47

vfv

преди 6 години

Браво! Много хубава статия!

46

Светльо

преди 6 години

чудесна статия ... дано повече хора имат силата да спрат вредните навици ...като алкохол,цигари,па/ча и ГЕРБ

45

Пешо

преди 6 години

До руснакаМи то така погледната, човек може да се пристрасти и към солта, лютото или секса.Всеки си има собствените зависимости.

44

руснака

преди 6 години

Напротив Бай Пешо. пиенето на алкохол всеки ден, по няколко бири вечер или 100-150гр твърдо гориво за около два 3-4 месеца може и да се превърне човек в скрит алкохолок без дори да разбере, че е такъв и да живеее с това цял живот, до кокото му позволят вредните навици и хора.Така е и не само с алкохола. Има едни алкалоиди, няколко групи, към, които човек е особено подлежи на пристрастяване.

43

Анонимен

преди 6 години

много се кефя на хора, които наричат нещо измислица, все едно са свидетели, подобни истории има всеки ден около нас, но се правим, че не съществуват

42

Пешо

преди 6 години

До Анонимен#46Не казвам че всички които пият ежедневно са *** пичовете, а че това да пиеш всеки ден не те прави алкохолик. О, то минало дванайсет, ще отида да си отворя една бира!

41

Анонимен

преди 6 години

До Пешо #45всички които познавам и пият всеки ден са пълни от.реп.ки . радвам се че познавам стотици хора и имам десетки приятели, които пийват по едно максимум две само на рождени дни или по нова година . дописката е пълен измишльок . съчинение по картинка , наричат ги мотиватори :)))

40

Пешо

преди 6 години

То затова пияниците мразим алкохолиците, защото заради това че не могат да се контролират, после и нас ни слагат в този кюп.BTW - от всичките ми приятели и познати, само двама не пият всеки ден.

39

Таню

преди 6 години

Не го дочетох. Не ми и трябва. Пичът е заложник на самия себеси, всичкоидва от тежкия му нарцисизъм, явно...

38

Анонимен

преди 6 години

Алкохолиците не винаги стигат до момента да се въргалят по улиците. Познавам хора, които всеки ден стават в 7 отиват на работа, в 12 обядва вкъщи и пие една двулитрова , защото ащо я остави на половина ще изветря, вечер винце да се стопли или 200г ледена ракия - лятото. Друг пие 2 литра с пуканки докато гледа филма преди лягане, трети жули бира с водка , че да не си надува корема... И всички са обикновенни хоря със семейства , но не пропускат ден в който да не пият.

37

АНТИ

преди 6 години

На това море(в чашата) капитан няма.

36

Анонимен

преди 6 години

до 37 Тази доза колко ще я увеличаваш? До 40 най-много. След това тялото ти е развалина след 25 годишно пиене и ти стигат 2 ракии и в чаши вино за да си труп.

35

Анонимен

преди 6 години

до 38 от 39Точно че си имах проблеми с обществото когато пиех в обществени заведения. сега си пия унас насаме , понякога се напивам, понякога само за настроение, но от тогава ..откакто съм спрял да излизам да шорам сред обществото съм нямал никакви проблеми.

34

Анонимен

преди 6 години

до 37 А моето какво е? Преди се напивах като талпа...до 30 годишен някъде.Не само у нас а и по заведения. От 7-8 години пия пак всеки ден но не концентрат а вино и бира. Напивам се на седмицата веднъж, но в домашни условия. Спрял съм да ходя по барове и кръчми отдавна. Та какво е моето ? Май средностатистическото за българина, а?

33

Екс алкохолик

преди 6 години

Историята естествено е разказана по един забавен начин,за да бъде прочетена. В повечето случаи нещата не са така забавни и безпроблемни.Това е една приказка върху която всеки трябва да се замисли,защото може да удари дъното блягодярение на алкохола.Алкохола не ни решава проблемите,а напротив! Увеличава ги.Заради няколко часа опиянение и забрава ни се връща после всичко тъпкано.От по едно за настроение идва момента по няколко и още и още докато влезем в спирала от която няма излизане...

32

Екс алкохолик

преди 6 години

Имам чувството, че много хора не знаят какво е алкохолизъм. Не, не е това, когато ставаш и не можеш да започнеш деня без да си пил нещо и трепериш до първата чашка! Това е последната фаза на алкохолната зависимост. От тази фаза почти няма шанс да излезеш. Въпросът е да не се стига до нея. Крачката е обаче много малка. Започва се със запои,партита,пиене в къщи,пиене всеки ден и вечер за настроение и в един момент започваш да усещаш,че без алкохол не можеш и увеличаваш дозата,за да ти у хубаво...

31

Анонимен

преди 6 години

По темата ще цитирам Динко от Ямбол в Брадъра, където онова алкохолизирано *** от Варна Кирил го ядоса и Динко му вика: Кат не можеш да пийш, няма да пийш! И стана, взе му чашата и бутилката с вино и му изля чашата в мивката.Голям!

30

Анонимен

преди 6 години

до 34 Точно това говорим, бе папагал...не може да си алкохолик и да обикаляш по Европата и да те наемат на работа сякаш си си у дома.

29

Leasasqw

преди 6 години

Хубава статия. А иначе *** ще псуват и ще се съмняват....откъде бил имал пари да работел в Черна Гора и Испания, дали бил истински алкохолик или лигльо....Истината е че алкохола е отрова и ви *** майката на черните дробове с илюзията, че ви дава нещо-а единственото което ви дава е няколко часа умопомрачение, и след това да смърдите на джибри.Вижте младите българчета смучат бира от найлон по парковете за по 1 евро (имам предвид ПВЦ-тата) .

28

Анонимен

преди 6 години

Хубав и поучителен материал.