124

Анонимен

преди 6 години

До хмхм Те не са себеподобни , те са нормалните хора те се размножават .. А ти си гей , феминистка какво точно си защото човеците и животните се размножават.

123

хмхм

преди 6 години

Да им спрат социалните помощи на тия индивиди и себеподобните им,които се размножават като зайци и после се чудят какво да ги правят тия деца.Най-разумно е парите да отиват за реклама и сексуално образование - ДА НЕ ПРАВЯТ ДЕЦА КАТО НЕ МОГАТ ДА ГИ ИЗДЪРЖАТ !

122

Анонимен

преди 6 години

До опетков Ела ще ти дам не 400кв. а селска къща с двор 1декар с договор жена ти роди и изгледа 5-6 деца.. В името на бъларщината ти давам цял имот жена ти роди 5-6 деца по 1 на всеки 2 години..

121

до 123

преди 6 години

прав си а и съм сигурен , че общината има земя или има доста пустеещи земи за които могат да им съдействат да им ги отдадат за обработване. колко трябва да си мързелив за да оставиш децата ти да гладуват ?? трябва да се повдигне въпроса за стерилизация на трайно безработни имащи повече от 1 дете !! просто няма смисъл грешката на природата да се умножава и повтаря !!

120

Анонимен

преди 6 години

Момента имам толкова имоти пари че са поне 15 деца , А деца няма сина инженер хвана със студентка по медицина от такива деца не чакай.

119

опетков

преди 6 години

Това са явно три много мързеливи жени, не знам мъжът колко струва и той "пасял кози". На село не може да умираш от глад. Всяка къща има поне 400 кв. метра двор, напълно достатъчен за добиване на храна за 5-6 души целогодишно. Има нещо гнило при тези, не че не са за съжаление.

118

До 29

преди 6 години

До инженера.Осиновявай ги и 5-те.И вземи и двете щерки за съпруги.Дедото и бабата остави на козите да ги гледат.Наистина добре си го замислил.

117

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 120Бащите и те са богаташи и видни предприемачи и магнати.

116

Анонимен

преди 6 години

Богатия човек трябва да си вземе бедна жена да му ражда 5-10деца.. А богатия човек си взима вишистка и му ражда едно дете.. и Ще загуби и богатство и имоти и пари..

115

Анонимен

преди 6 години

Има градове в България които вече имотите са изкупени от Роми , и това става във Входа на моята баба - на дядо сестра стара мома е останала само тя и още едни българи алхохолици, всичко е ром.. а всичко преди 20г. бе българин.. Получи удар и никой не ще да я гледа защото този апартамент в този ромски вход нищо не струва. Сега умира може би от студ не няма да и напаля печката , едно дете оставила , дядо и намери дърводелец за мъж тя избяга.

114

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ( 111)Мисля,че тази тема пак ще раздели обществото. По-бедните и мързеливите ще обвиняват тези българи,които искат да останат в България и са си намерили по-добра работа,за да могат да издържат семействата си в България,а не в чужбина. Ако няма богати българи( макар и малко) и такива,които имат нормални заплати и внасят осигуровки за издръжка на мързеливите чер.но,кожи НЕбългарски малцинства;то последните няма да могат сами да се справят

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен (109) Тук изцяло те подкрепям. Белите жени и българки трябва да раждат повече от 2 деца. Никакви аборти. Мъжете трябва да издържат семействата си.

112

до111

преди 6 години

*** ти за скакалци ли говориш ??? и каква държава ще имат...П>РИмати като теб ??? как би направил да финкционира държавата и каквото и да е в нея...ми тези размножаващи се ще умрат без ток,вода и медицински грижи !!! бе ние хубаво казваме , че вие живеете и мислите като в средновековиет ??? само авантата гледате...и козичките

111

Анонимен

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯТАЗнаеш ли как ние се отопляваме у дома? Вместо парно-обличаме дебели зимни блузи и с чорапи на краката. Жената е с дълга плътна пола,а под нея клин и с дебела блуза,аз с дебела блуза. После двамата в леглото се топлим,като се прегърнем и така заспиваме. Децата са облечени топло. Прозорците са затворени( те са отворени единствено през деня-за да се проветрява стаята)За какви дърва и въглища ми говориш ти?

110

Анонимен

преди 6 години

Защо българите нямат пари за деца , Млад българин взима първата си заплата и си купува АйФон и не може да изкара месеца.. От това човек , мъж , баща не става..

109

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 109Кажи го на феминистките .

108

Анонимен

преди 6 години

Нека се помогне на това семейство,като се предоставят следните неща:-бебешки и детски дрешки(може и втора употреба)-храна-пакетирани варива(боб,леща,ориз,жито,макаронени изделия);консерви( боб,леща,свински пастет ,лютеница и др.),кисело мляко,колбаси;пакетиран нарязан хляб(няколко броя)-бебешки пелени(не от скъпите!),тоалетна хартия(може и евтината),хигиенни средства(сапуни,шампоани и др.)Това се казва помощ НАТУРА! нЕ СЕ ДАВАТ НИКАКВИ ПАРИ!ТАКА трябва да се постъпва и с ......

107

Анонимен

преди 6 години

Образованието , имотите , парите нямат никакво значение ако не се размножиш.. В крайна сметка този който се размножава ще придобие и имотите и държавата. Точно тези хора които са размножават са нормални.. А вие българите сте нещо ни риба ни месо , по лоши от животните защото животните се размножават , а вие и това не можете.

106

Анонимен

преди 6 години

Защо ме напишете родителите каво образование имат и защо никой не ги иска на работа?Сексуално-нямат, то е ясно, но да създават деца без да се грижат за тях е престъпление. Защо аз работя на 2 места и моите данъци отиват за издржка на мързели? Има болни хора, които се борят с нокти и зъби да оцеляват, а тези - здрави и пави- само се размножават от скука.

105

Анонимен

преди 6 години

Жените не трябва да работят , те трябва да раждат .. Е затова ще изчезне бялата раса.. Бялата раса излезна най-глупава.. Англосанксонците пропиляха своето величие като размножиха черната раса уж като роби в Америка, а сега вече и господари..