143

Анонимен

преди 5 години

Ние българите сме цивилизовани не давааме 15-16 годишни момичета да сключват брак ,но им разрешаваме ,че даже и подтикваме от 14годишни да водят редовен полов живот!

142

Серянин

преди 5 години

Ахх, що не останаха СС 23....

141

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

140

Друг

преди 5 години

До ОсманВерни са думите ти. Аз не съм против никой човек или религия. Ама е 21 век!! Тези брадати кочове използват хорската простотия и се обграждат с блага. Някой от тях ще даде детето си на 9 г?? Религиите по принцип са вредни,сами виждаме до какво водят.Нека живеем мирно и нормално.Дреме ми на мен ,ако си добър човек на кой ще се молиш.А..всъщност..с молитви не става трябва образование

139

Осман

преди 5 години

Турция се ислямизира това е ясно на всички. Над 3 милиона сирийци 2 милиона пакистанци. От Анадола (централен анадол) пък турски ислямисти . Но Турция днес е Турция защото е светска. Турция никога няма да стане иран или С.Арабия защото самите турци се възмущават при подобни случаи цитирани в тази статия

138

Осман

преди 5 години

Ние сме единственият модерен народ изповядващ мюсюлманска религия. Нямаме нищо общо с араби и с останалата cган. Разбира се има и радикални, необразовани същества и сред нас които вместо да четат Книгата слушат "проповедите" на брадати пepверзници.

137

Лекар

преди 5 години

За турчеещите се българи, дето пишат в коментарите ми е най- жал! Нито са българи с българите, нито са турци с турците!

136

Осман

преди 5 години

И все пак това сме ние турците

135

Осман

преди 5 години

Много преиначавате нещата. Сякаш всички мюсюлмани искали да го правят с 9 годишни. Ами тогава аз ще си помисля че всички католици обичат да го правят с момчета или всички православни са хомосексуалисти ала Баба Гуси. Турция е 80 милионна държава . Там има всякакви но да обвинявате всички е неправилно.

134

Анонимен

преди 5 години

До Анонимно 14112 - годишните майки в родилните отделения са ти братя и сестри които БЪЛГАРИТЕ хранят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

133

Киро Хикса

преди 5 години

"Имами в Турция скандализираха: Момичетата могат да се женят на 9!"=======Ами какво друго може да очаквате от страна, в която като ходят по голяма нужда не използват тоалетна хартия, а ибриk, c който си поливат вода, докато си бършат *** с пръстите на лявата ръка, така ги е инструктирал Мохамед! Затова, ако някога ви се наложи да се ръкувате с мюсюлманин, внимавайте да не ви подаде лявата си ръка, Корана ги учи да се ръкуват с "неверниците" с лявата ръка, защото с нея си мажат и фекалиите!

132

Анонимен

преди 5 години

Драга ***, защо говориш за Турция, а не пишеш за България??? Малко ли са ти 12 - годишните майки в родилните отделения???

131

Осман

преди 5 години

това е турция

130

Маня

преди 5 години

А после казват , че исляма е добронамерена религия . А тя е коварна и антихуманна.Помислете с какво се зарибява Европа.

129

Мухаха

преди 5 години

Добре че са родителите ви да ви оженят за някоя малка и глупава щото ако вие сами трябва да си търсите жена да сте си останали с Мара Шепова цял живот ..... или с дядовата козичка .

128

Анонимен

преди 5 години

ТОВА НЯКАКВА ШЕГА ЛИ Е!!ТЕ СИ СЕ ЖЕНЯТ НА 9 ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ТАМ!

127

Анонимен

преди 5 години

Българинът напълно изтрещя, от глад ще да е за да вярва на тези измислени неща от самите кюрди, които като отидат в Германия стават много модерни човеци.

126

Манго

преди 5 години

И що се женят толкова стари? На тия години в махалата деца гледат.

125

Анонимен

преди 5 години

Най- много ги омъжат младите торчета.По време на голямата екскурзия нашите джагали ги пукнаха от *** турските митничари и граничари по границата, върнаха се "обидени" с разширени халки хахахахахйа

124

mohammed

преди 5 години

1USD = 6.58501 TRY:) :) :) :) :) :) :) .|.