154

шеф Манчев пита

преди 6 години

Каква е била манджата?

153

Анонимен

преди 6 години

Самоубил се е, после е почистил кръвта, защото е бил маниак на тема чистота, изпушил и две-три цигари и тогава е решил да умре!

152

Трафик ли трупаме?

преди 6 години

До 123Трафикче ли трупме на блитц? Каква е гаранцията, че къщаа показана в блитц е истинската?

151

180

преди 6 години

Кихнах.Няма смисъл. Продължавай да наблюдаваш

150

ах

преди 6 години

До 180Ама моето момче/момиче, първо не ти ли мина през ума, че наблюденията ми не са от филмите, че именно така се случва с пръските кръв? И второ, дори и по матрака не се вижда капка кръв. Главата е снабдена със страшно много кръвоносни съдове, тоест, при настъпилата мигновна смърт, трябваше да има много, ама наистина много кръв. Понаучете малко и пак пишете.

149

123

преди 6 години

В блиц има снимки от бараката,където са го намерили убит,въобще не е толкова луксозно с такива бели стени.Вижда се някакъв дюшек на земята и вратите,пода са супер стари.Тези снимки може да са от луксозната вила,в която се е укривал преди това-вижде дограмата на прозореца в кухнята. статията в Блиц се казва"Изплуваха ексклузивни СНИМКИ от бърлогата, където намериха трупа на масовия убиец Росен" 8.01.Проверете сами.

148

Еркюл Поаро

преди 6 години

След изстрел в главата изпускаш пистолета, а не го държиш така, както някой ти го е поставил, след като те е самоубил!

147

Анонимен

преди 6 години

ako sa go grimnali policaite nevijdam zasto da kriyat takif opasen covek koito go ubil ot bilgarskite slujiteli na mvr ako sa go ubili policaite zaslujavat edno golyamo BRAVO

146

Анонимен

преди 6 години

ookicayite ako sa go grimnali bravo na momcetata

145

Анонимен

преди 6 години

Вече започвам да изпушвам от много противоположна информация! Първо лично Цацарюгин обяви, че всички са убити с един и същ куршум /с един, де/! Оказаха се поне 30! Но това е по малката беля.След като го ,,намериха'' обявиха, че Съдебната медицина се е изказала, че се е самоубил още на 03.01.2018 г. Оня ден Прокурор Сарафов Ви обясни авторитетно и загрижено, че на 04.01.2018 г. е влизал с лаптопа си в сайта и наблюдавал детски извращения.!!!!!!!?????

144

Анонимен

преди 6 години

На 01.01.са пили бира в София "убиеца" и друг някакъв.По кое време на деня е било? Как след това би могъл да отиде на Луково-с какво? Защо да ходи? Не е знаел,че го търсят ли?

143

180

преди 6 години

... след изстрел в главата е много вероятно да настъпи мигновена смърт, което означава, че няма как да има обилно кръвотечение. Мислете малко. Не казвам, че това се е случило, а само, че АКО това е истината, една снимка на жълто издание през прозореца не означава нищо.

142

180

преди 6 години

Ама вие много филми гледате. Вземете се в ръце малко, очевидно не ви действат добре. Това, че във филмите след всеки хедшот остава петно на стената, не означава, че това е закон на физиката. Представете си, че сте се докарали до там, че всеки момент ще си теглите куршума. Дали ще се намествате така, че всичко да отиде по стената? По-скоро ще си затиснете едната страна на главата в леглото с пистолета от другата страна. Така всичко ще си отиде по леглото и матрака. Другия момент е, че...

141

888

преди 6 години

.....още преди да го намерят този труп,бивш полицейски шев каза че и този ще го убият!

140

Анонимен

преди 6 години

самоубил се е на двора...изтекла му е кръвта, станало му е студено и се е преместил вътре на топло...елементарно е ;)

139

Изчистено е

преди 6 години

Ами как къде да не е луд да оставя ДНК! След като се е гръмнал е станал да изчисти!!!

138

123

преди 6 години

A от къде да знаем,че това е точно вилата,в която се е самоубил убиецът,а не просто някаква си вила някъде?Къде е снимката на полицейската лепенка и как репортерът е влязъл вътре- снимките не са направени през прозореца,това се вижда ясно.

137

инвестор

преди 6 години

Сега е момента да се купуват имоти в Луково. Предвид тази драма чисто теоретически подобно нещо няма да се повтори пак там поне 1000 години.

136

сминдух енд чесън

преди 6 години

Сега е момента за пълни медицински изследвания,може и рак да е имал .

135

Берлин

преди 6 години

Какво толкова?! Най-обикновено безкръвно самоубийство с пистолет.