34

Анонимен

преди 6 години

Колкото София се е напълнила с трошки, толкова и Русия ще се напълни. В София всяка шестадесета кола е на възраст над 20 години, а всяка осма кола е на възраст под 5 години. Средна възраст на колите в София - 10-11 години. Каква е средната възраст на колите в например Берлин?

33

рускиня до 34

преди 6 години

един световен експерт Христо Радков се изходи по въпроса, друг световно известен ***. повторил му думите. Само че засега софия е пълна с трошки на Европа , а на капак и каруци с коне активно се движат по европейската столица. Така че "мужиците" не могат да стигнат "църв.улите"

32

Анонимен

преди 6 години

До 29. АнонименНормално е мужиците да предпочитат втора ръка немски коли, пред руските ***...

31

Анонимен

преди 6 години

В РУСИЯ НЯМА ДА ОТИДАТ, ТАМ ПРИЕХА ЗАКОН СРЕЩУ ТОВА

30

Diesel

преди 6 години

Абе важното е, че дизеловите *** няма да дойдат в БГ, а ще се насочат основно към държави от третия свят - Русия и африкански.

29

mgm

преди 6 години

Ама че специалист тоя? По скоро лъже. Въглеродния окис + вода = Въглеродния окис + вода обаче Азотен окис + вода = азотна киселина. Е кое вреди повече?

28

Бончо

преди 6 години

В Русия почти не се карат дизелови коли. Смешно е когато не запознати с темата се изказват неподготвени.

27

Анонимен

преди 6 години

Зъглавието кърти фаянсите... В Русия си произвеждат и собствени и други коли и си имат и първа и втора и трета употреба предостатъчно за да тръгнат натам немските таралясници...

26

Анонимен

преди 6 години

В Русия въобще не се търсят дизелови коли. Бензинът там е евтин, пък и за ниските температури е най-подходящ.А немските коли ще дойдат в България, нищо че внасяме4 от Италия. За нула време ще се смени доставчика, автомафията си знае работата.

25

Ти бе умният

преди 6 години

До 19 (БУХАА),"при 12 завода за за автомобили на почти всички светонви марки в Русия и при цена на литър бензи 0,70 лв. там дизел почти никой не ползва." Я ОБЯСНИ ТЕЗИ СВЕТОВНИ МАРКИ, КАК СЕ ПРИЧИСЛЯВАТ КЪМ РУСКИТЕ КОЛИ?Русия е несравнимо по-голяма от България по-територия и население и е логично световните лидери в автомобилостроенето, водени от СВОЯ интерес да изглеждат заводи там където пазара е голям. Сравнявай Русия с САЩ, Китай, Япония и Германия! Какви коли изнася за тях Русия?

24

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

До Митьо Пушкатапушка, само ти ли не си разбрал, че от евро 5 нататък всичко е манипулация, или не си видял кълбетата пушек зад автомобилите с тези агрегати. чул нещо *** и налапал идеята за евро 6. лемур. приятен ден.

23

Кок

преди 6 години

Русофоба е много интелектуален човек, особено след влизането ни в ЕСто с подкрепата на Брюксел и фондация америка за българия интелекта му се повиши в много пъти. Удоволствие е да четем техните шедйоври на страниците на този сайт. Благодаря ви от сърце!

22

доц. д-р чоко боков

преди 6 години

До даскали пълният член е изпуснат, тоя, дето извършва действието, за него иде реч. приятен ден.

21

за какво

преди 6 години

До Анонимен ти е да видиш руска кола и какво значи това?Там произвеждат БМВ, Фолксваген,Мерцедес /три завода/,Хюндаю, Шкода и още доста марки автомобили .

20

АЛОУ ТРОЛОВЕТЕ?

преди 6 години

НАРИЧАТЕ РОДИНАТА НИ КЛОАКА И ТАМБУКТУ??? ВНИМАВАЙТЕ, ПРАЩАМ ПОСТОВЕТЕ ВИ НА НФСБ И СОБСТВЕНИКА НА САЙТА ЩЕ ИМА ПРОБЛЕМИ...ИСКАТЕ ЛИ ВАЛЕРКАТА ДА ВТАСА В РЕДАКЦИЯТА ВИ??? ЩЕ НАШУМИТЕ НАБЪРЗО...

19

+

преди 6 години

В Русия избягват дизела , защото считат ,че техния дизел не е толкова качествен за да не прави бели по горивната помпа .....бензина и дизела са към 1.1 лв ....а и предпочит бензиновите коли защото зимата при тях пада под 15 С под нулата ..... . Ако този спец Христо Радков е толкова спец в колите колкото и с Русия ,то е ясно защо България нищо не е както трябва,за съжаление.

18

Анонимен

преди 6 години

до руските *** - пуснете си довечера Время по первъй, гледайте новините от центъра на Москва - почти няма да видите руска кола! Факт!

17

БУАХАХАХА

преди 6 години

при 12 завода за за автомобили на почти всички светонви марки в Русия и при цена на литър бензи 0,70 лв. там дизел почти никой не ползва.Инфото е както винаги да се спомене русия за пред шепа фейкови грантаджии.

16

даскал

преди 6 години

"Много спорно е кое замърсява повече дизела или бензина." - да стане : "Много спорно е кое замърсява повече - дизела или бензина." Срамота! Кандидатствали сте журналистика с БЕЛ!

15

ами щот си малоумен

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit понеже в изостанала Русия се произвеждет по 700 хил.до 1 млн.бройки годишно за износ и вътрешен пазар от общо 12 завода на световноизвестни марки , проблема, че тука в Тамбкту няма нито един такъм завод.