12

SS

преди 5 години

чакаха ги достатъчно дълго време да се самоизбият, че и байрам им осигуриха.След като още надигат глави - остават без тях.Най-добре и най-бързо ще е да ги ометат с няколко "щадящи неутронни бомбСлед това който ще да се разправя: ами кои били там, ама те ли били, не били ли, наши ли са били, не са ли, защо, и т.н. Просто ще са история.

11

Анонимен

преди 5 години

В Сирия няма режим.................има законен президент Асад..................опозицията на Асад са терористи и трябва да се унищожават без милост..................................руснаците си знаят работата в Сирия!!!!

10

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

А който иска да няма клане:1.Пуска цивилните да излезнат първи.2.Слага си бял фес,взема си US-автоматчето,и чинно се предава,за да работи 10 години по възстановяването на Сирия (за без пари).Значи Путин ще разрушава, а някой друг ще оправя разрушеното? Ей, че хитър бил тоз Путин!

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Още един загрижен за ислямските терористи.

8

SS

преди 5 години

няма спиране-ще повторят точно операцията за мълниеносно завземане на Берлин и цялата му околност:първо як обстрел с оръдия и ракети (катюши),най-вече където трябава,след това се нахлува с дронове и танкове.Авицията си знае работата, оттренирана е отлично.Това е.А който иска да няма клане:1.Пуска цивилните да излезнат първи.2.Слага си бял фес,взема си US-автоматчето,и чинно се предава,за да работи 10 години по възстановяването на Сирия (за без пари).Който не направи това-ами да го направил

7

Анонимен

преди 5 години

Путин пак изтърва шанса да привлече Турция на своя страна , Турция сигурно ще иде пак при американците

6

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Едно кране и победа Русия, пък юса 20г не могат да се справят с талибанитеКакви талибани те гонят? Това както в Алепо е предимно мирно население, което обаче е против режима на Башар Асаад! Гледат да го "обезкървят" та на едни евентуални избори Асаад да спечели отново и Сирия да остане под пряката зависимост от Русия! Това и слепок ще го види!

5

Анонимен

преди 5 години

Сирия е сборен пункт на най-големите сатрапи на нашето време и затова там няма и неможе да има справедлив победител, но има губещ - сирийският народ !

4

Анонимен

преди 5 години

Идлиб е населен от 4 милиона сунити и тия хора сигурно ще хванат пътя за Европа

3

Bmw

преди 5 години

Едно кране и победа Русия, пък юса 20г не могат да се справят с талибаните

2

Анонимен

преди 5 години

А останалите това на американците,ама ако може и парите.Не да се крият по детските градини,и квартали на мирните граждани.

1

Анонимен

преди 5 години

Да каже на тези които подкрепя,да му върнат оръжието.