33

Анонимен

преди 5 години

"Тя има вградена система за самоунищожаване за такива случаи, но е възможно да е паднала на земята."---Егати системата за самоунищожаване! Сигурно се задейства, след като ракетата падне на земята. :):)А, Верче, така ли е?

32

Ф

преди 5 години

Грешка на испански изтребител в ЕСТОНИЯ???? Въййййй, пак Путин е виновен!!! Хакнал софтуера набизтребителя и решил да бухне Естонското президенство!!! Аууууу, тероризъм, демокрацията е в опасност!!!

31

ЧЕРИ

преди 5 години

До ЗагриженНЕ СИ ПРАВ, АМА НЕЙСЕ.ТО АКО ПУТИН С ТАЗИ ВОЕННА ТЕХНИКА КОЯТО РАЗПОЛАГА НАПАДНЕ САМОЛЕТИТЕ НА НАТО НЯМА ДА СА ИЗЛЕТЕЛИ КОГАТО РУСНАЦИТЕ ЩЕ СА НА БАЛТИКА.

30

Евро-хибрид

преди 5 години

Рашките са хакнали електрониката на самолета.

29

Анонимен

преди 5 години

До рускиняВече не е съвсем сигурно дали гравитацията действа във всеки конкретен случай.За спавка виж модерните руски оръжейни с-ми на нови физически принципи.

28

Анонимен

преди 5 години

Сащ харесва такава информация казано една грешка за война. Може и световна или ядрена война най-добре да се приключи бързо и "хуманно по демократичен път".

27

Анонимен

преди 5 години

И после обвиняваме руснаците, нали?!

26

рускиня

преди 5 години

"Да издирват останките от ракетата не само в Естония, но и в Латвия и Литва."хахахаАбе там някъде, няма как де не падна, нали гравитация още е действа......

25

да бе

преди 5 години

по погрешка истреляна ракета .....!!!???????само плиткоумници и малоумницимогат да си помислят такова нещо ...знаете ли колко механизми трябва да се задействат от пилота за да се истреля ракета ?това да не ти е да натиснеш по погрешка копчето на дистанционното на телевизора....или без да искаш да си пуснеш чистачките на колата.това си е било целенсочено истрелване !

24

рускиня

преди 5 години

До Загрижен"...си подписват договори с истински партньори като НАТО!" Остава се да пожелавам на истински партньор НАТО "наслука". Доколкото знам нито една руска ракета не долетя до българия и Естония. Но виж - хамериканска ракета разруши къща в горна баня. Сега в Естония. Нека да спомним и свален пасажирски самолет от американски боен кораб над Персийски залив. С такива защитници като НАТО и враговете не ти трябват. Сега ако и география понаучат....

23

Анонимен

преди 5 години

До ьзцПо скоро нямаше да си признаят и както в Крим, като се стигне до там, щеше да е изстреляна от едни добри зелени човечета, които си летят през отпуската със самолетите от армията, да си ги пазят...

22

Анонимен

преди 5 години

Да потърсят някой малайзийски пътнически самолет свален по погрешка.

21

Загрижен

преди 5 години

До WeissМушмурок, цитирал си опорката виждам! Всеки има право да се защитава! За прибалтийците заплахата е реална и ако не могат да разчитат на договорите с руските си "прЕатели", ще си подписват договори с истински партньори като НАТО! Имаме право да се защитаваме от агресор, както намерим за добре и най-добре е ЗАЕДНО - "capish"! Това е причината да им присяда и да беснеят, че имат отпор в съседните малки държави, но част от силна военна организация!

20

Анонимен

преди 5 години

Путин трбва да почне да сваля самолетите на НАТО, защо не летят близо до границите на CАЩ и там да си изстрелват ракетите по говедарника.

19

ьзц

преди 5 години

както точно се изстрелва ракета по погрешка????това да не ви е PS... ако Русия бе изстреляла погршка ракета до границата с Естониящеше да има рев колко са агресивни руснацитеи как заплашвали съседите си

18

на пух и прах

преди 5 години

Да припомним, че на тази дата, преди 10 години, грузинската армия, по заповед на Сукашвили, нападна Цхинвал и беше разбита на пух и прах за 5 дни от руснаците.

17

тотално фиаско

преди 5 години

С тази ракета въздух-въздух "АМРААМ", пилотът, дори и да иска, не може да уцели друг самолет.

16

майорски

преди 5 години

НАТО-вски изтребител изтрелва ракета на 50км от Русия ... ракетата пада и не се знае къде е !!!???Руската противовъздушна система работи очевидно перфектно ! Следете кой ще бъде повишен в чин в Кремъл !Ракетата вече е в Москва !

15

без пардон

преди 5 години

Ракетата не била изстреляна, а продадена на руснаците, сподели компетентен източник от НАТО, пожелал анонимност.

14

Анонимен

преди 5 години

На пилота е било заповядано да стреля по Русия за да изпробва руската противоракетна отбрана испанеца е напълнил гащите и е стрелял по Естония сега като го разпитват ще каже, че джипиеса го е подвел. Сега поне знаем ,че Eстония не може да прихване нито една ракета въздух - въздух.