91

дръжка на врата

преди 6 години

Най-вероятно е британския вариант на Novichok - New Novichok! Маде ин Porton Down. Още по-убийствен, по-невидим и по-обезмирисен! Пасва на всяка дръжка на врата за балкон.

90

Психодиспансер

преди 6 години

Това е лицето на всеки тоталитарен режим. Но в Русия е най- грозното ! Плащат се милиарди на Рамзан Кадиров за да държи в готовност кавказките кучета да разкъсат всеки опонент. Това са ударните отряди на Владимир Владимирович и са готови да убият всеки.

89

Вова П

преди 6 години

он упал

88

Анонимен

преди 6 години

Журналистите и правозащитниците *** в *** като мухи. Масовият убиец се е качил на токчета, макар че оная нощ прекара прав под килима...

87

jj

преди 6 години

Сигурно се е дърпал и не е искал да получи инфаркт,затова са го самоубили през балкона...Нищо ново -матушка Руссь не просчает...

86

Българин

преди 6 години

Сто процента лично Путин го е бутнал от балкона.

85

Русия ли?

преди 6 години

Добър ден. Русия винаги е била страна на лъжите, подлостта и манипулациите.

84

Анонимен

преди 6 години

Вече 4 години. А краварите и триполовите скачат като жаби и се плюнчат, и все ще го връщат на Украйна, ама...

83

Боби

преди 6 години

До фашисти у насЕто как Русофобите (русофилите) без да разберат от ден на ден защитавайки САЩ(Русия_ и шайката Пъпети(на Путин)2 за всички ежедневно извършвани от тях мpъсотии се превръщат неусетно във фашисти.

82

един трол

преди 6 години

КРИМ Е РУСКИ!! засега

81

niki

преди 6 години

руската 'демокрация' и богър-слънце Путев се замозабравят... историята ще пише за тях и няма да е нищо хубаво....

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 82Много мила и симпатична е Русия на света. *** във Украйна и Сирия и кажи че си руснак да видиш колко и какви симпатии ще получиш. От симпатии носът ти ще заприлича на камба а на *** си няма да можеш да седнеш поне месец.Понякога се чуда дали вие русофилите изобщо имате мозък и как изобщо живеете без този орган.

79

Емигрант

преди 6 години

М,рзилките се оплакват,че им писнало да ги заливат с мръсотия?!Ами жалвайте се на КГБ,да спре да прави мръсотии,тоест да спрат да избиват народът си!

78

Анонимен

преди 6 години

Ще изтегля вйски ама тоя път може и в офиса на Иванка да нахлуят от ЦРУ да обискират за доказателства за руската връзка, а свободнате демократични медии в САЩ вече го предупредиха, че "имитационния удар" подобно на атаката миналата година в Сирия не се брои и ще бъде разглеждан от четвъртата власт като "поредната уговорка с Путин". Дните на рижавия са преброени.

77

Анонимен

преди 6 години

поредната анти руска боза от типа Скрипал..бе тези западни еврейски в****не разбраха че тази анти руска истерия не само,че не хваща декиш,но напротив на България и света Русия става все по мила и симпатична и обратното -Омразата и анти американските и антиеврейски настроения по света растат с главоломна сила

76

П.Петров

преди 6 години

Такива неща са обичайни за Русия, критиците на Кремъл "падат" от балкона, отравят се с полоний, "самоубиват" се с екзотични отрови, прострелват се сами с 4-5 куршума и контролен в главата. В редки случаи се намира някой виновен чеченец, но никога виновният не е дребен, кръглолик татарин ...

75

фашисти у нас

преди 6 години

Ето как русофилите без да разберат от ден на ден защитавайки Русия и шайката на Путин за всички ежедневно извършвани от тях мpъсотии се превръщат неусетно във фашисти.

74

Анонимен

преди 6 години

Те и много други са писали за Тръмп и Мей ама всичките са си живи и здрави и през ум не им минава да се Фърлят от балконите. Това се наблюдава само сред пишещите срещу Кремъл

73

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ АНТИ РУСКА ПРОПАГАНДА В ТОЗИ САЙТ ЗАПОЧВА ДА ИДВА В ПОВЕЧЕ.КАТО СЕ ПУСКАТ КАКВИ ЛИ НЕ АНТИ РУСКИ ПАСКВИЛИ ,А ВАЖНИ НОВИНИ СЕ ЗАМИТАТ УМИШЛЕНО В ЪГЪЛА.ТЕ ВИ ТАКАВА ВАЖНА НОВИНА-ТРЪМП ОБЯВИ ВАЖНО РЕШЕНИЕ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙСКИ СЛЕД РАКЕТНАТА АТАКА .ДОНАЛД ТРЪМП НАСТОЯВА ЗА ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО ИЗВЕЖДАНЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЙСКИ ОТ СИРИЯ.ТОВА СТАВА ВЪПРЕКИ ОПИТИТЕ НА ФРАНЦИЯ И,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И САУ.АРАБИЯ ДА УБЕДЯТ САЩ ДА ОСТАНЕ В СИРИЯ.

72

Анонимен

преди 6 години

Той е писал и много статии за Доналд Тръмп и Тереза Мей.