52

Анонимен

преди 5 години

По-добре ги избройте поименно тия изгонени от Майорка германци.

51

Анонимен

преди 5 години

На Майорка годишно кацат 9,000,000 туристи. Могат да си позволят да отсяват *** и да го хвърлят към България. Това, че тук има индивиди които искат да се хранят с *** си е ясно. Също като колите втора ръка и праха за пране второ качество.

50

ergen4ev

преди 5 години

на Майорка има много и различни курорти , някои са класни други долнопробни дупки,написаната статия ми звучи като пълна глупост като сравнение но ако е вярно означава че някой се е оттървал от помията за да дойде тя при нас.а на нас трябва ли ни утайката евтини алкохололюбители врещящи по цяла нощ безпокоейки качественните почиващи?

49

Анонимен

преди 5 години

По-обидна реклама на Златни пясъци от тази да сега не е имало!

48

Харалампито

преди 5 години

Живея във Варна, но на Златните не съм стъпвал поне 6-7 години. И няма причина да ходя- като се започне със скъпия платен паркинг, претъпканата главна алея, безумните цени, шума, нахалните търговци и сервитьори, пияните тълпи, данданията... Не е за мен. А на плаж ходим на Камчия - безплатно паркирне, чиста вода, голяма безплатна зона, евтини заведения, разходка по реката, навсякъде тишина, зеленина....Няма го комерсиално усещане от Слънчака или Златните...

47

Факт

преди 5 години

В Слънчев бряг почиват само тези най-прoсти български граждани, които го наричат Слънчака и обичат чалгата. Там те се срещат с не по-малко прoсти от тях граждани на други държави.

46

келепира

преди 5 години

До АнонименОт този *** идват милиончетата на мафията! Там, където е келепира - там е мафия!

45

шматка

преди 5 години

Само селЕни реват като убодени мечки.Туризма е профилиран.Искаш купон отиваш в Слънчака или ЗлатниИскаш спокойствие-цялото останало Черноморие е твоеОт север на юг има най малко 20 тихи и спокойни комплекса профилирани за семеен туризъм.

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Немци и англичани. Абсолютно съм съгласен с теб

43

бойни другари

преди 5 години

Като туристи са много вежливи и учтиви, но в германия студени................Старата ни бойна дружба си остава постоянна!!!!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 5 години

Нали само старци имало там поръчали една бира за двама!

41

Анонимен

преди 5 години

Българите ходим в Гърция, Турция и Майорка, немците се набутват на Бетономорието, известно с още много имена като Мутроморие и т.н. Излиза, че немците са най-пропадналия народ в Европа.

40

Хари

преди 5 години

к'во само плюете? това си е доста приход за нас... но толкова си можете. като не ви се занимава с тази *** ходете на другите наши прекрасни плажове, къмпинги, хотели където няма такава..... но така ще само се плюе и нищо не се прави...

39

До 33

преди 5 години

От село си ти мой човек :)) личи ти от всякъде

38

Анонимен

преди 5 години

"Тука двама мутантаа от село ми обясняват АЗ къде съм ходил и АЗ къде живея"Дай да изясним малко нещата:) стана ми забавно сега! Повече от 20 години съм капитан на частни яхти и знаеш ли къде точно работим!?.... Да позна, в Майорка, Ибиса, Менорка, Форментера итн. Познавам всяко камъче и просто ми стана смешно като гледам един *** като теб да ми обяснява. Бих се радвал в България да има добър туризъм, но този не е! Хайде малко повече информация, преди да пишеш глупости

37

Анонимен

преди 5 години

Всяка добра новина се посреща със злоба. Не знам кои сте, вие, които плюете от сутрин до вечер, няма да спрете времето. Европа е пренаселена с туристи, елате на френското Средиземноморие, човек до човек на плажа, водата ***, цените до небето. В Испания е същото, ПРЕНАСЕЛЕНО!!! В Дубровник не можеш да се разминеш от туристи. Все повече хора ще търсят спокойна почивка. Златните пясъци са чудесен курорт, нека и България да прави добър туризъм.

36

Анонимен

преди 5 години

Че какво им пречи на германците да поркат и да си ходят по *** и казина в Германия? Щом и там ги има тези неща, значи и там е разрешено. Все пак алкохола и проститутките не сме ги измислили ние българите.

35

Анонимен

преди 5 години

Браво, имаме с какво да се похвалиме! Събрахме цялата *** на Европа! Благодарение на министри,депутати,кметове,инспектори и т.н.! Забравих за премиера,президента! За награда да ги изпратим една седмица на Златните или Сънито!

34

.

преди 5 години

Вярно е! А и тук българските момичета правят чудеса за 25-30 евро! Гарантирано е!

33

Анонимен

преди 5 години

Тука двама мутантаа от село ми обясняват АЗ къде съм ходил и АЗ къде живея :)) Хахаха панелни типчетааа срещу вас да бягам , няма да ме стигнете в този живот. Острова има зеленина и високи места, но зоната за партита и туризма е просто скали :) Колкото и да плюете БГ тя върви на горе, а вие седите на място. Супер сте :)))