26

Анонимен

преди 5 години

До ,МЕ не сте я час .Живея във Великобритания от над 30 гидини и много ,много по-добре познавам как действат и реагират англичаните.На 100% те стоят зад отравянето на семейство Скрипал.Англичаните не са виновни никога.И за излизане от кризата с Брексит търсят всякакви сламки за спасение както удавник търси сламка

25

Анонимен

преди 5 години

***,английски.Заради Брексит,целият свят им е виновен.

24

Анонимен

преди 5 години

Двамата заподозрени Александър Петров и Руслан Боширов се оказали британски актьори Пол Копсън и Дефри Фийлдс ,а снимките от поредицата на сериала "KGB Spy" по британската телевизия в началото на 2000 г. Това съобщи на страницата си на Facebook продуцента на сериала Майкъл Кълиган. Интересно че след 45мин. постът му бе премахнат най вероятно от Facebook.Търси и ще намериш.

23

Анонимен

преди 5 години

*** *** АНГЛИЙСКА

22

Ме

преди 5 години

Ето ги, доказани убийци! Не знам какви доказателства още трябват .... Това да убедиш русофил, че Русия е терористична държава е по-трудно отколкото да докажеш на хипстър че земята не е плоска

21

Упс

преди 5 години

Ама те били актьори, играли в английски филм 2000г и били англичани

20

Анонимен

преди 5 години

Обвинявайте, той паунда продължавс да пада а цените продължават да растат.... вие си обвинявайте

19

Анонимен

преди 5 години

Инглизите май пак искат руска ядрена подводница да изплува на 19 километра от Лондон с отворени люкове за ракети.

18

Анонимен

преди 5 години

Абе че енгилизите не са редовни с главите съм го разбрал за 5 те години в които живях с една англичанка на семейни начала в лондон.. Но не съм разбрал най важното. Че управниците им са правени у задния двор на бежавият салон. Не се възхищавам на руснаците но енгелезите да ги изкарат *** ето с това не съм съгласен. Ще пратят агенти които ще са регистрирани на летището и службите ще ги знаят и ще тровят хора ли. Що за мозък би го сторил това. И дете няма да го направи. И

17

Анонимен

преди 5 години

Абе тези от Скотланд ярд не са много смешни.

16

Анонимен

преди 5 години

До MeЗа русофобите като тебе доказстелство е дори - "кака Пенка каьа че май е чула нещо такова"

15

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига вече с тая ингилизка идиотия ! Цял свят им се смее !

14

Анонимен

преди 5 години

Поне вече рсзбра ли се къде е извършено нападението? Щото взехте да идентифицирате нападателите а още не знаете къде се е разиграло събитието

13

Дядо Радой

преди 5 години

Ако таз мома ингилизка беше с 40 лазарника по-млада,на драго сръце бих я ярил, после - нашамарил, за да не се блещи и повече глупотевини с болната си глава да не плещи.

12

две по три

преди 5 години

Да препоръчаме на Бен га се прибира от работа в къщи, първо-Да провери зад вратата, зад фикуса, в банята и под юргана, дали не е скрит там лично Путин, а пропуснах и под пиньоара на жена си, и там, и там, ха ха ха.Тия наистина стават смешни но нейсе нали някой трябва да ни разсмива от време навреме !

11

Анонимен

преди 5 години

Луд умора няма само се поти, не спряха със съчиненията.

10

Анонимен

преди 5 години

Всъщност Лондон трябва да продължава в същия дух. Та и последният човек, който още не е разбрал какви и.диоти са да разбере.

9

Анонимен

преди 5 години

Путин е виновен за разбиването на ИД и спасяването на Сирия. Все пак той е ръководителят на военното ръководство. Още щяха да използват ИД за своите цели да разбиват Близкия Изток. На друго място ги настъпа. Този шпионин е само цел за една от атаките срещу разбиването на плановете за Близкия Изток и Украйна.

8

Me

преди 5 години

Доказателства явно има. Сега нашия президент и министър председател са на ход, да изгонят руските дипломати. Нали, чакаха нещо да се докаже.

7

Лелее,смях

преди 5 години

Краварите,както винаги се ..., ама този път много яко!Гнусно,грозно,но и много смешно и заслужават подигравките,които се изсипват по адрес на Краварника МИ-6.