44

Анонимен

преди 5 години

Две хибридни войни - на Русия и на САЩ срещу Европа. И двете са много гадни, а Европа засега не се справя с двете предизвикателства.

43

Анонимен

преди 5 години

"...Трябваше да атакуваме цивилни мъже, жени, деца, невинни и непознати, все хора, които стоят встрани от политическата игра... Причината за това бе проста. Атентатите трябваше да накарат италианците сами да искат от държавата повече сигурност. Тази политическа логика е в основата и на всички тези атентати и кръвопролития, които в бъдеще ще останат неразследвани и за които няма да има осъдени, защото държавата не може да изрече присъда срещу самата себе си..."

42

Анонимен

преди 5 години

Светът пита: Сорос ли финансира ИД и ислямското нашествие в Европа?

41

Анонимен

преди 5 години

Финансирана е, както и нашата Атака...

40

:):)

преди 5 години

ами те като са си дали гласа за Лига, хората са си преценили...дъртия Сорос да си гледа НПО тата и на кого снасят ***...

39

БАСИ

преди 5 години

Нагъл, по-нагъл, СОРОС!

38

Анонимен

преди 5 години

А така,преди и Марин Льо Пен бяхте обвинили,защото казва истината и ПЕГИДА и АзГ и други,които се осмеляват да кажат истината.

37

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТой фашизма не е само в Германия,а в цяла Европа,имат си световна организация,прикрита под други имена.

36

песен за дедо Шоши

преди 5 години

Пътнико свиден,пътнико драг тръгнал да грабиш целия свят...

35

Анонимен

преди 5 години

Интересите на гражданите са НАТО да уножи Фашиска ***.

34

Анонимен

преди 5 години

Ако някой е настроен положително към Русия, значи получава от нея париДа.Или просто е луд.Трети вариант няма.

33

Анонимен

преди 5 години

вдигане на европейските санкции, наложени на Русия, както и за започване на диалог и партньорство, предвид икономическото, търговското и стратегическото влияние на Москва.-Тоест, призовават към политическа прости туция. Да си затворим очите за гнусотията, за да изкараме едни пари.

32

Европейка

преди 5 години

Сорос питал.Длъжна ли е Лига да му дава обяснения?Сорос обяснява ли защо финансира емигранти,защо разбутва уредени държави с неговите НПО-та? Дано Бог го накаже за безумната алчност за власт.

31

Анонимен

преди 5 години

Когато Сорос клати политиката в Европа това е демокрация когато Путон се намесва това е атака! Това ми зеучи като вица за малкото томче дето попитало дъртия ром каква е разликата между демокрацивта и расизма! Демокрация е когато томът праеи каквоъо си иска а расизъм е когаъо някой се опитва да го спре

30

Анонимен

преди 5 години

А коя лигава държавна банда е нацвъкала стотици терористични военни бази по света,включително и една от най-големите в Европа,базата в Авиано?!!!Да не говорим за тази в "свободно и демократично Косово",преди това наръсено обилно с обеднен уран!А юроспийският "съюз" е първата робовладелска територия на ФАЩ,създадена без война,в която робите сами се напъхаха, следвайки поробващия морков.Сега,след като напъхаха робите вътре,те са зорко пазени да не шават, от десетки фашагски бази!!!

29

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

28

Анонимен

преди 5 години

Сорос и филантропия??? Моля ви! Само вижте нечовешкото в лицето му...Озлобен *** готов да затрие милиони хора в името на господарите си. Филантропията му е параван за гнусните античовешки жертвоприношения в името на рогатия.

27

Анонимен

преди 5 години

До асБягай да списваш памфлети във фактор. Там ще те приемат добре.

26

Анонимен

преди 5 години

Това е бъдещето на Европа - федерализация и повече автономия за областите. Трябва да оставим без никаква власт сороските правителства и брюкселските зелки.

25

Членска карта №7

преди 5 години

Засилено производство на кашерна газ :-)