44

време е

преди 6 години

да направим референдум за Президентска Република и партиите лапачи ще отпаднат по естествен път

43

Ризван

преди 6 години

Партийни историй да искаш у Милиционерия! :)))))))))

42

До 46

преди 6 години

"Светльо от Хиподил синчето на Мими Виткова ,направи 1-2 милиона с неговата партия."Не знам колко милиона е направил Светльо Витков, но със сигурност знам, че Мими Виткова не му е майка. Само едно магаре не се казва Марко. Съгласна съм с Вас обаче, че се учредяват партии единствено и само за пари, които всички ние данъкоплатците им даваме

41

Анонимен

преди 6 години

Бг. е държавата на партиите.Съберат ли се някъде повече от 10 човека и веднага се прави партия.Колко беше цената на спечелен глас която държавата плаща.Мисля че бе 14 или 18лв.Светльо от Хиподил синчето на Мими Виткова ,направи 1-2 милиона с неговата партия.

40

Анонимен

преди 6 години

Две партии са достатъчни.Консерватори и либерали.И да се редуват в управлението след избори.За да има отговорност.Всички останали партийки,съюзчета,сдружения са излишни патерици и тунеядци-колективна безотговорност.

39

Анонимен

преди 6 години

а г.рбераската с.*** кога

38

Анонимен

преди 6 години

От няколко години насам се чисти всичко,което може да защити държавата,държавните интереси и населението,да остане само едновластния господар ГЕРБ като личен собственик на държавата.Ако някой се опълчи,го обявяват за комунист,фашист,русофил,германофил и Бог знае още какъв ...фил и враг номер едно!Но аз вярвам,че можем да променим положението,вярвам в това,както е вярвал Левски и Ботев,Вапцаров и Смирненски,Асеневци и Паисий!Няма да убият вярата ни!Важното е да си помагаме един на друг.

37

Поручик Ржевски

преди 6 години

О колко жалко. Тъкмо смятах да гласувам за Партията за либерална алтернатива и мира...

36

Анонимен

преди 6 години

До бавно и полекаГерб чии наследници са помислил ли си?

35

Анонимен

преди 6 години

Глупаво е да ги заличавате , на тяхно място ще се родят още по три партии за всяка една за да се гони гювеча

34

банкер...

преди 6 години

Пълна загуба на време са тези партии.Вместо тези ,,бизнесменчета" да са си развивали бизнеса ... са рекли да се пробват....А последователите им са още по-наивни.

33

Анонимен

преди 6 години

А, БСП'то кога ще бъде заличена, като кремълски фантом, извършила геноцид над българите чрез така наречения народен съд и направила опит да присъедини България към руския Гулаг !?

32

оцеляване

преди 6 години

Ако си член на ГЕРБ, купуваш гласовете и си кмет или депутат. Ако не си член на ГЕРБ, правиш коалиция с ГЕРБ в общината или парламента и се спасяваш от ликвидиране.

31

Анонимен

преди 6 години

Дано зомбираното Стадо един ден се пробуди и разбере едно нещо - не се ли премахне Системата(партийната система),винаги ще "умират" едни и ще се "раждат" други партии,но Системата все ще властва!Спомнят ли си стадата,как от нищото се родиха и СДС и НДСВ,че и ГРОБ.Първите две вече са в небитието,но Системата си вършее в момента чрез ГРОБ.Утре ще бъде друга партия,а Стадото все ще си бъде същото.Затова,премахване на Системата от партии и преминаване към пряк избор и контрол на управленци!

30

Гошу

преди 6 години

Последно гласувах някъде в началото на демокрацията за СДС, ама защото бях още ученик и баща ми ми даде 5 лева :)))))) Ето как се купуват гласове. От тогава - Йок! Един единствен път съм гласувал и смятам да ми е и последен :)))))) По-важно е да можеш пари да правиш, а не да чакаш някоя партия да те оправи, нъл тъй? :))))

29

Анонимен

преди 6 години

Антибългарските НДСВ и ГЕРБ си остават,

28

Дядо130

преди 6 години

Парадокси колкото искате... населението, задълженията към народа им намаляха защо пак са 240... само тях си не съкратиха

27

Анонимен

преди 6 години

Страната загива и населението намалява а партиите се увеличават.

26

бавно и полека

преди 6 години

Народа се осъзнава бавно и полека и раковите разсейки на БКП си отиват една по една.В случая пет наведнъж. Живот и здраве ще доживеем и БСП да отиде в небитието.

25

Zabobol

преди 6 години

Vsichki "partii" v BG sa rojbi na BKP i "pariq" Darjavna sigurnost-proso "samo" dve pokoleniq trqbva da minat za da se "leko" nornalizirat neshtata,okolo 60 g.Do togava-nishto dobro,osven edno "ANATEMA"...ot sarce i po savest.