24

Анонимен

преди 5 години

Аз да попитам Ш0рош той чете ли книгата на бившия директор на разузнаването на сащисаните Джеймс Клепер, който твърди, че по указание от Уошингтон се е сменила властта в 81 държави. Съдят по себе си, задавайки тези въпроси.

23

Аз

преди 5 години

А аз питам сорос финансира ли чрез ообшество, бхк и америка срещу България, ци га низа цията и тур ци ята на България вече 30 г, като е взел на хранилка съдебната система, прокуратурат, данс, мвр и мон? В качеството на какъв държи сметка на италия? Това не му е киев със снайперистите

22

Анонимен

преди 5 години

Какъв филнатроп е тоя дърт зъл рептил бе? Я се разкарайте от тук. Филантропите помагат на човечеството, тоя е нанесъл щети за стотици милиарди покрай грабенето си. И дава пари единствено за цели, позволяващи му да заграби още повече.Светът ако не беше толкова сбъркан, такива като него щяха публично да ги линчуват.

21

Факт

преди 5 години

Сорос е вече минало!Което не значи,че не трябва да бъдат изрязани метастазите му!

20

dmx

преди 5 години

Защото точно Сорос не финансира, така ли? Егати, дядката нагъл.

19

Анонимен

преди 5 години

само някой да каже нещо добро за Путин или за Русия ..било политик....било жирналист....било някоя медия ....... и веднага се обвинява за Агент на Руснаците ...смешно момчета ....къде ви е свободата на словото и демокрацията !??

18

Ха-ха

преди 5 години

Сорос вече не е в позицията да раздава квалификации-въпрос на време е да бъде обявен за персона нон грата навсякъде.Дори в Израел вече не го желаят!Вижте нашите *** по форумите(вкл. и тук)-кльопнаха им ушите и никой не ги бръсне за ****.Нормално-времето им изтече.И ДНЕС,престанете да наричате Сорос филантроп-вече никой не го прави!Искате да сте последните ли?

17

СОРОС ПИТА

преди 5 години

НИЕ отговаряме: ДА, спонсорирани сме всички от КРЕМЪЛ и скоро ще ти наритаме *** и тук

16

майорски

преди 5 години

Сорс скоро ще го изгонят и от Италия ..... да му правим офис в България ...ама той си има вече "Отворено общество" май беше негово детенце ! и не само !Колко българи избягаха в Америка покрай тази фондация !!!??И все умни и кадърни момчета ! Чудя се как още не сме спретнали протест пред офиса им !

15

ТИКВОНТИЙ

преди 5 години

се беше заканил да забрани "спонсорството" и грантовете от чужбина имайки предвид РУСИЯ, обаче от амбасадата му изсъскаха , че най-много ще пострадат американските агенти на СОРОС и САЩ. И подви опашка и млъкна

14

Анонимен

преди 5 години

До ас! Който може да взима да взима!Не е луд този, който яде баницата а онзи, който му я дава.

13

ОТРОВНО ОБЩЕСТВО

преди 5 години

да бъде разследвано до дупка за антидържавна дейност, финансирана от чужбина

12

СОРОСКИ ПЛАЧ

преди 5 години

От Унгария го изгониха. Време е да си ходи или в САЩ или ИЗРАЕЛ и да не се бърка в работите на ЕВРОПА

11

АГЕНТ НА ПУТИН

преди 5 години

Време е на СОРОС агентите у нас да ги отрежем от "спонсорството" на СОРОС. А някои от тях да влезнат в затвора за прокарване на чужди интереси в ущърб на БЪЛГАРИЯ

10

Adam

преди 5 години

А народите имат ли право да питат дали сорос плаща за цветни революция, преврати и превоз на мигранти?

9

СПОРЕД СОРОС

преди 5 години

всеки друг извън неговите слуги е агент на ПУТИН. Е, АЗ съм такъв

8

Анонимен

преди 5 години

Точно Сорос да се прави на морален авторитет...

7

Анонимен

преди 5 години

До асСладур, добре си научил урока - "всички знаят", то и Цв.Цв. чак се научи да го ползва това, а какво остана до редовия гербер.Браво!

6

ас

преди 5 години

ХАхахахаха, всички знаят, че руските людоеди финансират всички и.диоти, които плюят на европейските ценности и разбирания!!Жужето е главен спонсор на "дясната" ЛьоПен.Ис,на оня откачалник Орбан,на чешкия преЦедент Земан,на нашия клоун Р.РадеФ-фуражката и на КУРнелияСЛАНИНова тоже!*** в случая е, че всички изброени *** са били облагодетелствани от живота си в цивилизовани, европейски държави,ползвали са социални блага и системата, а сега изведнъж пискат?!Някой им плаща,КОЙ?!? ПуткЯн

5

Анонимен

преди 5 години

Точно този ли ще пита???Този, който финансира какво ли не, вкл. и заселване на Европа с тарамбуkи.Или пък САЩ могат да финансират каквото си искат, войни, преврати, убийства, но видиш ли това в Италия не е редно?!А кой финансира нашето СДС?