44

Анонимен

преди 6 години

Битите карти сами се намират.Много ми е интересно двамата аутсайдери за какво ще си говорат.

43

Анонимен

преди 6 години

Като го гледам той май е доволен, че Порошенко го хвали. На повечето места премиерите биха се засрамили.

42

Анонимен

преди 6 години

До 58 Навсякъде където има области с малцинства в Украйна тоест в Севрена Буковина, така наречената от Румъния Транснистрия, Задкарпатието, Западна Украйна, в тези области има и украйнско население, което на повече места е мнозинство от населението и точно затова областите са дадени на Украйна, а съседите може само да си мечтаят, да отхапят нещо от Украйна.

41

А

преди 6 години

Селяни, четете внимателно Василев!

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...пограничното румънско население в Сев. Буковина и Транснистрия което е към 400 хиляди, същите домогвания ги имат Унгария за Задкарпатието, и Полша за Западна Украйна...Източна Украйна пък с руско или рускоезично неселение. Само централна е украиноговореща.Сега разбрахте ли какво е Украйна - Сталинов сбироток.

39

Анонимен

преди 6 години

Лу----дницата в почивен ден ли е??????

38

Анонимен

преди 6 години

Америка е пред разпарчетосване.Приятелче ще трябва да се биешс оръжие в ръка и да защитавашгосподарите *** в Америка.

37

Анонимен

преди 6 години

Всички босфорски слугиса си свалили гащичкитеи са готови за S&M парти.

36

Анонимен

преди 6 години

Ние подкрепяме Русия. Украйнае временна държава. Долументето Борисоф -- това е Босфорско слугинче. Целтаму е да закопава Българияколкото и докогато може.

35

до анонимен 45

преди 6 години

Истината е, че нито на Прашинко и компания, нито на така наречения Опозиционен блок им пука за 404 и за бъдещето на населението населяващо тази територия!Единственото което реално ги вълнува са парите които могат да измъкнат от МВФ и други световни финансови организации обещавайки им всичко което пожелаят, а кой ще връща заемите - на тях не им пука!!!!!

34

tres1

преди 6 години

До АнонименМного си светнат брей ! Украйна е била в рамките на една от великите Българии и потомците й ще да са в голяма степен българи, а не турци, арменци, гърци и др. А тези малцинствени групи у нас с исканията си за езиково обучение да отиват където е тяхната вайка родина и ако това е България да научат български, след това разни деалекти и т.н. Онези които не знаят какво превставлява отоманската империя, да понаучат малко история и да разберат колко общо има тя с т.н. турнсска държава и ез

33

СЛАВА УКРАЙНА

преди 6 години

Истината е в Украйна ! Истинската държава, не ментето Русия !

32

Анонимен

преди 6 години

Някой си мислят, че закона е насочен главно срещу руснаците, което не е точно. Истината е, че Румъния и Молдова си кроят планове за пограничното румънско население в Сев. Буковина и Транснистрия което е към 400 хиляди, същите домогвания ги имат Унгария за Задкарпатието, и Полша за Западна Украйна. Само незнам Ние, къде се бутаме и какво искаме? След като малцинството ни е признато и езикът ще продължава да се изучава.

31

Браво!

преди 6 години

Браво!Железен премиер!Браво!

30

Тинтири Минтири

преди 6 години

"Много сме ги подкрепяли!"И май се гордее с това. Че от мое име подкрепяли терористи, неонацисти и военнопрестъпници. Гaдни жалки чеpвеи...

29

Анонимен

преди 6 години

Като сме толкова отворени, да изискваме и даваме акъл на украйнците, нека да бъдем пример за тях. Като за начало ще дадем право на власи, арменци, руснаци, каракачани, и др., да си образоват децата на майчиния език, както и в детските градини лелките да говорят на децата им на майчин език. Не ви изнася?.. .е не го изисквайте и от украйнците.

28

Анонимен

преди 6 години

Селяндурски ще ти затворясайтчето много лесно.Окей?

27

ЛЯВ

преди 6 години

радвахме се когато отстраняваха руски спортисти за недоказана употреба на допинг ... е ще видим реакцията на Бойко и лебералистите като отменят рекорда на Стефка Костадинова

26

ЛЯВ

преди 6 години

- почти четири години си мълчим за забраната и потискането на руския език ... евроатлантинчески ценности - за едни малцинства може за други не ... сега скачаме за българското ( пак не за другите ) малцинство. "което на практика нарушава правата на българската общност."- проблема не е в нарушените права а в това "Толкова много подкрепа са получавали от нас"

25

768787

преди 6 години

Не знам , сигурно Порошенко ще се пукне от смях , ББ щял да му се накара - ужас