19

Амиии

преди 6 години

Просто държавата ни загива. С всичко в нея. Няма как да стане просто.

18

РОдор

преди 6 години

Тодор Прав си, Стинг не е спирал да издава албуми в последните години. ПРосот започна да прави музиката, която му се прави, без много-много да му мисли за продажби. И тази също много я харесвам :D

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Може би просот миленчето не го харесват...

16

Анонимен

преди 6 години

Миленче, едно време имаше концертна дирекция, читалища, музикантите взимаха заплати и бяха добре, ама скача по митинги след 89 да дойде демокрацията и какво??? ей ти демокрация.Нали отиде в Лондон да правиш кариера, пя по кръчмите, ама и там нещата не са розови,защото си господин никой. И аз имам музикално образование, свирил съм в чужбина, ама ми писна и се занимавам със съвсем други работи, сега забивам само за кеф.

15

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.

14

Анонимен

преди 6 години

Милена и няколко млади групи и певци през 87/88 показаха за първи път какво е авангардна рок музика, въпреки забраните и рисковете. През 90-те градовете се напълниха с войнстваща селяндурщина със съответните продуценти и мутри, и нали знаете - който плаща, той поръчва музиката. И така стигнахме до тази тъпня, когато свестните хора, за да слушат свястна музика на живо, трябва да пътуват по 1-2 хиляди километри. Е, има и едно-две изключения на година, но те стват все по-редки.

13

Анонимен

преди 6 години

Стана известна и беше лансирана само защото пееше за СДС. Иначе - посредствена.

12

Анонимен

преди 6 години

НАПЪЛНО Е АМОРТИЗИРАНА КАТО ПЕВИЦА.НЯМА ДА ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА.

11

Гробокопач

преди 6 години

"Музиката на нейната генерация и на тези малко преди нея са класика и се слуша и до днес,факт!" Но не се слуша от Бойко, Цецо, Менда-Пенда, Мама Цеца, Лилянка Калпазанка и т.н. и т.н.

10

Гробокопач

преди 6 години

ГЕРБ - "Машина за месо", затва: "Неам неервиии";)))

9

Анонимен

преди 6 години

Е в сравнение с всичко от последните 30г е за предпочитане,то и толкова няма да Има.Само пластмасови хора,които си отварят устата и подскачат. Сравнения със Стинг и Мик Джагър естествено не може да има

8

todor

преди 6 години

Стартите ни звезди нищо не са издавали в последните 20 години. Мода да дам за пример - Стинг, който миналата година издаде албум а е на около 60 и албумът е много добър.От друга страна в моя град идват следните групи - Хиподил, Контрол, Уикеда и то по 18 пъти и нищо ново не са измислили.От друга страна няма и къде да свирят младите, нямат сцена за изява, защото заведенията с възможност за свирене са закупени от чалгарските шефове.

7

Ангел

преди 6 години

Продуцентите са си супер - вижте каква умела колаборация създадоха Славито и Дриско. Апотеоз на най-актуалните тенденции - нещо като рап, но с много гадни ефекти във вокала и всичко това толкова дръзко съчетано с упадъчна чалга. Звук, картина, режисура, декори, всичко е топ! Песен която ще се слуша вечно, само ако някой може да ми каже как се казва.

6

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да пишете, Милена си е Милена

5

varg

преди 6 години

Милена е известна най-вече с това,че е пяла полугола в един малък френски град,а също и по митингите на СДС така,че тя е съучастник в голямото ограбване на българският народ.Докато на хората им промиваха мозъците по площадите няколко десетки крадяха с пълни шепи парите изкарани от всички нас.И това е исторически факт.До ден днешен,обаче близо 30 години след това няма нито един осъден.

4

Анонимен

преди 6 години

Като не ви харесва поп,рок и Милена,гледайте си простите чалгаджийки,никой не ви пречи!Музиката на нейната генерация и на тези малко преди нея са класика и се слуша и до днес,факт!

3

Анонимен

преди 6 години

До Дядо РадойНе се подигравай, защото при нея е доказано заболяване. Никой не е застрахован! А и по-добре с няколко кг отгоре, отколкото със силикон вместо мозък!

2

Блъско

преди 6 години

Няма вече такива групи и изпълнители ,сега всичко е плява и не става нито за гледане нито за слушане

1

Дядо Радой

преди 6 години

Заприличала е на ......, горката, но явно не у ред, за да парадира и да си показва сланините.