16

Анонимен

преди 6 години

САБИНА НЕ ПРИЛИЧА НА МЕН, ТЯ Е БЪЛГАРКА, А АЗ ИЗВЕСТЕН АГЕНТ ОТ ШВЕЙЦАРИЯ, И МИНДЖО НЕ ПРИЛИЧА НА МЕН ТОЙ Е КОМУНИСТ ОТ БКП, А АЗ ИВО СЪМ ПРОФЕСОР И ВИДЕН ЕВРОАТЛАНТИК.

15

Анонимен

преди 6 години

ДС не е България. Все едно някой сега да се хвали в Германия, че се радва, че е работил за Гестапо. Нали с есещате, че веднага ще го опандизят.

14

Анонимен

преди 6 години

Наистина добър опит да се дистанцира, но не много убедителен. Юлия Кръстева винаги е била видна комунистка, съгласна съм, че досието може би е "прочистено".

13

Гост+

преди 6 години

Удоволствието да разтуриш работата другиму - типично за българите според Иречек. Ако е шпионирала за България само ми се издига в очите. И друго: "лудницата на 20 век", - а 21 век тръгна гладко, спокойно, миролюбиво, демократично....

12

Burzum

преди 6 години

Всичко е мазало и тогава и сега....не знаеш кой кой е....толкова много подлеци е родила тая земя....

11

Анонимен

преди 6 години

В Абсурдистан, където явно нормални почти няма, или да го кажем така 99 % са увредени от соца, явно се смята, че да си агент на репресивният апарат на ДС е нещо нормално. Но в Свободният свят, където истината се знае и няма как номерата на червените *** да минават, това не е така. Тази и затова лъже, защото знае какво срамно петно е това.Защото какво значение има каква си била като интелектуалец, щом човек не си била?Той и дяволът не е глупав, но е подъл.

10

Защо лъже?

преди 6 години

Досието е доста прочистено от ДС, затова е такова някакво странно.Но тази ако наистина е невинна да даде там под съд когото си мисли, че трябва.Но няма да го направи, сещате се защо.Да отиде във Франция да следва, да я пуснат, после да не я пипнат. Тази не е бягала от НРБ, а съвсем с червен паспорт (каквито по времето на соца не се даваха свободно) си е отишла във вражеска капитилистическа цържава.После се е виждала със сестра си.Имала била стипендия.Коя друга е била пусната?Никоя.

9

Питър

преди 6 години

Истината е, няколко световно неизвестно млоумници и дребни душици правят опити да се изцвъкат на главата на най-голямата интелектуалка, която България е имала и ще има.Другото е блаблабла

8

Анонимен

преди 6 години

Е при нея, доброто е повече от лошото, така че няма проблем :)

7

Анонимен

преди 6 години

Ах, горката, ни лук яла, ни лук мирисала. Сега на бабушкела комунистите й виновни, а когато клепа за тях, бяха хубави. И какво излиза, че по времето на соца едва ли не всеки е можел да излиза и влиза в страната, когато си поиска...

6

Поручик Ржевски

преди 6 години

Няма как 1965 година да замине за Франция, ако не е била доверен другар в БКП.Както и да е, партията и държавата са били слети, не виждам нищо лошо хората да са работели за ДС.Лошото е, че сега всички се правят на демократи и леберали.Дребни души!

5

Petrov

преди 6 години

Юлия Кръстева говори български и не е забравила България. като псевдохудожника Христо от Габрово дето го е срам че е българин. Това американците и с -лугите им у нас - онази с червената коса и палячото с и д и отска причвска Христов и други митодита не могат да и простят

4

Аноминем

преди 6 години

Хахахах. Миличката. Добър опит. Така е, когато от безскрупулна амбиция накрая не ти остане и капчица достойнство.Дреме му на Юлето, простете, Сабинчето. Тя каквото си е получила в замяна си е получила. И хитричка си е била още и тогава. За някои л-екета белина няма открита.

3

Анонимен

преди 6 години

Всички интелектуалци избегаха, останаха само тарикатите и ***.

2

Анонимен

преди 6 години

Овчо не заем дали са ти дали номер ама знаем, че днешните комунисти не само номер ще ти дадат.

1

Анонимен

преди 6 години

истината рано или късно излиза на бял свят!