27

Анонимен

преди 5 години

Ами как ще има деца, като дадоха 2 милиарда за саниране.Да бяха давали по 20000 лв помощ за трето дете и ето ти още 100000 деца.Но да се дават само за деца, чийто двама родители имат поне средно образование .Иначе знаем кои ще раждат.

26

Йово

преди 5 години

През 2017 г. по официални данни в Турция демографски е с + 1 000 000. Това може да се провери в Интернет. Но да не се забравя че в Турция управлява националиста османист Ердоган които не му пука нито от САЩ нито от Русия нито от ЕС. А в България управлява предателя Борисов които сам казва че има началници в Брюксел. Турция има страхотна система която подпомага и подкрепя хора(най вече работещи) които искат деца а социалното подпомагане е за всички не само за отделен етнос както е в България.

25

Анонимен

преди 5 години

Ами Андрейчо,докато ти прибираш хонорари с Милиони, а друг работи за 600лв Няма да стане ! и не си само ти, в Бг богатите са много алчни ,ако може да им работят за без пари най-добре .

24

Анонимен

преди 5 години

До Hans RusНие се претопяваме най-бързо в света когато сме в чужбина. Я ми кажи тия българчета където са се родили във чужбина колко са със баща българин ?

23

Проблема е сложен

преди 5 години

а министъра, който специално трябва да се занимава с него се интересува най-вече от шума по хотелите на слънчака. Сигурно са го викнали за подкрепа в министерството на туризма и затова демографска политика практически няма в БГ. Не е въпрос на пари, ценности или комуникация - просто един сериозен проблем, от решението на който зависи и икономиката, и образованието, и здравеопазването и транспорта и туризма и енергетиката и въобще бъдещето на държавата и оставен на самотек.

22

Анонимен

преди 5 години

Колко хора умряха за същия период от време???И колко хора напуснаха България??Това се пита в задачата!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Ами те децата не се раждат ей така от нищото, нито ги носи щъркела.

20

Анонимен

преди 5 години

Хвърлихме надениците и пържолите на грила...изкарахме бирица от хладилните чанти...и не чух някой да говори за пари..заплати ... или сметки за ток и парно!......И какво си говорехте? За социал ли?:)

19

Ива

преди 5 години

Аз ако имам деца бих ги родила и отгледала в чужбина.

18

Анонимен

преди 5 години

С това отношение към работещите и образовани българи няма и да се родят...

17

Анонимен

преди 5 години

За какво са ви българчета?Статията е писана от бългалче, но толкова неграмотно, че нищо не й се разбира.

16

Анонимен

преди 5 години

аз разбрах, че ако си подобря комуникацията с таргет групата и между другото мушна няколко днк-та нещата с раждаемостта ще се подобрят

15

Анонимен

преди 5 години

bylgarite ne sa kato albancite da se brokikat pokolenija narednie za edno pokolen se pretopjavame

14

Hans Rus

преди 5 години

Не е вярно,родиха се много българчета, но не в България!

13

Нищо не разбрах

преди 5 години

промотира България, продукт, инструмент, таргетирана, комуникират политики, комуникират

12

до Аха

преди 5 години

Таргетирана ще рече мишенирана или ще рече дзъркелирана или ще рече скивана или ше рече видяна. :D

11

Анонимен

преди 5 години

Нашия елитне ще българчета.На тях са им нужни/по заказ/ необразовани тумби,готови да лапат кибабчета по избори.

10

Рр

преди 5 години

Защо да се раждат деца в тази Държава. Роби на кого да създаваме. На Бойковци, Цветановци, Станишевци. Било е време много отдавна което е било същото като сега. Тогава сее създало Богомилството поради същата причина както е и сега .Крадци и мошеници на чело върха.

9

11

преди 5 години

Де да бяха българчета...

8

Анонимен

преди 5 години

22 ведомства по 50 души = 1100 по 1000 лв заплата = 1 100 000 месечно ? не е ли е по-добре да се дават парите на родители които искат , но поради липсва на средства не могат да си позволят деца.