7

Анонимен

преди 5 години

Който взема без да връща, трябва да се лишава от права и да се превръща в РОБ.Хората не са еднакви - някои са откровено Т-пи и за нищо не стават. Практически в интелектуален аспект са маймуни.

6

Анонимен

преди 5 години

Хората ги теглят без да мислят за последствията!..аз не знам нито един човек, който да е "теглил" кредит, ккато се тегли празен фиш в тот пункта или както се тегли билетче от "държавната" лотария ?!вие знаете ли такъв човек?за кредит се "кандидатства" , чрез подаване на документи, въз основа на които кредит се отпуска или пък не се отпуска.но щом кредити са "теглени", т.е. "раздавани", очевадно е, че предстоящите проблеми не са в кандидатстващият , а в одобряващият / отпускащият!

5

Анонимен

преди 5 години

"Кредити? Хората ги теглят без да мислят за последствията!"Можеше да спрете до "Хората ги теглят без да мислят"

4

М, да ...

преди 5 години

До T... си е негов проблем.---------------проблемът трябва да е на банките -одобрили кредита

3

Анонимен

преди 5 години

Тия хора нямат никаква идея какво говорят.Просто повтарят неща които са чули ,че били в Германия или Австрия.Когато ти трябват пари ще теглиш и още как.Изобщо почти всяка развита държава в света е базирана на кредити.Другият вариант е да си събира човек парички като една малка мравка и след 20 годинки да почне да осъзнава ,че тва което е събирал инфлацията го е превърнала в хартийки с ниска стойност.

2

Анонимен

преди 5 години

Снимка кредити, теглят ги. Всеки си има глава на раменете. Които не я ползват правилно, после цял живот се губят :)

1

aloв

преди 5 години

НЕ е баш тъй. Знам поне 10-тина човека излъгани взели им личните карти и някой креди 3000 лева с 25% лихва на месец и познай кога ще ги върнеш. Дори си заложиш апартамента на банка няма отърване, защото оня викат такса таква не си я платил 100 л и всеки месец 30% лихва и след 1 година идва съдия изпълнител и вика ми тука си задлъжнял от такси само 6000, ти си върнал не твой кредит и после пак си задлънял от такси, които не си платил за закриване на полицата при кредитора с една дума ножа и товае