15

ДИМ

преди 5 години

Нека си покажат заплатите, брутните заплати и да се сравнят със заплатите за същата длъжност в други институти, в училища и други бюджетни организации. Не стига, че нищо не работят и прогнозите им не струват, ами искат пари и то в пъти повече. Нямат срам. А главният счетоводител не е от ръководството. Не е било нужно да подава оставка. Не му се работи.... Да напускат и да дадат възможност на хората, които желаят, да работят. Да работят както трябва! Да са към МОН, за да им гледаме сеира!

14

Анонимен

преди 5 години

До Бат СидеравкоКакво означава тази абревиатура КИХ ?

13

Пак до 4

преди 5 години

Има и около 5 000 човека помощен персонал, вкл. и висшисти, сред които наистина има наивници, разчитащи на високите си оценки в дипломите си и на своето трудолюбие и вярващи, че по този начин и те ще се доберат до научна длъжност. Ще се доберат, ама на Куково лято, освен ако не станат маши и *** на някой от силните на деня.Помощният персонал е ниско платен, но или паралелно работи и нещо друго, или са жени от заможни семейства, на които тече там трудовия стаж, а те си мързелуват на рахат.

12

До 4-Защо съществува

преди 5 години

БАН ли?За благото на около 3 000 "наши хора", 10% от които са си баш олигархия и вилнеят там като в собствени имения от времето на робовладелското общество - те колят и бесят, а беззаконието си оправдават с израза "академична автономия".От останалите 90% половината са или роднини, или членове на семействата на много близки приятели на тези БАН-ски олигарси. Властта и достъпът до благата се предават по шуробаджанашка линия.Останалите са с по-слаби връзки, но все са препоръчани от някого.

11

Анонимен

преди 5 години

До ЩерюЧушкопекът, бре!Поне така се твърди, че го е измислил някой БАН-аджия. Но може и да не е истина.

10

Съвсем по нашенски

преди 5 години

И то като през соца!Официално се оплакваш от някого. По-висшата инстанция препраща случая на този, от когото се оплакваш, с резолюцията нещата да се изяснят и да се намери решение.А ти си се оплакал до по-висша инстанция, защото си изчерпал всички възможни средства за постигане на цивилизовано решение на проблема по законен път.И онзи, до когото е препратено оплакването ти, те елиминира, обявявайки те за по-черен от Дявола (Варианти: 1.Още е млад и не разбира някои неща;2. Не е с всичкия си)

9

Мелничарски

преди 5 години

До Щерюсещам се за мините на И-та по металознание. Те в бита не са полезни, но пък иначе са си .. за тия, които търгуват с тях. Но не са търгаши, де!

8

Щерю

преди 5 години

- Някой може ли да изброи 10 практични изобретения на БАН, от които хората имат полза в бита си?

7

Бат Сидеравко

преди 5 години

Дайте Златния скункс на т.нар. КИХ (наздраве!). Именно той, като аватар на Юхновски, действа през главата на слабохарактерния председател Реевалски. Подстрекава го професорът от БАН и депутат от Атака Станилов. Но нито Юхновски, нито Станилов ще носят някаква отговорност, а на КИХ ще се наложи .. поне скункса да приеме!

6

NoName

преди 5 години

Време е БАН да се разпадне, и тези Феодални комунисти, които го доят, ДА СИ ХОДЯТ!

5

Петров

преди 5 години

Той пък Брънзов все едно ги уведомяваше. Каквото повикало такова се обадило.

4

Анонимен

преди 5 години

Не знам за какво съществива БАН? Плюйте го още онзи с "феодалните старчета". Всички го знаят, но никой не смее да ги пипне. Още Орешарски като финансов министър се държеше за главата. С тези не може да се работи. А икономишеския им екип е смърт със зеле. Начело с Гумен Речев и онзи дето май е бъркал в контакта, преди да изключи тока. И те като Българската православна църкава имат апетитни свободни имоти, които ползват неефективно. Но постоянно плачат на държавата за пари.

3

Анонимен

преди 5 години

Трябвало е отдавна да го махнат този професор.

2

Всички да ви уволнят

преди 5 години

Малко ти е, отдавна трябваше да те махнат!

1

МеждуГербави воини

преди 5 години

Мутрата отрвъща на удара