24

позор

преди 5 години

Косово,Македония и двете страни се управляват от Албански терористи и Борисов иска да ги вкара в ЕС!?и господ няма ни опази ако това стане....

23

Анонимен

преди 5 години

До NoName91-ва кой натисна Жело Жабата да ги признае за държава Жельо Жабата дори им подари 6 танка вместо да си вземем Македони обратно или поне да си ги поделим със сърбите Сега се чуди чие е въстанието може да питаш и краварите те много добре знаят и Косово чие е, САЩ много обичат да създават измислени държави със измислена история.

22

Анонимен

преди 5 години

А бе нали избрахте Сидер войвода и Шкембе войвода да защитават националните интереси?Нали те управляват държавата, защо ревете? А те май само за джобовете си мислят а? И как да помагат на олигарсите които им пълнят джобовете! Пак гласувайте за тях!

21

Гробокопач

преди 5 години

До СпиросДа, но грачещите, на юг от днешна България, не смятат така. Те, смятат, че името Македония им принадлежи, но то е Българско, както и всички земи до Бяло море, включително. Историята няма как да отмине, защото тя е Кръг, защото и Времето е Кръг. Затова грачещите, най-малкото трябва да признаят, че държавата им лежи върху български територии, а държавата Македония е нищо повече от част от Българската държава. Разбира се, от Бойко, няма да чуете тов,а но един ден, управлението в България

20

Анонимен

преди 5 години

Трябва много твърда позиция от всички партии и хора, както правят гърците.

19

Анонимен

преди 5 години

Тея няма да влязат в ЕС. Ще ги въртят и сучат и до там. Много държави, ще са против. Гърция изобщо не мисля, че проблема е решен. С България проблема е още по голям, но някак си неглежиран. Ето за пореден път имаше провокация относно нашата история. А ние продължаваме да се усмихваме. Борисов добре реагира вчера, като го захапа това *** веднага. Но тона трябва да се твърди още.

18

NoName

преди 5 години

До 15Идиотите от САЩ нямат нищо общо със създаването на Македония!

17

българин

преди 5 години

Питам - на колко години е македонската държава?

16

Анонимен

преди 5 години

Защо Зоран Заев пак си играе с историята ни?...защото е поел малка доза новичок, ей за тва.и тва е само началото! басирам се, че азбуката ще излезе, че наистине е "от македонските земи"!българия още в началото, зае твърде мека, твърде реверансна, твърде пасивно-съглашателска позиция към макетата и особено по въпроса с името! голяма, много голяма грешка!борисов е голям физически мъж, но е малко "заек" по характер... бяга от конфликта и челният сблъсък! не знам дали е твръде добро това ?!?

15

Анонимен

преди 5 години

Терористите от САЩ създадоха държавата Македония след Тито за втори път за да им служи на ембаргото срещу Югославия сега жънем плодовете на труда на САЩ на Балканите.

14

Анонимен

преди 5 години

Защо русия си играе с историята ни ? Същия въпрос. То писмеността ни беше от Македония, то еврейте те ги били спасили ...И какви ли не глупостиии. Такива са бе ...Всеки гледа да хапе от тебе, а вие продължавайте да им викате братя на всички.

13

Анонимен

преди 5 години

Какво значи - да реагираме ли?Тия луди ли са какви са?? Реагира се веднага на минутата! Ако си изпуснал минутата викаш посланика и му връчваш нота. Български страхливци и т.паци. Кога ще доживеем да имаме политик, за когото българските интереси са на първо място. Докога ще се срамуваме! Илинденското въстание е връхна точка на националноосвободителната ни борба срещу петвековен гнет. Нашият Премиер дърдори глупости и се прави, че приказките на Зеев не се отнасят до него. Срам!

12

много си умен

преди 5 години

До когаТова го кажи на американците!Или на австралийците!Може и на канадците!

11

кога

преди 5 години

До СпиросНароди който нямат история нямат бъдеще....

10

айде ся защо

преди 5 години

Ами защото е политик,а те, както е известно от козметиката,са пълни бoклyци!

9

Спирос

преди 5 години

Има ли смисъл да се спори за историята при положение че тя е отдавна отминала?

8

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Това е ход на Заев с който той се опитва да да привлече за референдума гласовете на патриотично настроените македонци.Нищо опасно!

7

ужас

преди 5 години

До ИсторикБ Б през цялото ни Евро председателство нищо не направи за България той по заповед от вън работеше за западните балкани това го видяхме всички.

6

водач на МПС

преди 5 години

Битката за Адриатика не ще се осъществи през този век !

5

Шопо

преди 5 години

Защото е мутра и има приятел ***@ българска мутра...