123

Торче

преди 5 години

При нас не си ли правил секс с мъж не си никакъв мъж!

122

Анонимен

преди 5 години

примит иви,да се възползваш от психическата и физическата слабост на едно дете ,за да издевателстваш над него е признак не само за липса на морал,но и на животинска същност(да ме извиняват животните,те са по-нагоре)

121

Хан Крум

преди 5 години

Какво чудно има - нали ***.лоум.ният им пр.орок се оженил за Айша когато била на 6 години и я "познал" като жена когато станала на 8 години. както се казва - какъвто господарят, такъв и слугата.Все ис.лямски ценности.

120

Анонимен

преди 5 години

рязане на глави,чу кане на 9 годишни,взривяване на обществени места с много хора,пребиване с камъни - ислямитски ценности

119

Анонимен

преди 5 години

щом на 9 са пълноценни жени,значи е нормално на 10 да раждат,елементарно уотсън,обикновена логика,и тея са като католическите кюрета,само,че даже не се крият,опитват се да го оправдаят като напълно нормално.Считам,че това е обичайна практика за тази религия

118

Анонимен

преди 5 години

Който търси "уважение" може да го намери в страната на на девет годишните булки!

117

Голямо недоразумение

преди 5 години

Някои родители женят децата си още в детска възраст - споразумяват се помежду си и го правят, без да се интересуват какво мисли и чувства детето. Има такива традиции на много места по света. И в Европа са били официални, през Средновековието - изисквало се е момичето да е навършило 13 г., това важи и за династичните бракове. При тогавашната продължителност на живота - 30 г., това е обяснимо.Голямото недоразумение в днешна Турция е това, че децата сами могат да решат да се женят - на 9 и на 12 г

116

Анонимен

преди 5 години

До Смешен народИзвинявай, а ти как така се разграничаваш от този смешен народ към който самият ти принадлежиш? Ти явно считаш че не си комплексар, а пък се държиш като точно такъв. И защо не се занимаваш с по - полезните за теб неща а кесиш тук при нас, коментиращите комплексари ? Аз коментирам това, което желая. Просто на такива като теб им трябва повод за да се заяждат. А това не го уважавам.

115

Смешен народ

преди 5 години

Комплексаpи. В деня на съединението на страната коментират сватбените обичаи в чужди държави, жалка история...

114

Анонимен

преди 5 години

четете енох,в ютюб.там е истината,а не в ислямс.коран

113

Анонимен

преди 5 години

До Ал - ФатахТъй де, тъй. Това е то вашият Коран. продължавайте да ми твърдите че ислямът не бил войнстващ. Такъв си е и още как. Дори не можах да прочета оригиналните Хиляда и една нощ защото са пълни с религиозен фанатизъм и омраза към християните. Така си е от памтивека. Никой няма намерение да се променя. *** сега е, че религиозният фанатизъм днес не е много ефективен,просто защото е ретрограден.. И хората които са такива нямат алтернатива да бъдат други, само такива и толкова.

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 74В ислямските страни много неща не знаят. Не знаят що е то свобода и какво значи свободен избор. Или по -скоро този който трябва знае, въпросът е тъпата маса долу да не знае. Само да им се пълни главата с религиозни простотии, да им се забранява всичко, вечно да бъдат в страх от смъртно наказание за да не се сещат, че имат права и че могат да говорят Как иначе ще им стъпваш на врата. Те стават само за фанатизирани религиозни самоубийци които освен да крещят"аллах" друго не знаят

111

вЕтъра на ПОДмяната

преди 5 години

А сериала с 9 годишната героиня която се жени за 20 годишен кога почва ? Педо /филията вече в европа е законна ,мюсюлманите също станаха на почит . Който е против тия две неща е расист ,сексист и пу/тинист. А който е евро чиновник и се поклаща и лъха на спирт дане си помислите е алкохолик ,не не е , просто страда от тежък ишиас .Вече всичко неморално е нормално ,а нормалното е бич и е забранено! За тва ли скачахте за европейският съюз да дойде - дави колят брадатите и да *** обра/тните?

110

преди 5 години

Горко на поробеният от слабите !

109

Lan

преди 5 години

Нещо им е много крива сметката на имамите. Единици са тези деца, които са полово зрели на 9г. за емоционално и професионално зрели да не говорим. Грешка е и другата крайност - бракът и децата да се отлагат след 35г. Добре е да се намери най-благоприятната и за здравето на жената, и за това на децата ѝ, среда!

108

мдаааа

преди 5 години

Турция ПЪРВА ратифицира ИК . Според застъпниците на ИК - такива неща там не би трябвало да има , нооооо .......

107

Welcome to

преди 5 години

Планетата на Мюмюните!

106

Анонимен

преди 5 години

До Русофоб Мразиш и майка си сигурно. Ако на твоя аллах не му изнася да я обичаш и сигурно най - безкомпромисно би му я принесъл в жертва и няма дори да се замислиш! много лошо приятел, станал си мръсен грозен фанатик. краят ти няма да е добър, новината ще си е само твоя.

105

шоп

преди 5 години

Женят ги на 9 за да имат време да нараждат повече деца. Нали Ердоган беше казал, че ще превземе света без да гръмне и една пушка. От 9 до 49 поне 40 ча/вета може да народи.

104

Анонимен

преди 5 години

Чей сеа, кой и кво ме боли за Турция. Да си се оправят, там Меркел ако иска да се произнася.