53

ПЕНКО

преди 5 години

ПИТАМ " СПАЗМАТИЧНО СЛУЖЕБНИЯ" СТЕФЧО : " КАК СА ТВОИТЕ ПРИАТЕЛИ ЕВРЕИ ОТ ЦЕНТРАЛНИ ХАЛИ ...КАК Е ХОТЕЛЪТ ТИ В ГОРНА БАНЯ ...КАК Е ЗЕТ ТИ "ЧЕРЕПЧОВ" ???" НО ДА ЗНАЕШ : ТИ НЕ СИ ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРИН " РОДЕН " ПРЕЗ ДРУГОТО ОТВЕРСТИЕ !!!

52

Богомил

преди 5 години

Софиянски, по добре си мълчи, крадливо човече. Добре си "подреди" животеца.0

51

Анонимен

преди 5 години

Ако беше оправил държавата за 800 дни, сега щеше да е негов. Това му е глобата дето за 2 пари работа не свърши ,ами се остави някакви миглени и други подобни да го водят за носа.

50

Комунисти, горете

преди 5 години

Комунисти, горете в ада!

49

Анонимен

преди 5 години

Откъде са дошли парите с които е изграден двореца. Лични на Борис III ли са били. От заплатата му? С царете е така- има царство, всичко е тяхно. Изгубят го- остават по чорапи

48

Храни куче да те лае

преди 5 години

Мони Сакса издуха супата. Негояият бодигад му завидя и няма да му даде фандък ха ха ха

47

Анонимен

преди 5 години

Извинете данеби пък монархията да се е върнала като държавна форма на управление в България, без да съм разбрал? Ако не е, тогава за каква царска собственност говорим изобщо?

46

ДУКЕСАТА НА РАДОМИР

преди 5 години

АЗ СЪМ ВЕЛИКАТА ДУКЕСА НА РАДОМИР И ПРЕКРАСНИТЕ МИ НОЗЕ УХАЯТ НА ОЦЕТ!

45

До 41

преди 5 години

Ако е истина това ,което пишеш има един начин,който е хард и радикален.

44

Анонимен

преди 5 години

Аз пък имам права върху цялата държава, щото съм Цар, и ако обичате всички да ми плащат наем в тази държава. Не повече от лев. Щото съм ларж.

43

House M.D.

преди 5 години

Г-н Софиянски има резон. Днешното МВРО няма нищо общо с някогашното ВМРО.

42

Незапознат

преди 5 години

На Симеон дядо му не беше ли някакъв военен,намерен в австрийска кръчма и докаран тук в България да го правят цар? Та питам ,гол като охльов нямащ пари,как в един момент притежател на гори,земи,дворци,ловни хижи,злато и т.н.?

41

ЦАРЪ КОМУНИСТЪ

преди 5 години

Този комуноид какво пак иска-безсрамник

40

Анонимен

преди 5 години

Аз искам мойте имоти, които комунистите иззеха от дядовците ми и бабите ми и направиха рода ни на нищо. ДА МИ СЕ ВЪРНАТ! В момента семейство фандъкови живеят в моя собственост на която притежавам нотариални акт и описание на имуществото вътре, но страниците в нотариалните регистри са заличени като са най-безцеремонно откъснати, за да нямам доказателства и да предиявявам претенции!

39

смях

преди 5 години

Бойко построй му един дворец на царчето. Все пак хляб ти даваше преди да се издигнеш.

38

Анонимен

преди 5 години

"Просто ще го продадат на безценица на някоя червена мутра, ония ще направи вътре чалга клуб и до там." - пак по-добре отколкото даром на Дедо.

37

Анонимен

преди 5 години

между 1945 и 1955 г. е извършена национализацията в България, а между 2009 и 2018 - Боковизацията на България. Началника може да си я е харесал за нещо? Що? Какво лошо има?

36

до анонимен

преди 5 години

Сега парите са в червените мафиоти--------За огромно съжаление, комунистическата идеология беше предаденат в края на 70-те години, тъй че комунисти в истинския смисъл не останаха отдавна.С носталгия си "спомяш" за времето преди 1944г., време в което ти не си живял, тогава как би могъл да твърдиш, че населението в бедна и аграрна Бг е живяло по-добре

35

1

преди 5 години

До Анонимен-21 какво ще правим тогава,без бойко ,физкултурника,цецка цачева-цъфнал гербер,ако отидат всички в затвора.

34

800 дни

преди 5 години

Стига си ни оправял,достъчни ти бяха тези 800 дни! То в планината дървета не остнъха от твоята лакомия ,кобурче! Айде марш от тук,стига си крадил бедния ни народец!