27

Анонимен

преди 6 години

Всички у форума се оказаха по-разбирачи от алкохолика :)

26

Анонимен

преди 6 години

От Златни пясъци, Созопол, Слънчев бряг, до Египет, Испания, Черна Гора,Гърция, Германия. Кръговратът стига ново ниво. Работи 2-3 седмици без да близва. Успокоява се и следва омазване.И откъде има мангизи тоя да обиколи толкова държави след като работи по една две седмици на едно работно място..следва омазване и го гонят?? Голяма приказка е тази статия.

25

Анонимен

преди 6 години

Чичо на една жена е очевидно "чичо владика" Да,но не! Но слага"четала" на връта на мъжа и и му разполага в живота.Като го задължава да не се разделя с глезената си жена.Той от неудоволствието с нея.Започва да пие, да не се прибира.Да си намира поводи да не е много около нея.За да съхрани и малкото достойнство което му е останало. Роднините на жената започват да следят всяк негова стъпка, глъдка и той съвсем се разочерован.Намира си жена! Започва любов! Но те продължават да го тормозят.До лудост.

24

Анонимен

преди 6 години

До 36Какво семейство са му? Защо са допуснали да се докара до там.Кой знае колко е бил тероризиран преди да вземе решение да се интосикира със спирт.Такива близки колко са виновни.Понякога недоброжелателни близки и съседи разсипва нечии животи, така за спорта.Той си знея!

23

Анонимен

преди 6 години

До 33Не! Това не са алкохолици! Грешиш! Едно е да си чел.Друго е да си виждал реални алкохолици.Те не са алкохолици! Нормални хора.

22

Анонимен

преди 6 години

И тук им е най-голямата грешка!!!.Това,че една жена стократно ти е прощавала сексуалните забежки,афери.Едно е ясно тя е безразлична към теб.Не че ти е простила.Не я интересуваш особенно.Това не означава,че друга жена е в състояние да издържи на подобни коварство,спрямо нея.Разберете! Всяка жена е различна! По -различен начин възприема нещата.Връзката ви с нея е различна.

21

Стамат от Карнобат

преди 6 години

И я къркам и кво? Това е здраве!Заран 50 грама за отскок, на обед 3-4 бирици да се почуствам човек а вечер, вечер жената сама ми малива и носи салатата, оти знае, че после има да я гнява като ***!И те така...

20

Анонимен

преди 6 години

Той не умира.Но, умира душата му с изневярата от жената.За това пие до забрава 6 месеца до откат.Не всеки може да прости изневяра.Не всеки е възможно да издържи на подобен шок.Няма такова нещо"тя ми прости" "той ми прости" Не го обича! Не я обича! Не отдават значение на това.Безразлично им е.Останалото е приказки за лека нощ!За наивни дами и господа.

19

Анонимен

преди 6 години

По действителен случай:Мъжът пътува с корабите години,наред.Жената е безупречна майка,домакиня и си чака ревниво мъжа.Обича го!Един ден,когато той се прибира след 8 месечен рейс.И заявява дръзко,че не може повече да живее с нея и я напуска.Той обича друга жена!Тя е покрусена от зловещата новина!Спира да говори,изпада в шок!След два дена умира от тежък масивен инфаркт,покосил сърцето и.Това,че една жена ти е продавала някога изневярата.Не означава, че всяка жена е възможно да издържи на това.

18

Анонимен

преди 6 години

Той ясно обеснява.Приятелката му се хваща с негов приятел. Това е страшен удар.Тя му е забила нож в гърба.От този сърдечен удар той не може да изтрезнее в продължение на 6 месеца.Страшна болка!Съкрушен. Тя му е разбила сърцето.

17

Анонимен

преди 6 години

Прави ми впечатление, че хора поставят "табелки" на други хора,че са такива и онакива!Не компетентноста в повечето случаи е пълен абсурд за читателите.И не само!Всеки гледа да изкара някой друг,такъв какъвто не е! Плачевно!!!Дали от завист..,дали за интригата и злоба.И ако си човек,който се хваща за думите..Лошо!Вярваш! Но, като си направиш равносметка, че този човек е малко вероятно да е такъв предвид ежедневието му.Работата му! Положението в обществото и в семейството чисто ,като човек.Лъжа!

16

Анонимен

преди 6 години

Авторката виждала си реални алкохолици? Става докато ти си пиеш кафето той е на ракия.И бурканчета скътано за изпът.Не може трепери не е в състояние да прави каквото и да било ако не пийне от сутринта.Други са тежките случаи.Живее с мисълта вечерта да се се "нальока" както те се изказват.Знае че Суходол ще ги оправят.До следващия път!Отвътре им трепери цялото същество.Ако не пият.Този е купон.Човек който е влюбен в живота и си живее.

15

Анонимен

преди 6 години

А и кой не пие!?Вечер уиски вино ракий със жената гаджето.След тежък ден.Тежък месец.Този въобще не е алкохолик.

14

Анонимен

преди 6 години

Това не е алкохолик.Той е бохем.Алкохолик става и трепери.Трябва да пие 25 грама-50 грама за да се успокои. Алкохолиците се напиват от малко.Другите са си купонджии и бохеми.След това сяда алкохолика и пие до бели петна.Отива промиват го.Три дена чудо! Вкара ли едно пие до безпаметност. Пак в Суходол промивка и така до следващия запой.Останалите са си лежерни пиячи финно със стратегия.Бохемски..купонджийски.Така че авторката тези измишльотини да си го прибере.

13

Анонимен

преди 6 години

Баща ми беше царя на купона. От уважаван специалист, загуби работата си, семейството си, приятелите си. Почина на 51 от цироза, намериха го няколко дни по-късно.

12

Бай Иван

преди 6 години

Всичко опира до самоконтрола.Количествените натрупванич водчт до ... качествени изменения,нали? Както беще каза казал кой? Май чичко Енгелс.Ама то се отнасеще за една друга материя,но важи с пална сила и за алкохола.Все пак без малк алкохол живитът е скучен.

11

яЗЕКА

преди 6 години

За първи път се сблъсквам с такъв стил - ненаучна фантастика. Патентовайте.Бързо.

10

Бирено мече

преди 6 години

"Ракията вървеше със салата, водката - със снежанка, текилата - между другото. Ако има и нещо за пафкане, още по-добре."Това е моето мото! Наздраве!

9

Анонимен

преди 6 години

Хубава статия A+

8

Анонимен

преди 6 години

Малко "хенеси" ,голяма чаша чай-ърл грей плюс лъжица мед и малко лимон.Вложението е малко -топлината голяма.