16

Анонимен

преди 6 години

Иран, Русия, Китай,Турция срещу САЩ, Израел кой друг;)И разпадащото се НАТО в което най активни са Литва, Полша, България;) А и Австралия,само че като чуха че Русия ще им сваля самолетите и избягаха:))

15

mi

преди 6 години

До KrСАЩ,ИЗРАЕЛ И КЮРДСКИТЕ БОЙЦИ ЩЕ ИЗМЕТАТ ПУСТИНЯТА

14

Анонимен

преди 6 години

Къде ги е тупала САЩ Германия?!Те затова Германия бързаше да се предаде на САЩ, а не на Русия, щото са им яли попарата.Чувал ли си за пиратите покрай екватора?Като чуят че минава руски кораб се крият като мишки.От Американски не им пука.И знаеш ли защо;)Щото много им меки китките на твоите янки.

13

Анонимен

преди 6 години

Я пак ;)САЩ натупа Германия я пак:)Япония Пърл Харбър имаше нещо.Атомна бомба... Сега Китай кой ще ги натупа:)Русия от 2014 насам се възстанови от Горбачов и Елцин.Иран са сериозна сила.А да ще им пратим НАТО, белгийските части имат богат опит от Сърбите;)Още пълнят гащите.Та дори ги разследваха за позора им.

12

Анонимен

преди 6 години

Германия натупа Русия , Сащ натупа Германия.Япония натупа Китай, Сащ натупа Япония. Мисля е ясно...Кой е лъва и кои трябва да са по тихи.

11

Анонимен

преди 6 години

Хо-хо-хо! Краварника затъва все повече в блатото! Вече нищо не може да помогне на фащ!

10

Kr

преди 6 години

Това е интересно.Кой е по-силен?САЩ + Литва.илиРусия + Китай)))

9

Анонимен

преди 6 години

Да живее християнската армия наред със Сащ и всички съюзници. Победители във ВСВ и освободили света от крайно десни и леви психопати потопили Европа в кръв.

8

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯ

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, БРАВО НА КИТАЙЙ ЧЕ ПОМАГА НА РУСИЯЯЯЯЯЯЯЯ, ЗНАЧИ СА ОТ НАШИТЕЕЕЕЕЕЕЕ ЗАСЕГАААААА, ДАНО И ПО-НАТАТЪКККККК, БРАВО НА КИТАЙЙЙЙЙЙЙ, ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

7

охах

преди 6 години

ИД,трепери от страх Литовските двама войници са в страната американска коалиция която не е одобрена нито от ООН нито от Сирия и е с статут на агресори в Сирия!

6

Анонимен

преди 6 години

И какво им е специалното на китайските специални части?

5

Kr

преди 6 години

Браво Путин!Браво Русия!)))

4

факт

преди 6 години

Военните на така наречената коалиция на САЩ се намират незаконно на територията на САР,те пречат да бъдат разбити терористите и ИД.....

3

Анонимен

преди 6 години

Добра новина, двете най мразени държави сащ и исраел трябва постоянно да са под напрежение.Особенно важно е за исраел да загубят почва под краката си. Мислещи че могат да контролират и командват света, не че не го правят, Но след като тяхната марионетка сащ, вече не са най големия фактор, сатрапите евреи трябва да прогледнат че не са богоизбрани.

2

шматка

преди 6 години

Тая каша в Сирия колкото повече я бъркат по гъста става.Да не я отърват да загори че....

1

Не,...

преди 6 години

...това изобщо не е фалшива новина. Ама съвсем не е!