Анонимен

преди 5 години

Турция и Русия вече няма как да бъдат приятели, след сваленият самолет. Руснаците са друг чешит хора и вече ще имат винаги едно на ум. Не ги подценявайте. Бизнесът си е бизнес. Just business.И не се знае дали въобще тази сделка ще се осъществи, защото Турция върви към една пропаст. Затова са тези бързания, защото може в скоро време да има предсрочни избори, а със гладен народ Ердоган няма как да спечели.Сега тепърва започва да скачат цените на всичко в Турция.Вече вносните стоки са с нови цени

16

Анонимен

преди 5 години

В замяна на горивото СССР получи безплатен достъп през Босфора за 10 г.От тогава Турция вече има във всички бази на НАТО и по един свой резервоар с гориво, ако се наложи да не се съобразява с НАТО.Затова Турция хем е в НАТО, хем си има своя политика. Но Ердога тотално ще разруши всичко, което до тук е постигнато.А няма това право. Той се държи така сякаш всичко е негово, но външната и вътрешната политика в Турция си имат история и тя е писана от други, и принадлежи на Турция и на народа и.

15

Анонимен

преди 5 години

Когато стана кризата с Кипър НАТО не разреши на Турция да нападне Кипър. Каза, че няма да дава гориво за военната техника на Турция, тъй като всички резервоари в базите на НАТО в Турция бяха собственост на НАТО. И Турция се оказа практически без армия.Но... се започнаха преговори с различни държави и... СССР се откликна и даде гориво, знаейки за какво ще се използва. После разбира се медиите в СССР първи заклеймиха "имперската турска политика"... Но зад кулисите дадоха гориво. В замяна получиха

14

Анонимен

преди 5 години

Тя Турция и досега имаше по-различно поведение в НАТО, което си е и нормално. Проблемът на Ердоган обаче е, че той тотално иска да премести Турция от Европа на арабският полуостров. Идеала му за държава е СА, което той открито си и заявява.Ще профука всички ползи на Турция досега от Запада.А защо Турция в НАТО е нещо различно ще обясня в друг коментар.

13

Елемаг

преди 5 години

Moмчета,много плитко гледате и емоционално,на цялата обстановка.България няма интерес Русия и Торчените да са приятели.Дори не ми се обяснява защо.Умните пък знаят.Сред политиците ни обаче няма такива!!

12

Зозо

преди 5 години

Айде сега от козяшкия слугинаж да се хвърлят на амбразурата и да ни обяснят как всичко това е планирано от подземния ястрееб Макейн и че ситуацията е под контрол. Очакваме и дежурните клишета за рублата, лирата и т.н.

11

Анонимен

преди 5 години

Щом и Пуйкия взе да се евавва със САЖД значи ситуацията е супер зле.

10

Анонимен

преди 5 години

Злобен ритник в говедарските муцуни.

9

Анонимен

преди 5 години

Най пропаднали са УСА и Британия.

8

Анонимен

преди 5 години

До Осмучи Микура 4О, няма нужда да ги вкарваме в никакви кон-ц-ла-гери физически......ТЕ СА СИ СЕ ВКАРАЛИ В други такива - в духовни!!!! Че лесно ли е, ставаш сутрин с пияна глава, а там, в душата (ако я има де...) злобата те яде, гърчи се и смуче ВСИЧКИТЕ ТИ ЖИВИТЕЛНИ СИЛИЦИ!!! От това по-голяма мъчение даже Прометей не е изпитвал! Така че ще си ги оставем да си живуркат и да си се тровят до края на безмислените им дни!

7

Бирено мече

преди 5 години

ТОВА СА ДВЕТЕ НАЙ - ПРОПАДНАЛИ ДЪРЖАВИ - ТУРКИШ И РЪША !!!!

6

Анонимен

преди 5 години

На голо шкембе чифте пищоф;)