7

Анонимен

преди 5 години

По-голяма част от арабите, печките и южноазиатци са такава и3мет, че единственото им приложение е за лабораторни опити. Понеже в Европа са все алчни от времето на колониализма и няма как да подбият условията на живот на обикновените европейци, освен ако не довлечат бройки от шитхолите и хайде давай. Вече разсипахте континента! Не само Франция и Англия са пълни с цветни брик3ти. Навсякъде стана евроколонистан.

6

Анонимен

преди 5 години

Еми нормално те 90% от бежанците са такива.Избягали затворници,терористи,изнасилвачи-всякаква тиня.Сигурно има и невинни жертви ама то и по затворите да обикаля човек пак ще намери невинни.

5

Анонимен

преди 5 години

Щом е трябвало да бъде депортиран обратно в България, значи е бил заловен и регистриран първоначално тук. След това е побягнал към Германия.

4

Анонимен

преди 5 години

"....бе убит с хладно оръжие..."Друг път пишете такива безмислици...Сега защо не напишете на български, че го е заклал като яре???

3

Българина

преди 5 години

Не мога да разбера защо не обесят меркел, полска еврейка и по бащина и по майчина линия? Ясен е плана за смяна населението на европа заради холокоста и изгонването им от йерусалим. Тия каски наистина са изкуфели щом го допускат.... Да се оправят да си гледаме нас

2

Аз

преди 5 години

Не разбирам правилата за депортация. Хем Германците натискат за толерантност, хем искат да си връщат мигрантите по граничните държави. Някак си ми се губи логиката на всичко. Или са игрички на много високо ниво, които няма да разбера никога.

1

българин

преди 5 години

Ето , значи сме били прави , като не сме му дали убежище !