69

ейй

преди 5 години

искат да купуват влаковете, но никой не иска да купи болниците?Абе, я...като нямаш пари, държавата ще направи закон, който да задължи банките да дават кредити за операции на болни. Банката не давали. Брей! Отнемай лиценза като не дават кредити. Пусни американски банки в БГ. Да видим дали няма да дават кредити на хора, които се нуждаят от скъпо лечение.АМА, ЦЯЛАТА ВРЪТКА Е В ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА КРАДЕ ПАРИТЕ ОТ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ.

68

za

преди 5 години

закривай сливенската болница и давай на частна фирма!Частни болници, това е.Давам тогава, какви ще бъдат резултатите.Все едно в Токуда да умре родилка.Защо видео камерите не са включени със закон в операционата стая + звук? Защо?Бойко Борисов, нали гледа закона? Защо няма закон за постоянно заснемане с видео в операционните зали? Защо? Май, защото ще видим неща, които въобще не са за гледане!!!

67

Равни пред закона?

преди 5 години

Всички ли сме равни пред закона? Защо лекарите са винаги над закона? Защо лекарят от Пловдив убил при самозащита ***-крадец в гаража си, атакувал го с нож, беше арестуван и неговите лекарски права прекратени? Защо при лекарско убийство, извършено на работното място, лекарите не носят никаква отговорност? Защо не са прекратени лекарските права на лекарите извършили убийство, поне докато тече разследването и има осъдени? Хайде да не се пледира за "вина на родилката" или "ничия вина"!

66

Анонимен

преди 5 години

До lelka каквито пациентите такива и докторите какво искаш да кажеш, че човек ако е беден, зле изглеждащ, тежко болен няма право на лечение. Докторите са дали клетва да спасяват животи без значение какъв е човека дори и без пари. А те наще те гледат в ръцете и недай Боже да нямаш умираш. Тук е така имаш пари те лекуват нямаш пари умираш. А на теб да не ти се случи по сериозно лечение та да разбереш какво е да се зблъскаш с тази мафия.

65

Стамен

преди 5 години

Истината е че заради пари те въртят като ***.Гледат да смучат колкото си може повече.От пациента ,от здравната каса.Пък кадърността им по добре да не я засягаме.Тук вече няма кадърни лекари.Останаха дъното на специалистите , а ние опитните зайчета, и Господ да е с нас и да ни закриля ,само това ни остана.

64

Анонимен

преди 5 години

Скоро спасиха недоносеното бебе на жена на колега във въпросната болница, тъй че моля без гръмки обобщения!

63

lelka

преди 5 години

С каква цел се води тая истерия със сливенските гинеколози. Мене повече ме интересува колко гинеколози работят в отделението, покриват ли денонощния график. Не само въпросната докторка, а всички доктори, акушерки, санитари. А и цялата болница как е осигурена с персонал и апаратура. След това по колко заплати получават. След това какви са осигуровките на пациентите като цяло. И тогава може да се правят изводи да професионализма. Иначе каквито пациентите, такива и докторите.

62

Валерия

преди 5 години

Спите ли спокойно доктори - къде е Хипократовата ви клетва!!! ??? Отделно, колко са груби и цинични в думи и действия, само ние энаем!!! Търговци в бяло , ако бяха и направили секцио, жената щеше да бъде жива а детето нормално!!! Така и нас ни раэкарват по эдравната пърэалка да точат ПАРИ ОТ КАСАТА!!!

61

Пламен Василев

преди 5 години

Най вероятна въпросната Пашева е със Купена диплома доктор. Къде е Бойко Борисов да се намеси . А не само да открива магистрали.. Пашева е най вероятно за Сливенският затвор със доживотна присъда.

60

Vgh

преди 5 години

Тази Пашев трябва да се лин чува. След като не се вземат мерки

59

Анонимен

преди 5 години

ДО 60- Сливналия! Пашева отново ще бъде прикрита в ущърб на един прекрасен млад доктор, специалист!

58

Анонимен

преди 5 години

Коя е тази полуграмотна драскачка, която си позволява да казва кой е виновен и кой не, без да има становище на официалните лица. Четейки жалката статия се радвам,че драскачката не беше станала акушерка, смърността при нея щеше да в е пъти по-голяма. Дали д-р Пешева е некадърна незнам, но за драскачката мога да кажа, по статиите си личи.

57

TFW

преди 5 години

добре се мъчиш да манипулираш пич, ама не ти се получава примерът. Става въпрос за живот на хора в държава в демографска криза, за която всеки човек е ценен. И си плаща здравни осигуровки, за което трябва да получава поне оцеляване от докторите, ако не лукс

56

сливналия

преди 5 години

И проблема който е станал е не защото Пашева е израждала, а защото тя не е израждала. Извикали са я, когато е било свършено, това което са правили. Тя като началник не може да присъства на всички раждания, викат я когато стане напечено. Тя не е виновна че новия материал от лекари е неопитен и с по-ниско качество, такива са назначили, тя им е шеф но не ги избра тя, директора на болницата назначава новите "свежи" попълнения.

55

WTF?

преди 5 години

Какво ми цъкате минуси? Знаете ли, че в Бургас, ако не си платиш за раждане отношението е ужасно. Аз не си платих и затова докато раждах никой не ме попита как се чувствам, докато до мен имаше родилка, която си беше платила доволно и пърхака около нея като пеперудки.____________Значи, давам аз 1000 лева и си купувам втора ръка кола от 1800-тната година. А един колега даде 100 000 евро и си купи чисто нов мерцедес. Значи тва на кво прилича. Ама защо не ми дадоха и на мен чисто нов Мерцедес

54

А бе

преди 5 години

то и оният 18 годишен трафикант за баба си е най-кроткото и послужно дете и си изяжда всичко, ама остави един друг без крак

53

Това е

преди 5 години

стртагията на герб за справянето с демографската криза, даже и министър имат по въпроса - направете раждането платено, няма как да не се оправи ситуацията

52

сливналия

преди 5 години

Виждам няакаква истерия се е заформила срещу доктор Пашева, без тези които я атакуват да я познават. Аз я познавам, както и мъжа й който е лекар във военна болница. Двамата с мъжа си са най-кротките и възпитани хора, които някога съм виждал. С мъжа си се запознават в училище, съученици. И до днешен и двамата са заедно, никога не са имали други връзки. Никога не превишават тон, нито той, нито тя, без значение в каква ситуация са. Пашева е била винаги перфектен акушер затова я направиха и началник

51

WTF?

преди 5 години

Unfucking belivable. На 47 продължават да и лайкват безумния коментар. Значи, аз като пътувам, и викам що да плащам за хотел. Няма да плащам. Харесвам си нещо и си отсядам. И един път така си харесах една вила на Палмата в Дубай и си отседнах. И собствениците като ме видяха, вместо да запърхат покрай мен като пеперуди взеха че ме набиха и извикаха полиция, която ме арестува. Представяте ли си какво безсрамие.?! Минимум протест и сваляне на правителството заради зверството извършено срещу мен :)

50

Перко

преди 5 години

В последните няколко години ми се налага да ходя по болници. За държавните мога да кажа, че са пълна скръб - Габрово например. Бих похвалил само университетската в Плевен, макар че и там има много мизерии. Но към мен всичко беше добреНай неприятното е, че и в частните болници, където имаше някакво по-добро отношение манталитета на служителите почва да се изравнява с този в държавните. Отношението в Токуда няма нищо общо с отношението в Токуда от преди 4 години. Никъде не съм плащал