32

Анонимен

преди 5 години

Тоя що си не гледа банкрутът на държавата? Лирата е по-изгодна да се бършеш под гърба с нея, отколкото да харчиш за руло тоалетна хартия. Тръгнал чуждата държава да оправя.

31

Анонимен до 29

преди 5 години

Българите няма да изчезнат, ама този откачалник на снимката ще изчезне.А на тебе какво да ти кажа нито рак нито риба, нито си турчин нито си Българин.Ама гледам турската тоалетна хартия лирата отива още надолу, и май ще се сетиш че си Българин.

30

999

преди 5 години

ГОЛЕМИ КОМЕНТАРИ!ГОЛЕМИ ИЗКАЗВАНИЯ!ГОЛЕМИ МНЕНИЯ!НИЩО И НЕ ПОДОЗИРАЩИ :ЗАЩО НА ФРОНТА В ИДЛИБ - РУСНАЦИТЕ И ТУРЦИТЕ СА ЗАЕДНО ?НА ФРОНТА В МЕНБИДЖ - АМЕРИКАНЦИТЕ И ТУРЦИТЕ СА ЗАЕДНО ?НА КОЙТО И ФРОНТ ДА Е ТУРЦИТЕ СИ ЗАЩИТАВАТ СВОЯ ИНТЕРЕС - БИЯТ КЮРДИТЕ ?НО ЗАЩО КЮРДИТЕ В ИДЛИБ ГИ БИЯТ - РУСНАЦИТЕ,А В МЕНБИДЖ - АМЕРИКАНЦИТЕ !ТОЕСТ ЕТО КАК КЮРДИТЕ СА ПРОДАДЕНИ ОТ ДВЕТЕ ГОЛЕМИ СИЛИ !ПЪК ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО КЮРДСКА ДЪРЖАВА,АКО ИМА ЩЕ ИМА И РОМСКА,И ПОМАШКА.. ВОЙНАТА ЩЕ СТИГНЕ И ДО БАЛКАНИТЕ!

29

SS

преди 5 години

прави ми впечатление, че "пристанището" с граматически сбърканото име, и с още по-обърканите "съждения" и "постове", се покри... :)Дали пък не се е вразумило??... :)

28

SS

преди 5 години

до Анонимен [#27] (явно хамериканско ***):Ако "там е армията на САЩ", най-добре е бързичко да се изнесе. Да не стане както при Сайгон преди 43 години - не могат да свярят кой по-напред да тича към морето.А отзад систематично ги отстрелват с картченици като вредни ***

27

Какво клане...

преди 5 години

Междуконтинентални ракети с обогатено- обеднен иран и бомбене всяка педя от периметъра. После един чаршаф с американски геном няма да вирее там.

26

Анонимен

преди 5 години

Запада подаде ръка на хората да се бият срещу режима и чуждата власт. За жалост сирийците решиха да избягат на турската граница при другия си враг и да живеят, като прасета в калта. Вместо да отвоюват свободата си. Явно ще живеят още мн десетилетия под режим, който ще стане още по лош след тази война. За Идлиб да забравят там е армията на САЩ и няма как да е пробият.

25

Анонимен

преди 5 години

................време е кюрдите да си имат държава...............те са между 30 и 40 милиона!!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Независим Кюрдистан.......................много скоро!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Турция ще си остане само регионална сила.......................Путин и Тръмп ще решат бъдещето на Сирия!!!!

22

SS

преди 5 години

не мога да разбера какво чакат сирийците и не нападат бандитите, след като вече имат достатъчен повод: вчера терористите са се опитали да ги обстрелват с дронове

21

Анонимен

преди 5 години

Враговете на моя враг са мои приятели................следователно кюрдите са ни приятели.................колкото по-зле за Турция, толкова по-добре за България!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Погледнете реално. В сирия си разменят шамари САЩ и Русия съответно големите им съюзници. Турция никой не е бръсне за нещо. Тоя се вбесява от факта, че двете сили правят каквото искат и търси вечв 2 години внимание, но уви не го получава. Когато се забухат големите бързо, ще се покрие някуде. Какъв фактор е тоя след като няма ядрено оръжие :) абсолютно никакъв.

19

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Русия е поканена от законния президент Асад!!Руснаците си знаят работата в Сирия!!!После да ни ривети, ама защо санкции! До дупка! За най - големият сатрап Путин, прошка нет! Да го линчуват публично!

18

Анонимен

преди 5 години

Опозицията на Асад............................терористи и бунтовници, финансирани от Запада...................всички ще идат при Аллах скоро!!Голям мъж и патриот е Асад................устоя на голяма агресия и защити народа си!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Турция да се маха от Сирия.................само Русия е поканена от законния президент Асад!!Руснаците си знаят работата в Сирия!!!

16

Анонимен

преди 5 години

В тая война всеки е против всеки и с всеки. То такава лицемерна картина не е имало. Мрази асад обаче ходи в Русия. Бие се с кюрдите обаче е в Нато . Ужас.

15

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

опозицията на Асад са терористиАз за пръв път чувам за човек който трови с химикали народа си, избива жени и деца само, защото са сунити да се нарече "демократ" борещ се срещу терористи! Избиха около 200 хиляди души в Алепо. Това всичко терористи ли са? Бомбандираха болници, училища. В училищата всяко дете с автомат и по няколко бомби на кръста! Ами милионите прокудени мигранти и те ли са терористи?

14

нн

преди 5 години

Върти, суче и все кюрдите в акъла му. Американците му пречели, сега и руснаците. Прибирай се в държавата си и не се меси в Сирия. Там са големите, кой те кани в Сирия?

13

Анонимен

преди 5 години

Много глави на терористи ще хвърчат в Сирия...............................великият сирийски народ устоя на огромна агресия, организирана от западните служби на Америка, Англия и Франция!!!