38

Анонимен

преди 6 години

Израел на някъде 5то място по въоръжение...военновъздушните им сили имат над 2000 самолета и хеликоптера...ще ги отнесат като бръмбар сламка...А ние къде сме се пита....

37

Анонимен

преди 6 години

Ушaнките със сълзи на очи *** снимката на шахматиста и чакат инструкции какво да пишат, че С400 пак не е видяла израелските самолети :)

36

Един българин

преди 6 години

До: номер 36Не, не може. Защото "Чифутистан" също може да заличи Иран в "чифутския" си гняв.Какво те кара да си мислиш, че Израел няма ядрени оръжия?

35

Един българин

преди 6 години

Евала им правим на евреите! Като държава са съизмерими с България, и въпреки че са буквално обградени от врагове, правят каквото си искат и никой не може да им каже копче!!!А ние само да заговорим че се отказваме от руските самальоти и такъв неистов вой се надига! И то от нашите, родни лъженационалисти!!!

34

Анонимен

преди 6 години

А Иран дали може да заличи Чифутистан в пристъп на термоядрен гняв?

33

Анонимен

преди 6 години

На колко "православни" дози си, нищо не ти се разбира.По-големи лъжци от руснаците и техните протежета комунисти никъде няма.Неслучайно народа е казал - Лъже като руснак!Едва ли е незаслужена тази народна мъдрост!!!

32

до оп опа

преди 6 години

Аасд е 100 процента християнен.Оне ден тук имаше една негова снимка как е седнал на едно килимче и се моли на Алах,но това не значи че е мюсулманин.Сирия е християнска държава а сирийците са християни като нас.България трябва да приеме колкото се може повече сирийски християни,аз предлагам да ги приютим всички,все пак и те са славяни християни.

31

Анонимен

преди 6 години

Лъжата и измамата е всеки момент около на всякъде не някога сега не със ссср а сега толкова лъжа измама и изопачаване на нещата никога не е имало преди питай разпитвай интересувай се на твоята наивност расчитат но заради такива като тебе страдат много хора осъзнай се

30

Анонимен

преди 6 години

Асад е християнин колкото потен. И двамата избиват своя народ в името на Цар Долар.Християни друг път! Анатема за тях и всичките им платени прислужници и безплатни полезни и.диоти както самите те ги определят.

29

Анонимен

преди 6 години

Спонсорираните от руското правителство пигмеи ли да гледаме и на тях ли да вярваме?? 45 години се наслушахме на лъжи! С какво днешна русия е различна от ссср - пропагандата им е една и съща. Разчитат на най-тъмните и примитивни сили у местните за да ги надъхат към самоунищожение. Не, мерси съм от тяхната "истина".

28

PD

преди 6 години

Израелците могат да си стрелят още малко. Но за това ще им се потърси сметка скоро.А и няма кой друг в момента. Нещо си обраха крушите англичаните и хамериканците. И освен на Ар ракка оттатък Ефрат, другаде не смеят да летят. Ама сирийската армия премина оттатък Ефрат и освен заявления, и то на подкрепяните от тях кюрди, друго няма.За сметка на това, при опит да унищожат руски военно полицейски контингент в Идлиб, след контра атака,-500 нусърчета и 11 танка. Там да, дето Ердо щял да влиза :-)

27

до 24

преди 6 години

***-нари-но, Асад е християнин. Вземи се поограмоти малко.

26

ей пъпеш

преди 6 години

До opa opaНе петни името на този смел човек и достоен президент на Сирия,който до скоро сам се биеше с терористите.

25

жалко е

преди 6 години

До Анонимен 25Образовай се малко,и не гледай само фейк телевизията СНН,по света има и други информационни канали.

24

Sopot

преди 6 години

Dobre che ne sme sasedi na Izrael. Dosta skladove moje sa ni bumnat po komshiiski.

23

Анонимен

преди 6 години

Турците ги купуват за да им проучат технологиите и да ги споделят със съюзниците си от НАТО, просто наивните рашисти са толкова гладни, че лапат всяка кукичка.Освен това сумата е далеч по-малка, става дума за единични бройки с уговорката, че по-натам ще видим..Разбира се, втора поръчка няма да има. В момента се пазарят със САЩ, Италия и Франция за надеждни трхнологии.На руските пак им свалиха гащите и шибането вече започна.Шах и мат, колхозници!

22

opa opa

преди 6 години

Илсямския диктатор Асад пак го изненадаха.Уж Алах,Путин и Ц400 го пазят,а то пак го избомбиха.

21

Анонимен

преди 6 години

Загубата на безпилотния изтребител на Израел вчера е два пъти по-голяма от годишния приход на България от винетки!

20

Анонимен

преди 6 години

Тука гледам някои "военни специалисти" с диплом тип "Калинка", обрисуваха цветисто руските С-400 като негодни. Чудя се защо ли Турция, която също воюва в района и сигурно добре знае какво се случва, ще си напазарува С-400 за 2 милиарда долара? Калинките моля да не ми отговарят, въпросът е риторичен.

19

Анонимен

преди 6 години

До Резултатът е...И миналата седмица зачезна един израелски ф-16 някъде по границата със Сирия. Не знам колко струва, но е май доста по-скъп.