69

до 76

преди 6 години

Tоя не знам дали е излекуван, ама ти имаш нужда от нови очила.

68

Анонимен

преди 6 години

Старият завет е неотменна част от християнската библия.

67

Мен

преди 6 години

До според БиблиятаТова е старият завет и е свещен за Евреи, а тази част и за Мюсюлмани. Христос казва: който е безгрешен нека пръв хвърли камък.Хубаво е да четем и мислим едновременно иначе фанатизмът не ни подминава.

66

УУУУУУУУУУУУУУУУУ

преди 6 години

Убиец се става лесно при скандал а наркотиците и алкохола помагат много .Но Рецедевист се става трудно ако си осъзнал грешките си.Мен *** убиват всеки ден със данъци и такси от ГЕРБ обаче един болен е трети ден тука катоновина . Изглежда сме болни тея дето търпим крадците на нашето бъдеще .Корумпирани герберастници и герберасти извратени .

65

Анонимен

преди 6 години

"Направил съм само една грешка и искам да продължа напред"... Тия думи ме карат да мисля, че този никак не е в час и не може да се каже , че е излекуван. Една грешка?! Та той е убил майка си.

64

Анонимен

преди 6 години

Некадърници, последно Роланд ли се казва или Роналд? Как е възможно във всеки абзац да сменяте името?

63

Джурджанолистика

преди 6 години

Принципно в БГ хората са страхливи и имат предрасъдаци към убиици,наркомани и болни.Та цялата работа е да го изкарат луд без да е полудял превантивно !Обаче човека си учи и доказва че е умен а не *** като неграмотните майки с деца !Пу да ви ба майките селски и на болните ли посегнахте ?

62

Анонимен

преди 6 години

Наркотиците са объркали нещата. Да,това е поредната трагедия породена от ползването на наркотици. Напоследък зачестиха, да си спомним синът на известна онколожка, който уби баща си,преби майка си, на уважаван уролог, който уби баба си, жена си, след като баща му се гръмна, а той взе живота си в затвора, последно интелигентен мъж уби приятелката си и покани гости, след това тръгна на море, а по пътя преби мъж, помня и как млад мъж каза довиждане и полетя през терасата.Не прощават никому.

61

Бандит

преди 6 години

Никой не знае кога мозъкът му ще стане на бъркани яйца.Човешка драма....

60

Според Библията

преди 6 години

Не убивай- пише в Библията а което сте цитирал е смъртта, която чака всеки който е роден това са смъртни грехове- прелюбодейството е смъртен грях, за който хората ще бъдат съдени.

59

Според библията

преди 6 години

Човек, който прелюбодейства с жената на друг, прелюбодейства с жената на ближния си. Той трябва да бъде наказан със смърт. Както прелюбодеецът, така и прелюбодейката трябва да бъдат наказани със смърт. Ако някой легне с жената на баща си, той е открил голотата на баща си. И двамата трябва да бъдат наказани със смърт. Нека вината за кръвта им падне върху самите тях. А ако някой легне със снаха си, и двамата трябва да бъдат наказани със смърт.. Това е според свещената книга на християните

58

Анонимен

преди 6 години

Такива хора са идоли на цялата тролска бригада от Атака.

57

До 63

преди 6 години

Не се обаждай на религия, но е факт че християнството не учи да убиват жена си, дъщеря си или сестра си само защото искат да са като белите хора!

56

Анонимен

преди 6 години

Психически здрав е определение базиращи се на ценностната система! Ако си мюсюлманин, от тези които убиват сестри, дъщери, жени в името на честта на семейството психически здрав ли си? Само питам.Да питам и аз, а ако си християнин и убиваш в името на Христа психически здрав ли си?

55

До До Докато следвах

преди 6 години

Борбеният човек намира поприще, на което да се развива, дори и да бъде "мачканА" :) от връзкари. Лесно няма никъде.Лошо е, ако някой получи комплекс за малоценност.Онези, за които писах по-долу, не са развили комплекси поради неудачи. Те си бяха болни, още когато дойдоха в университета.Никой от тях не беше живял в оскъдица или в незначително семейство.Имахме и друга проблемна в курса, племенница на декана. Тя се държеше най-неадекватно.Не знам има ли диагноза,но днес ходи като "пет за четири"

54

До докато следвах3

преди 6 години

Ако ти със целия си капацитет и всички усилия които полагаш за да се развиваш и израсваш си мачкана от бездарници(по модерно му - калинки) чийто единствено качество е че са послушни на управляващите няма ли да развие едното от двете:-Комплекс за малоценност- така наречената шизофрения? Само питам

53

До докато следвах 3

преди 6 години

Според мен самоубийството е най големият грях след убийството. Но я се замисли на кого са навреди ли, тези хора (освен ако не намеква че майката се е самоубила вследствие заболяването на дъщеря си). Не са ли по - опасни тези които създават благоприятна среда за да се развие това заболяване? Погледни битовата престъпност у баща мила Родина - римска безнаказаност, ниски доходи, високи сметки, корупция, безизходица???

52

Докато следвах -3

преди 6 години

Досаждам ви с разкази от студентските си години, но искам да аргументирам убеждението си, че тези хора са опасни. Момчето, за което писах, причини психически тормоз на много хора.На момичето личеше, че не е добре с главата, но се намери един неуспял спортист (незавършил средно образование), който се ожени за нея и й направи дете. После се разведоха. Синът им учи до шести клас и не могат да го накарат да продължи да ходи на училище. За капак се самоуби майката на тази моя колежка.

51

Анонимен

преди 6 години

Типичен сорроссоид!

50

От 49

преди 6 години

До До 49Извинявай, исках да ти сложа плюс, но погрешно натиснах (-).