65

Gado

преди 5 години

Виждам, че тук е новото вести.бг, всякакви сте се нанесли тук и цвъкате ли, цвъкате глупости.Американците се опитват по всякакъв начин да уязвят Русия, но опитите им са жалки и безуспешни. Ако не бяха олигарсите в Русия, които играят откровено деструктивна роля, руснаците отдавна да са дръпнали напред. И да, само погледнете къде отидоха китайците за 30 години и ще ви стане ясно какво точно имам предвид.

64

Бат Заро

преди 5 години

Едно е да искаш.Друго е да можеш.Трето и четвърто- да го направиш.

63

Анонимен

преди 5 години

Нивото на психична нестабилност в коментарите достига нови предели :)))))))

62

Анонимен

преди 5 години

Безродните ни русофилняци гледам сте се подмокрили пак :) само така другари няма се давате Русия ще владее галактиката :)

61

Анонимен

преди 5 години

До СмехуркоСамо на име обаче. Отделно тук става дума за нещо съвсем друго. Руските просто използват военни сателити при нападение на цели. Това им е космическото общо взето.

60

Анонимен

преди 5 години

След като Президента Тръмп обявил официално създаването на "Космически сили" на САЩ във Валмарт отчели изключително голямо търсене на пластмасови скафандри размер XXXXL и джедайски мечове с по 2 батерийки 1.5 волта .

59

Смехурко

преди 5 години

Закъснели са американците. Русия има Военно-космически сили от 1992 година. Вярно е все пак, че самите руснаци ги наричат "Военно-комические"...

58

Ха ха

преди 5 години

САЩ създават "Космически сили" ? Да не са получили информация от Централното Холивудско Разузнаване че, Танос се е запътил към Земята ?

57

невероятно,но факт!

преди 5 години

Това,което обявяват американците е малко междузвездни войни.Обяснението за създаване на тези войски е все пак по-честно,отколкото за системата ПРО -да предпазва ЕС от иранските ракети!?Очаквах,че обяснението ще бъде- противодействие срещу извънземните терористи и покровители на Башар Асад!?Но като се създават такива войски срещу Русия,аз скромно бих препоръчал да внимават много-те сега не могат да се оправят с един подполковник,а какво ще стане ако руснаците изберат за президент ген.лейтенант!?

56

Анонимен

преди 5 години

AMERIKANCI V KOSMOSA S RUSKI SOVALKI.

55

PILOT

преди 5 години

Всичко е за пари , за да може най-богатите да станат още по-богати !Американците само това могат !

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55Нищо не могат да избомбят некадърните руснаци, това да не е като да мажеш дръжките на вратите с БОВ за което крепостниците ще си получат заслуженото до края на годината.

53

Гошо...Тъпото

преди 5 години

САЩ са...изпреварени от Турция,която обяви доста преди това,за подобни намерения,даже имат вече и...полигон за разполагане на силите.Това явно е...разлютило Тръмп,за да наложи...повсеместно ембарго на нашите комшии и естествено им удари икономиката.Ха сега *** прави...космически сили,макар че това не може да...спре Ердоган.Апропо,за това Боко не е обяви за подобни намерения(макар че тайно си...мечтае),за да не дразни САЩ и сега гледа сеира на авера,ама не може да му...помогне.

52

шоп

преди 5 години

Също като по време на студената война. Никой никъде не беше ходил, но се надцакваха със снимки и видеа, кой колко напред бил отишъл.

51

Анонимен

преди 5 години

Русия може да противопостави единствено героизъм! В миналото това и помагало да надделява с много жертви, но днес войната е на технологиите! Само с дурaкoустойчивост и картошки за закуска, обяд и без вечеря не става!

50

Анонимен

преди 5 години

Ако руснаците избомбят GPS сателитите, американците няма да могат да отидат на работа, защото навигациите на колите им няма да работят.

49

extremist

преди 5 години

някога космосът е бил мирна и неоспорвана територия, но в момента е пренаселен и пълен с конфликти - КЛИНГОНИТЕ НАПАДАААТ

48

extremist

преди 5 години

Войната за... Космоса започва: САЩ създават космически сили! - STAR TREK Е СУПЕР СЕРИАЛ; ТОВА ДА НЕ БИ ДА Е ПРОДЪЛЖЕНИЕТО ???

47

Webley revolver

преди 5 години

Хахах. Щото досега нямаха ли? Ей!

46

Анонимен

преди 5 години

Русия винаги е побеждавала и пак ще победи..