45

F-35

преди 5 години

Турция ще получи С-400!Ще получи и F-35 макар че оранжевия с перчема се прави на мъж.Даже Турция възнамерява да произвежда С-500 заедно с Русия.Хората докато произвеждат и напредват България боксува и потъва.Що така бре Нине??

44

ХХХ

преди 5 години

Една страна като Турция макар и да е в НАТО може да прави каквото си иска и да внася каквито си иска оръжия и никой копче не може да и каже защото Турция има думата .....До колкото България ....тук нещата стоят доста по различно ...тук чакаме да ни кажат какво да правим ....ето най-яркото доказателство е като ни забраниха да дадем на Русия да ни ремонтира двигателите за Миг-овете и ни заповядаха да ги дадем на Полша ....камо ли да ни разрешат да купим оръжие от Русия ! Ние сме *** !

43

Анонимен

преди 5 години

До # 43И колко викаш ще продължи това ,,винаги"!??

42

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е решил да мине на другия бряг но Турция никога няма да е изоставят и винаги ще е в НАТО

41

Анонимен

преди 5 години

Мисля(може и да не съм прав), че на Ердоган му трябват двигателите за една негова програма и понеже няма кой да му продаде само тях е принуден да закупи С400.

40

Хаха

преди 5 години

То и Турски поток нямаше да има, и Световно в Русия нямаше да има, и Северен 2 нямаше да, има пък каква стана тя... П. П. След няколко месеца в Санкт Петербург завършват най-високият небостъргач в Европа - Lakhta Center :) Бива ги руснаците по големи строежи.

39

до 31

преди 5 години

Смехурко, ако си се загрижил толкова много по евродевически за татарите в Крим, предлагам да им отстъпим един град на територията, който не много отдавна се наричаше Татар-Пазарджик.

38

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Бъдете сигурни,че Ердоган няма да купи руските ракети.................

37

Pehol

преди 5 години

То тва за камилата и камиларя го нижехте и за, Северния поток 2, ама ето че от вчера почнаха да полагат тръбите във Финландия. До година Украйна е аут от транзита и ще чакаме газ от Ердоган :)

36

Анонимен

преди 5 години

Аккую ще бъде Турското Белене.

35

Баба Меца

преди 5 години

Кога САЩ ще изтеглят окупационните си войски от Германия ? Няма такава наглост, но краят им не е далеч. Вече почти никой не ги ***.

34

Насо

преди 5 години

Ердоган доказа, че има топки като каза на САЩ да вървят на майната си и да не си навират гагата дето не им е работа. С икономическата война само го надъхаха още повече. Все пак е наследник на империя съществувала векове, а пръдльовците отвъд океана са фактор от няма и стотина години.

33

така е

преди 5 години

Хубава или лоша, Турция е самостоятелна държава. Изгониха германци и американци от Инджирлик, щом не им пасва на политиката. Коя европейска държава е толкова самостоятелна? Никоя. За съжаление. Не случайно ЕС е най-важният васал на САЩ.

32

Анонимен

преди 5 години

Както и да го въртят, времето работи срещу ***.

31

Pehol

преди 5 години

Може американски да свали този път :) Руснаците все пак му строят газопровод и цяла АЕЦ за чудо и приказ, пращат му милиарди парички чрез туристите и му купуват доматите. От САЩ получи само един опит за преврат.

30

Смехурко

преди 5 години

До средата на следващата година - я камилата, я камиларя!Да не забравяме, че Ердоган и досега не признава анексията на Крим и е против руските атаки срещу Идлиб. Тъй че с тези ракети като нищо ще свали следващия руски самолет.

29

ТHE Патриот

преди 5 години

фак Америка вива Русия!

28

Анонимен

преди 5 години

Турчинът може да е в НАТО но не е глупав. Не случайно е казано Господи пази ме от приятелите, от враговете и сам ще се опазя.

27

скоро

преди 5 години

Не само С-400,Турция води преговори и за Су -35 и Су-57 хубавото всички го търсят и не се подават на рекет и натиск като нас да купуват скъпото и не ефективното.

26

Анонимен

преди 5 години

Ако не искате Турция да ни нападне, защо не кажете на Путин да не им продава оръжие?