21

Анонимен

преди 5 години

Професорът нищо не казва, разказва това, което вече се е случило и няма капацитет за истински анализ. Преди редовно дрънкаше за ИД. ИД така, ИД онака... Безсмислици и празнодумство.

20

Анонимен

преди 5 години

Между нас и Турция трябва да се издигне нещо като Берлинската стена меркел ще ни каже как се пази като кадър на ЩАЗИ.

19

Българин!

преди 5 години

Айде сега путинофилите да се радват! РУСИЯ И САЩ СИ ГЛЕДАТ ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ, А ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ СТРАДА! Ама той Господ си знае работата! Рано или късно ТИЯ ДВЕ ИМПЕРИИ НА ЗЛОТО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА!

18

Анонимен

преди 5 години

До русофоб българофилАбе жендер со ро со и де н къв българифил си ти бе ? Такива кат тебе ще излетат през комина на фабриката...

17

Анонимен

преди 5 години

до прфесор. По вси4ко ли4и 4е като малък си падал на главата и си я повредил тиквата. Тя и Меркел ги прибра да и подновят ген фона но сега видя 4е тези професори инженери и IT специалисти за нищо нестават. Впро4ем стават за изнасилване на германски деца за ръгане с ножове и за ма4кане с автомобили.

16

Анонимен

преди 5 години

След консултативния съвет за национална сигурност на Турция който беше проведен вчера е обявено че при нова бежанска вълна Турция няма да бъде в състояние да ги задържа и ще бъде осигурен коридор от силите за сигурност чрез който бежанците ще бъдат транспортирани до балканските граници. Имат впредвид Гърция и България.

15

Анонимен

преди 5 години

Леле, колко ли пари ще се искат от ЕС за "уплътняване" на нашата ограда и в чии джобове ще потънат повечето!?

14

Duhcho

преди 5 години

Да оставим настрана интересите на Изтока и Запада и политическото говорене. За да изберем страна в случая е нужно просто да погледнем как битуват едните спрямо другите. Светски живот от едната страна и шариата от другата страна. Изборът е лесен и не става въпрос за избор между САЩ/Израел/ и Русия. Няма значение коя от страните подкрепя сирийската армия. Защото днес го има Асад, утре не, а сирийската държава можеше и да я няма вече.

13

Берлин

преди 5 години

Руснаците ще ни докарат още 1 милион бежанци, срещу които родните русофили ще вият.

12

Анонимен

преди 5 години

Чуков да не ни какзвa кое що, ами да отива в Сирия и да оправя нещата, аман от тапири дето все откриват топлата вода без да имат и един спукан аргумент.

11

Целта на Путин

преди 5 години

е тази: води война, бомбардира, но знае, че потокът ще върви в направление Турция, ЕС, ще прегази цивилизовани страни.А той постепенно се настанява в "топлите морета'... мечтата на всички руски владетели от Екатерина насам.( утре е 6.09.!Четете за конницата на ген. Колев и за руските завоевателни апетити и предателства.)

10

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е луд диктатор, но е много болен и скоро ще пукне...............след него следва гражданска война и разпада на Турция!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

САЩ се месят в изборите на почти всяка страна в света, но реват, че Русия им се месила.

8

zeus

преди 5 години

Интересно ми е ако на територията на САЩ терористи вземат под контрол някаква територия, Тръмп ще прати ли армията да ги избие до крак и ще му пука ли ако Русия почне да му дава наклон какво да прави?

7

етнически турчин

преди 5 години

За тези 800 000 сирийци през Турция ще има коридор до България.Така се решили на заседание турския национален съвет

6

Анонимен

преди 5 години

Руснаците и армията на президента Асад ще си свършат работата!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Навремето Византия спираше варварите и се разпадна. Същото ще се случи и с Турция. Тогава оградата на Далавери ще бъде буквално изядена и разкъсана.

4

dmx

преди 5 години

В тази война сме на страната на Ал Каида, по линия на ЕС и НАТО.

3

Анонимен

преди 5 години

Провинция Идлиб е в ръцете на терористична организация - фронтът "Нусра".Тия са подкрепяни от САЩ и Израел да си ги прибират те.

2

русофоб българофил

преди 5 години

Трябва да се засилят санкциите за агресора Русия