155

муспи

преди 6 години

Да се говори че чечинизацията на Русия скоро ще приключи, значи да пишеш поръчкова статия. Че чеченския хибрид е това което днес наричаме евреи, и те владеят света включително и този, може би нещастен Путин. На какво може да се разчита?! На избухването на онзе вулкан в САЩ дето ще затрие цялата земя, На Голяма атомна война, на такъв метеорит който ще направи от Земята светеш фоерверк в края на Галактиката. Има и цивилизован изход - не милиони, а милиарди бежанци да залеят цивилизацията!

154

Аврам бакалина

преди 6 години

До Жалко Дойче Велето ли се е променила? Хайде де! Открай време си ги съчиняват и натаманяват, според както е изгодно по случая!!!

153

Анонимен

преди 6 години

Само да не земат да се китаиризират, че тогава тежко на Европа а и Америка...

152

Анонимен

преди 6 години

Ами бягай в любимата Русия, що цапаш България?!!!

151

Анонимен

преди 6 години

Мда бил дъм в Русия и с удоволствие бих отишъл пак. За съжаление няма как да остана за повече време. Само че не ме броят за емигрант щото война в България няма поне явна де защото тайната против народа върви от зората на демокрацията!

150

До 157

преди 6 години

Бегай в чеченската велика република щом е толкова хубаво там. Какво чакаш още?Ама няма да идеш нали? Нито там нито в още по-великата Русия, а ще отидеш в прогнилия ЕС. Колко сте елементарни червените каскети.

149

Анонимен

преди 6 години

Чеченската република сега е това което България може само да си мечтае да бъде! Разрушена напълно през втората чеченска война сега е много по цветуща от България след 28 години демокрация!

148

Анонимен

преди 6 години

На тия пък тукашните петоколонници драскачи по българските форуми все Европа им е виновна,абе загубеняци вашият *** плаща данък мир на чеченците,дотам се е докарал великият жужак 15000кв.км и 1400000 народ да го правят на луда калинка и него,и другите велможи в мацква....

147

хохолите капут

преди 6 години

До мазепане се притеснявайте моля

146

мазепа

преди 6 години

До европатриотИскаш да кажеш, че Путин се е споразумял с терористите и е плюл на смъртта на 6 000 руски войници загинали в Чечня?

145

Берлин

преди 6 години

Наскоро Путин откри официално най-голямата джамия в Русия. В центъра на Москва.

144

европатриот

преди 6 години

Рамзан Кадиров е син на Ахмад Абдулхамидан Кадиргирен (Абдулхамидович Кадиров) - главен мюфтия на самопровъзглавилата се и непризната от света Чеченска република Ичкерия - 1991-2000г. През 1993г. Ахмад Кадиров обявява свещенна война (джихад) на Русия. През Втората Чеченска война Путин се споразумява с Кадиров същия става президент на Чечения. Убит от чеченски патриоти през 2004г., след което Путин прави синът му Рамзан президент.

143

за Русия

преди 6 години

Евроатлантиците искат хаос и войни около Русия, които в един момент да обхванат и самата Русия.Знаем ги тия евроатлантически мръсни номерца!!!

142

за Русия

преди 6 години

Путин си има достатъчно други проблеми с петоколонниците в самата Русия, които за мръсни доларчета биха продали родината си.Зтова Путин не иска проблеми с Чечня и Северен Кавказ-от там винаги са идвали проблемите на Русия.Ето това е мъдър политик.А в Чечна Разман Кадиров добре си върши работата.На евроатлантиците това не им харесва, ясно е!

141

снимката

преди 6 години

Двамата Бояришник-*** на снимката много влюбено се гледат..ха.ха нека се вземат щом се обичат..ха.ха

140

хохолите капут

преди 6 години

До рашка_чибурашкне се притеснявайте моля............

139

Зиги

преди 6 години

Познавам и контактувам с доста руснаци .Аз не харесвам Путин и редакционната му политика , но те го мразят и дълбоко ненавиждат.

138

Зиги

преди 6 години

Съд за Путин и шайката му , докарали Русия до символ на тоталитаризъм ,беззаконие, азиатщина, агресия ,феодализъм и безправие за братята руси.

137

До .. ни са знай

преди 6 години

Че кой те кара да четеш дойче веле .... чети си неЗависимая гЪзета и масковския комсомолец ... !!!

136

ни са знай

преди 6 години

Достатъчно ми беше да прочета дойче веле, и всичко ми стана ясно!