76

Анонимен

преди 6 години

Ами като взимаш по 4000лв заплата на месец и си мислиш, че си голямата работа, и си се откъснал от останалия свят и не виждаш хората как мизерстват, естествено че такива глупости ще ръсиш. Аз като се върна в България, веднага ми прави впечатление в София колко много скъпи коли има и колко много бръкми на по повече от 15 години има. Трябва са си изключителен комплексар за да караш ниска спортна кола по тея дупки, а половината пАрвенюта именно такива карат и някак си не забелязват ни дупки

75

до 72

преди 6 години

С 10 хиляди лева се купува такъв джип!Един познат работи половин година в Англия и като се върна си купи същия, само че е черен на цвят!Вероятно е рекетирал половин Лондон, за да си го купи!Не усещате ли, че се излагате с тия коментари за автомобила?!

74

Joko

преди 6 години

Сега да видя полицията с нивите заплати !!! И да попитам за какво им ги дават ?

73

до Хах

преди 6 години

Именно, тук коментари пишат хора, които нямат връзка с реалността!Някакъв написал, че този джип струвал 100 хиляди лева, друг написал, че щом карал БМВ, значи бил престъпник.Цените на това старо БМВ в България започват от 7 хиляди лева, а ако имаш и познати хора в автокъщите, може да го вземеш и по-евтино.БМВ карал - престъпник бил...да ви имам логиката!Съседът си купи Шкода Рапид за 20 хиляди лева! Вероятно е престъпник от много високо ниво!

72

М, да ...

преди 6 години

До ЖиборБорисов е на власт, както искаш го приемай - червени, сини, зелени, ., суросинкяви! Няма сигурност за живота на хората в държавата! Има неработещи институции!

71

Анонимен

преди 6 години

Vse pak kara x5 .S kakvi pari se kopyva takav djip.Sigyrno dosta restorantiori e reketiral.

70

М, да ...

преди 6 години

Бог да прости починалият!

69

Манолски

преди 6 години

тоз може да е засегнал нечий интерес или да е в комбина с престъпниците кой знае....Вчера обаче се се занимавах с една данъчна по телефона и нещо ми се правеше на велика без причина.... ако беше пред мен щях да и избухам един юмрук на драго сърце

68

Жибор

преди 6 години

Червената мафия му е дръпнала "щепсела"- тя навикна да краде по времето на разни тошевци,лукани,жанове,станиши и ореси та сега й е гутаво,но така ще бъде занапред!

67

М, да ...

преди 6 години

Държавата е безсилна да опази живота на служителите си, камо ли на гражданите!Това ли е посланието?Бо да прости починалият!

66

Хах

преди 6 години

Съседът до нас кара Дачия Дъстер , която струва поне 10000 лв повече от тая стара Х5, обаче никой не го обвинява ,че е престъпник. Ако си купите Мерцедес на 25 години за 2000 лв и вие ли ще сте мутри и престъпници ? Стига сте писали глупости и се поинтересувайте кое колко струва

65

Анонимен

преди 6 години

Уличното правосъдиее справедливо и за кратки сроковеДоволни сме

64

SA

преди 6 години

Дръпнал му е някой щепсала на апаратурата!!В 21 век да не успееш да намериш някой по улиците е срамно!!

63

Анонимен

преди 6 години

В стила на хипотезите от последните дни по другите два случая, веднага трябва да заподозрем, че в болничната стая, тайно се е промъкнал килър, дегизиран с бадж и бяла манта като лекар и умишлено му е изключил животоподдържащите системи, или му е инжектирал отровна смес в банката с глюкоза или го е задушил с възглавница! И всичко това по нареждане на Борисов. Вие какво си мислите, че докато говори с Юнкер и Туск, не крои планове за убийства тук и там ли?!?

62

до 59

преди 6 години

Кои хора?Средната цена единица от автопарка в София е поне 7-8 хиляди лева.И това ако сметнем, че голяма част от автомобилите са на хора от провинцията, които са дошли да търсят препитание в София и тепърва ще си купуват по-скъпи автомобили!Ако говорим за Полски Тръмбеш или Каолиново ще се съглася, че това е сравнително луксозен автомобил, ама на бивш полицай и настоящ данъчен в София си е напълно нормално возило.Да не би останалите данъчки и полицаи да карат Голф 3-ки? Не ме разсмивай!

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Приказката за пастите не е на Екатерина, а на френската кралица Мария Антоанета.

60

бай ПЕТКО

преди 6 години

...нападателите не са открити и задържани....няма и да го намерят, заповед !

59

Анонимен

преди 6 години

Лека му пръст на човека!

58

Анонимен

преди 6 години

Май е време да се научиш да четеш, приятел. Не мисля да обсъждам колата ми колко струва, казах ти че хората не могат да си позволят коли за по 10000лв

57

Uixi

преди 6 години

Lubimata marka koli na policai, askeri i agenti higienisti, deto mnogo obichat meda, e sigurno?!