175

Свободният

преди 6 години

237 Темата е Русия , не България освен ако не искаш да свържеш двете теми като наследство от комунизма и руското влияние у нас

174

Зозо

преди 6 години

Хахахаха, Свръхсмешна сила, с БВП по-малък от на Южна Корея. Десет пъти по-малък БВП от Япония. Даже България ги бие по износ на глава от населението.В скоро време пак ще си ядат ракетите, както казваше Рейгън.

173

Анонимен

преди 6 години

Никоя държава няма нужда от "независими" прасешки медии, като българските, от политическа "опозиция", като българската, от рекета на активистите за "защита" на околната среда и най-вече от права за хомосексуалистите и другите малцинства. Всичко изброено накуп е изстрел в сърцето на нацията.

172

Анонимен

преди 6 години

До ИСТОРИЯОт 1944 до 1989 година сме под руско комунистическо робство. България е обрана а над 2 милиона български са убитиТочно така, фалита на банките 1997г беше режисиран от руските слуги, в страната цари беззаконие и корупция по руски модел.Мафията и мутрите бяха създадени по руски образец и до ден днешен руската мафия управлява България.Смерть России!

171

Анонимен

преди 6 години

243 България макар 170 пъти по малка като територия има магистрали в км горе долу колкото Русия

170

Свободният

преди 6 години

247 Но късмет до време . Ето че се появи Американската шистова революция и късметът на Путин му избяга и което е по лошото вместо да иазползва златните 10 години от новият век за да развие руската икономика той даде на олигарсите вузможност да станат свръхбогати и така ще унищожи Русия

169

Анонимен

преди 6 години

Много е смешно в медия в страна като България, която е свръх-развалина, управлявана от крадливи илитерати, да се дават оценки за държава, която е колкото малка планета.

168

късмет

преди 6 години

Ако Америка не плащаше щедро за нефт през 200Х години, Русия просто нямаше да се вдигне на крака. Големия разлив на нефт 2012 в Месиканския залив направи така че BP се отказа от Набуко и се съсредоточи в инвестиции в Русия.Съвпадението на тези фактори създадоха невярното впечатление че Путин е виртуоз на икономическата сцена. Българската дума е: Късмет.

167

Анонимен

преди 6 години

До ИвановАмериканците защо използват руската орбитална станция МИР? нали им слагат санкции, тези санкции не хващат ли и космоса?Имаш ли представа преди колко години МИР беше свалена?

166

Анонимен

преди 6 години

Свръхсилата, която зависи от продажбата на горива и поради това брутния й вътрешен продукт намаля с 50% за 3 години.За сравнение износа на глава от населението на България за 2017г е $3700, а на свръхсилата $2400.

165

Анонимен

преди 6 години

От развалина до свръх развалина.

164

Мнение

преди 6 години

какво си казвате ,за човек, който е скаран с всички други хора............А какво си казвате за държава, която според нея е обградена само от врагове и всеки съсед и мисли злото и с никой съсед не е в добри отношения? Дори вече и с Белорусия ? Изводът е ваш!

163

до ТРОЛЧЕТА

преди 6 години

По добре да сме с Турция, от колкото под руско робство. Дори и сега сме под руско робство.

162

SpaceX

преди 6 години

И не се е хвалил с оръжията си.----------------------229 Как да не се хвали като миналата седмица ги промотира все едно е ЦЕО на компнаия цели 45 минути от 2 часа реч

161

SpaceX

преди 6 години

227 България взима косвено участие , двама специалисти българи работят при Мъск . Това е плод на демокрацията и свободата на придвижване

160

Анонимен

преди 6 години

До SpaceXВеднага след България

159

ТРОЛЧЕТА

преди 6 години

Я НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА ЕДИН ДИЗРАЕЛИ,КОРАБЧЕТА И СЮЛЕЙМАН ДИВАКА АЛБАНСКИ......ЗА КЛАНЕТАТА НА 40 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ В СТАРА И НОВА ЗАГОРА..Я СЕГА ДА ВИ ВИДЯ КАКВИ СТЕ РОДОЛЮБЦИ...ИЛИ ТАЗИ ТЕМА НЕ Е ВАШАТА ОПОРНА ТОЧКА...ДЕЙСТВАЙТЕ--СЕГА ЩЕ РАЗБЕРА ДАЛИ СТЕ БЪЛГАРИ ИЛИ РЕЗАНИ КАРАБИНИ ПИШАТ ТУК....

158

Анонимен

преди 6 години

"Така или иначе Русия е пътник!"=====================Природна диалектика. Съгласно природния закон и ти си пътник.

157

Анонимен

преди 6 години

ако руснаците са толкова прости,дайте да им дадем Плевнелиев!!тамън ще имат гей-паради

156

Анонимен

преди 6 години

ДАВАЙ ПОДПОЛКОВНИК !!! СЛАВА РОССИИ !!!