155

SpaceX

преди 6 години

Основателят на компанията SpaceX Илън Мъск заяви, че корабът за полет до Марс ще се издигне за първи път във въздуха в началото на 2019 г.А Роскосмос когда

154

Анонимен

преди 6 години

Tрагедия е Русия. Народа на най-богата на природни залежи държава живее много по бедно даже и от българският народ. Икономиката и е сравнима с тази на миниатурна Холандия.Могат да се похвалят с оръжия за убиване и комплексиран сатрап.

153

Иванов

преди 6 години

Американците защо използват руската орбитална станция МИР? нали им слагат санкции, тези санкции не хващат ли и космоса?

152

Анонимен

преди 6 години

213 Е не рухва ли Русия , изядоха Резервния фонд

151

Анонимен

преди 6 години

Политологът Дмитрий Орешкин попита: "Рано или късно Путин няма да го има, а тогава какво ще правим с Русия?"______________________Този и такива като него са сигурни, че когато Путин няма да го има, те ще са на линия и ще решават. Дали няма те да си отидат по-рано?

150

Анонимен

преди 6 години

в 2014 срещу Русия се взеха мерки от САЩ и ЕС-въведоха санкции!още от 2014 ни обещаха , че Русия ще рухне без полските ябълки и немския шоколад!още в 2014 всички ревяха, че това са последните дни на диктатора и Русияднес е 2018...ей, ***, къде ви са обещанията!!!!

149

Анонимен

преди 6 години

До СвободниятЧакай приятел Ердоган!

148

Анонимен

преди 6 години

ако някой знае добре руския, нека гледа филма!а след това да коментира!

147

Свободният

преди 6 години

209 Та точно Влади уцели десетката по изказа им се разпознават местните проушанки

146

Влади

преди 6 години

Путин е непобедим главно в такива пропагандни статии. Русия не е нищо по-различно отколкото през цялата си история-голяма военна сила,регионален лидер със слаба икономика и други сектори. Разликата се пояяава от агресивната хибридна война и пропаганда,от които,благодарение на русофилите-предатели,сме засегнати и ние!

145

Анонимен

преди 6 години

Русия-свръхсила=неандерталец с ядрена сопа. Нещо подобно на Северна Корея, но с малко по-добра икономика!

144

трол

преди 6 години

Каква свръхсила,бе?!?Я стига с тия измислици.Когато имиграционният поток се обърне от запад на изток,тогава ми говорете колко е добре в Русия!На 20км от Москва живеят в паланки,без ток и вода.Готвят на огън,а те за свръхсила ми говорят.Да свръхсилни са да тровят и окупират.И до там.Какво носи една руска окупация....разруха и мизерия.

143

Диди

преди 6 години

Всъщност на Путин трябва да му се признае че"Иван Грозни не ги е преименувал на Татари.За разлика от Сталин, не е депортирал Българи с което да обезбългари Украйна, Балкария, Крим.За разлика от Горбачов не е започвал търговско ембарго на Българската продукция.Спомняте ли си резултатите от Жан Виденов - Борис Елцин?Още са живи хората които едва не загинаха от глад 1997.Путин просто се възползва от предшествениците си.

142

Анонимен

преди 6 години

Путин велик - УРА ТАВАРИШИ

141

русская сволочь

преди 6 години

До АктуаленТака или иначе Русия е пътник!

140

Свободният

преди 6 години

201 Много волни съчинения ушанкее

139

Свободният

преди 6 години

Големите курорти по света и в БГ са пълни с "бедни" руснаци ,а ние "богатите европейци" ,още се тъпчем по евтини квартири в Китен и др.-----------------------------500 000 руснаци , колкото идват у нас са 0,3% от руското население

138

Актуален

преди 6 години

"Русия смята, че разследването за предполагаема намеса в изборите в САЩ е скалъпено"________________________________________________________________В тази връзка Пиндистан не се е отказал да намери доказателства. Неизвестен въртолет кръжа вчера вечерта и осветяваше с прожектор територията на руското посолство във Вашингтон. Търси руската намеса в пиндостанските избори, помислиха си сътрудниците на посолството и легнаха да спят.

137

Манго

преди 6 години

Големите курорти по света и в БГ са пълни с "бедни" руснаци ,а ние "богатите европейци" ,още се тъпчем по евтини квартири в Китен и др.

136

Булгар

преди 6 години

Аз харесвам Путин защото след него Русия няма да я има.